Planiraj u srijedu da budes tu pocinjes utakmici.Utakmicu ce poceti i ovi danas sto su bili na klupimasteRofPoker je napisao/la:Nakon dugo vremena, Lucio univerzalac je tu. Manageru pogledaj me.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
Re: Browser igra: Football identity
U to vrijeme sam negdje upao u mini krizuUnknown Genius je napisao/la:Lahko ti je ove amatere driblati dok ponovo na mene ne naletiš da te svaki put teklam.SiamoNoi je napisao/la:
P.S.tko su oni bekovi koje sam silovao cijelu utakmicu?![]()
Javite nekad pred utakmicu kakvo će vam stanje biti, da se zna jel zajebancija il ozbiljna igra.Unknown Genius je napisao/la:Lahko ti je ove amatere driblati dok ponovo na mene ne naletiš da te svaki put teklam.SiamoNoi je napisao/la:
P.S.tko su oni bekovi koje sam silovao cijelu utakmicu?![]()
- Unknown Genius
- Kontakt:
Jedino za sebe garantujem da ne mogu igrati, jer je Bajram, a i selim se u Sarajevo u nedjelju.
Možda se ostali i skupe da odigraju, nikad se ne zna.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Ti ako nećeš igrati, onda mi ne trebamo ni igrati. Jer ako tebe ne bude bit će dosadno igrati.Unknown Genius je napisao/la:Jedino za sebe garantujem da ne mogu igrati, jer je Bajram, a i selim se u Sarajevo u nedjelju.
Ipak si ti C, L, L
Ja za sebe ne znam dali ću biti tu, zbog Bajrama, al doduše ima nas mašala može se ekipa skupiti. Ali eto želja mi je bila da vas natamburamo ono poštenski i da vas pošaljemo u prvu ligu.
Murke The Blocker bi vam bio zahvalan.BelminM23 je napisao/la:A i savez je kari.na taman i da je prvi dan Bajrama nebi reko da bi odgodili...
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Unknown Genius
- Kontakt:
Da ja igram tek onda bi vam bilo dosadno igrati.BelminM23 je napisao/la:
Ti ako nećeš igrati, onda mi ne trebamo ni igrati. Jer ako tebe ne bude bit će dosadno igrati.![]()
Naučio si.BelminM23 je napisao/la: Ipak si ti C, L, L![]()
Boško, otkazuj utakmice !
Al nebi reko da će to ići, al samo znam da je 7. Januara otkazati utakmice... (pada Srijeda)
I opet će se posrat' po nama
...
Al nebi reko da će to ići, al samo znam da je 7. Januara otkazati utakmice... (pada Srijeda)
I opet će se posrat' po nama
Budimo realni, utakmica je na samom kraju sezone i ne odlučuje ništa. Nema potrebe da se bezveze odgađa. 
A i ti si mi se više popeo...JesseP je napisao/la:Budimo realni, utakmica je na samom kraju sezone i ne odlučuje ništa. Nema potrebe da se bezveze odgađa.
Vjerujem da sam i ja tebi, ali zar na svaku moju imate neki prigovor...
- Unknown Genius
- Kontakt:
Ma ako je odgode - super, ako ne - nikome ništa, nema ljutnje nikakve.
Sve je to uredu, ali budi siguran da će 7. Januara je odgoditi, eto živi bili pa vidjeli...Unknown Genius je napisao/la:Ma ako je odgode - super, ako ne - nikome ništa, nema ljutnje nikakve.
Ali onda će se izvlačiti na priču ovu Ligu čine 70% pravoslavnih Usera. Pa idite u kur.ac više i vi i liga i sve...
Sto igras onda ?BelminM23 je napisao/la:Sve je to uredu, ali budi siguran da će 7. Januara je odgoditi, eto živi bili pa vidjeli...Unknown Genius je napisao/la:Ma ako je odgode - super, ako ne - nikome ništa, nema ljutnje nikakve.
Ali onda će se izvlačiti na priču ovu Ligu čine 70% pravoslavnih Usera. Pa idite u kur.ac više i vi i liga i sve...
Tebi se nista ne svidja sto se tice lige.Prvo njih provociras,pa onda nase ekipe pa onda trazis neke odgode.
Neka vise ba,smiri.Meni je svejedno hoce li je odgoditi ili nece.
- Unknown Genius
- Kontakt:
A nemaš ni 50 usera koji će slaviti Bajram, u obje lige zajedno. Još je utakmica poprilično nebitna...
A eto 7.og će biti ono baš važne utakmice...

- Unknown Genius
- Kontakt:
Ne znamo ni da li će liga biti aktivna tad, a kamo li kakve će utakmice biti. Činjenica je da ova sad nama nije bitna i da se igra samo za prestiž. Jedino mi je žao ako Ljiljani imaju ozbiljan meč.
Dok su Ljiljani aktivni, i liga će biti aktivna.Unknown Genius je napisao/la:Ne znamo ni da li će liga biti aktivna tad, a kamo li kakve će utakmice biti. Činjenica je da ova sad nama nije bitna i da se igra samo za prestiž. Jedino mi je žao ako Ljiljani imaju ozbiljan meč.
Kako nije bitna ? Pa hoćetel prvi da završite ili ?
Samo iznosim činjenice, kao Rafa Benitez u svoje vrijeme. Ko se s tim ne slaže on je neznalica i lobotomacBelminM23 je napisao/la:A i ti si mi se više popeo...JesseP je napisao/la:Budimo realni, utakmica je na samom kraju sezone i ne odlučuje ništa. Nema potrebe da se bezveze odgađa.
Vjerujem da sam i ja tebi, ali zar na svaku moju imate neki prigovor...
- Unknown Genius
- Kontakt:
Utakmica protiv Mladosti je pokazala da nam to nije primarni cilj. Bitno je ući u prvu ligu, da se ne patimo sa botovima više.BelminM23 je napisao/la: Pa hoćetel prvi da završite ili ?
Dobro, Vi znate.Unknown Genius je napisao/la:Utakmica protiv Mladosti je pokazala da nam to nije primarni cilj. Bitno je ući u prvu ligu, da se ne patimo sa botovima više.BelminM23 je napisao/la: Pa hoćetel prvi da završite ili ?
Odjednom promjena plana.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.