Ako Feđa osvoji USO doći će na 2. mjestodarker10 je napisao/la:Situacija je takva da ako Federer osvoji USO,doci ce na nekoliko stotina bodova od Nadala i Djokovica,a onda brani petstotinjak bodova do kraja sezone.
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Ako Federer osvoji, a Novak ispadne u prvom kolu razlika ce biti preko 2000 bodova u korist Novaka.darker10 je napisao/la:Situacija je takva da ako Federer osvoji USO,doci ce na nekoliko stotina bodova od Nadala i Djokovica,a onda brani petstotinjak bodova do kraja sezone.
Dobro.Tu sam se malo sjebo
Gledao sam na Nadala,a pisao sam i o Novaku.Svejedno ce Federer u slucaju osvajanja US Opena imati veliku sansu do kraja sezone.
Ne treba se zanositi 1. mjestom, to će biti gotovo nemoguća misija. Prva stvar je ta što Roger ne može igrati dobro (a kamoli osvajati turnire) u kontinuitetu, tijelo ga sve slabije prati, a druga stvar je da Novak, čak i ako Nadalov povratak završi neslavno, neće dovijeka igrati loše i sigurno da će ako ništa odbraniti nešto do kraja.
Inače, ne znam da li ste primijetili, ali Roger je mnogo bolje returnirao u Cinciju. Naravno, sve više se koristi blok i chip return u svrhu prilaska mreži i C&C-a, ali makar pogađa teren dovoljno duboko i stvara lakšu poziciju za izgradnju poena. Čini mi se da je i servis bio mrvicu bolji, tačnije generisao je više snage (iako će biti sve teže zbog godina, primijetili se da se sve manje savija u leđima kad servira), a plasiranje nikad nije dolazilo u pitanje.
Vidjet ćemo, dosta toga zavisi od njegove inspiracije, formu je dobro tempirao. Ipak, US Open nije brz kao nekad (samo formalno stoji među grupom turnira s najbržom podlogom
), tako da će kretanje biti važan faktor. Isto nije baš sjajno kod RF-a, ali obzirom da će se sve više oslanjati na S&V i da će to kod većine igrača prolaziti, moći će privremeno zamaskirati jednu od svojih najvećih slabosti.
Inače, ne znam da li ste primijetili, ali Roger je mnogo bolje returnirao u Cinciju. Naravno, sve više se koristi blok i chip return u svrhu prilaska mreži i C&C-a, ali makar pogađa teren dovoljno duboko i stvara lakšu poziciju za izgradnju poena. Čini mi se da je i servis bio mrvicu bolji, tačnije generisao je više snage (iako će biti sve teže zbog godina, primijetili se da se sve manje savija u leđima kad servira), a plasiranje nikad nije dolazilo u pitanje.
Vidjet ćemo, dosta toga zavisi od njegove inspiracije, formu je dobro tempirao. Ipak, US Open nije brz kao nekad (samo formalno stoji među grupom turnira s najbržom podlogom
-
samosarajvo
- Kontakt:
Re: Odg: ATP Tour
bhsport je napisao/la:Jad, kukavica. Sa 33 ce u kolicima biti. Dopingas!Belmin6 je napisao/la:Slabic.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Evo jedan RF-ov intervju pred US Open, made by Wilson.
[youtube][/youtube]
Priča je uglavnom fokusirana na prilagođavanje novom reketu. Također, prihvatio je poziv na ALS Ice Bucket Challenge. Očekujemo video svakog trenutka.
[youtube][/youtube]
Priča je uglavnom fokusirana na prilagođavanje novom reketu. Također, prihvatio je poziv na ALS Ice Bucket Challenge. Očekujemo video svakog trenutka.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
IPTL (International Premier Tennis League) timovi:

Igra se od 28.11 do 13 decembra, domaćini su Manila, Dubai, Delhi i SingapurIndian Aces (Delhi): Federer, Sampras, Monfils, Ivanovic, Mirza, Bopanna, Santoro
Manila Mavericks: Murray, Tsonga, Flipkens, Nestor, Moya, Sharapova, Huey
Singapore Slammers: Serena Williams, Agassi, Berdych, Hewitt, Kyrgios, Hantuchova, Soares, Rafter
UAE Royals (Dubai): Djokovic, Wozniacki, Bouchard, Gasquet, Ivanisevic, Zimonjic, Jaziri
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Virtu4l je napisao/la:Marš Čiliću džukelo
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Autogol porodice Čilić.
Kuriru naklon do poda
Kuriru naklon do poda
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kurir je obično smeće.
