Puma reaguj malo na ovo nasladjivanje po temi, mene onaj mali manki banuje za svaku sitnicu, ovi ovdje silu na temi prosipaju, ti nista.
L'Avvocato je napisao/la:A meni se smijali kad sam pisao da Vidić neće biti od pomoći Interu i da ni u kom slučaju ne može dobiti epitet pojačanja. Bruka koliko je grohnuo kao štoper u zadnje tri godine.
Vidara broj jedan, bio i ostao.Samo debil moze ocekivati da igra odmah na vrhunskom nivou. Nova liga novi klub, novi sistem, nije ni doshao u top formi...Ali sta s vama pricati, vase je bolje, makar **** bilo, klasicna seljacka politika. Primjer – retard Bonucci. Kada si tako realan i upucen zasto ne dash analizu Moratte, kao pojacanja Juventusa od 20 milki i neka tvoja ocekivanja “majstorove” buducnosti… Naravno na temi Serie A, rado cemo citati.
Kakva smo mi gospoda, navijacka elita

Nema niko na njihovoj temi da “mudro zbori” poslije njihovog poraza.A nisu ljudi prilike napravili, brane se ko Katanja.Muka ih gledati.Kod nas 15 njihovih intelektualaca. Prvi na tabeli, ali kompleksi su josh uvijek tu, gleda se iz perspektive Intera, uporedjuje itd.
Sto se tice prosle tekme, pogotovo trenera i Yuta, davno sam sve napisao…
Veceras pobjeda, mada je Sehu tesko savladati, Zeljina je to skola.

Nadam se Mbayeu malo prostora, da pokaze momak da imamo beka na kojeg mozemo racunati.