Virtu4l je napisao/la:Autogol porodice Čilić.
Kuriru naklon do poda
Galion je napisao/la:Kurir je obično smeće.
Virtu4l je napisao/la:Audio zapis ne laže
može li ko napisati o čemu se radi?
Kurir objavio da Čilić pokajao zbog Thompsona na proslavi, nakon toga je Čilićev otac to demantovao, busao se, udarao u prsa... a onda Kurir objavi razgovor sa Čilićem i popishki se po njima 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Haj poslušaj još jednom ovaj razgovor, pošto očigledno nisi pozorno slušao.Virtu4l je napisao/la:Kurir objavio da Čilić pokajao zbog Thompsona na proslavi, nakon toga je Čilićev otac to demantovao, busao se, udarao u prsa... a onda Kurir objavi razgovor sa Čilićem i popishki se po njima
Kurir sam sebe je sada zajebo, Čilić nije reko ni u jednom trenutku da mu je ŽAO što je Thompson došao i pjevao nego cijelo vrijeme zamuckuje i vadi se kao da mu je žao što je medijska pažnja otišla na stranu toga što je došao Thompson a ne na stranu tu što je on osvojio US Open, naravno da mu nije žao ni sekunde, on ga je lićno i pozvao.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Čilić je izrazio žaljenje zbog pridavanja pozornosti takvim nebitnim stvarima poput toga tko pjeva na njegovoj proslavi pored činjenice da je on pobjednik Grand Slama. Žao mu je što se digla tolika strka oko Thompsona, a na provokatorska pitanja novinarke čovjek se pogubio jer je duša od čovika i nije agresivan tip. Ja bih volio da se ugleda malo na Đokovića ("Sad ćete da mi ližete k.u.r.a.c") i da zgazi te žohare oko sebe. Triba imat muda i zauzet se za sebe, a ne puštat da te gaze ljudi. Čilić bi htio sa svima biti prijatelj, ne ide to tako.
I mislim da je vrijeme više da se završi sa pričom oko Čilića, prvo se pokvarila tema Grand Slam, sad kvarimo i ATP Tour.
I mislim da je vrijeme više da se završi sa pričom oko Čilića, prvo se pokvarila tema Grand Slam, sad kvarimo i ATP Tour.
Sa zakasnjenjem.
Al nema titule za tebe Žulijeneeeeeeeeee !!!
0:10 u finalu covjek
Simon,Garcia Lopez,Nieminen,Monaco,Sousa,Llodra samo neki od krvnika.
Sad ce 33 godina , tesko da ce imati novu priliku.
Al nema titule za tebe Žulijeneeeeeeeeee !!!
0:10 u finalu covjek
Simon,Garcia Lopez,Nieminen,Monaco,Sousa,Llodra samo neki od krvnika.
Sad ce 33 godina , tesko da ce imati novu priliku.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Frajer je uspio izgubiti prosle godine finale turnira u dvorani od **** Jouao Souse.
Protiv mene da igra, on bi izgubio, s druge strane drago mi je da je Kei uzeo dosta lagano titulu.
Protiv mene da igra, on bi izgubio, s druge strane drago mi je da je Kei uzeo dosta lagano titulu.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Jucer se kladio nesto bezze , i odgledam mec dimitrov verdasco i drugi set je uzeo fernando i kontam jebote kakav prelijep forehand ovaj covjek ima meni jedan od najljepsih koje sam vidio... Steta sto nije bio malo cvrsci mentalno mogao je imati daleko bolju karijeru.
Verdasco je uvijek bio mentalno nestabilan igrač, ali i kao takav je mogao učiniti mnogo više nego sada jer je (servis je diskutabilan) imao sve osnovne udarce. Njega je psihički uništilo polufinale Australian Opena 2009. protiv Nadala, kada je odigrao vanserijski tenis, najbolji u svojoj karijeri na HC-u, a opet na kraju izgubio meč. Ko god nije gledao taj meč, obavezno neka to uradi. Definitivno jedan od najboljih odigranih na Grand Slamovima. Za finale te godine vrijedi isto, a o 2012. ne vrijedi trošiti riječi.grgr je napisao/la:Jucer se kladio nesto bezze , i odgledam mec dimitrov verdasco i drugi set je uzeo fernando i kontam jebote kakav prelijep forehand ovaj covjek ima meni jedan od najljepsih koje sam vidio... Steta sto nije bio malo cvrsci mentalno mogao je imati daleko bolju karijeru.
Kad bolje pogledam, toliko sjajnih mečeva je u zadnjih deset godina odigrano u Melburnu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.