Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

hogarstrasni

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la hogarstrasni » 29 sep 2014, 21:17

BaDa12 je napisao/la:@strašni, ne znam, ne ulazim u vašu diskusiju, ali bilo bi te nekad lijepo vidjeti ovdje i kad nam cvjetaju ruže. Ako me razumiješ. ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A kada cvjetaju ruze ?
Kada banuju sve koji misle drugacije ?
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 sep 2014, 21:17

Radite upravo ono što mu je cilj i namjera sa kojom je došao na forum, prvi put nakon Egipta, drugi put nakon Kipra ;)

Klasični agitator, kao oni na klixu :cool:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 29 sep 2014, 21:18

hogarstrasni je napisao/la: Vrijedjanje neodgovornih, korumpiranih javnih licnosti, gadjanje jajima, masnom bojom... su neprocijenjiva tekovina demokratije.
Kaznjavanje i vrijrdjanje takvih, za zaradjivanje ogromnih suma novca u javnim institucijama, a istovremeno drsko , bezocno pljackanje i unistavanje istih , je duznost svakog svjesnog gradjana ;)
U tom slucaju, :wave:

slika

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 29 sep 2014, 21:18

Sad je nasao da nas vodi i da nam donosi pare, sto nas nije preuzeo 2000 pa tad odveo ovu reprezentaciju na veliko takmicenje? :kafa:
DD

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 29 sep 2014, 21:19

Sabinho je napisao/la: Daj nam na uvid taj papir na kojem je dokazano da je Safet Susic korumpiran i da je opljackao nesto u vezi repke? Prije ce biti da je donio silan novac tako sto nas je odveo u Brazil. Kad bi nas svi pljackali kao Safet bili bismo Svicarska.
Jos jedan dokaz da si potpuno nerozbiljan diskutant, ne cudi me sto podrzavas Susica.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 sep 2014, 21:21

Burundi je napisao/la:Sad je nasao da nas vodi i da nam donosi pare, sto nas nije preuzeo 2000 pa tad odveo ovu reprezentaciju na veliko takmicenje? :kafa:
Ako kazes da bi postavio isto pitanje i u slucaju da nas je Vaha odveo u Brazil ili neki drugi selektor odgovoricu ti.

@strasni to je do tebe i tebi slicnih, neku noc Cartman prozva Begica kriminalcem i @aco ga pita kako i sta a on samo govori "kriminalac je", "kriminalac je".
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 29 sep 2014, 21:23

Virtu4l je napisao/la:Radite upravo ono što mu je cilj i namjera sa kojom je došao na forum, prvi put nakon Egipta, drugi put nakon Kipra ;)

Klasični agitator, kao oni na klixu :cool:
Sta je , vi bi malo staru praksu ? :)
Lov na vjestice, inkvizicija... placenici, izdajnici, agitatori :lol:
E pa nema vas vise toliko na forumu, jos par, koji u nedostatku argumenata, diskusiju selite na privatni nivo, omalovazavanje, pozivanje na linc...zaista, to je osobina mizernog karaktera. ;)

HST
Kontakt:

Post Postao/la HST » 30 sep 2014, 02:50

hogarstrasni je napisao/la: Pristrasan si !
Na osnovu cega TSS smatras najboljim igracem HNL ? Golovi , asistencije,s obzirom da igra ofanzivnog veznog, ili organizacija igre, defanziva..? Pa i mi gledamo fudbal i vidimo isto sto i ti !
Tino Sušić ne igra ofenzivnog veznog u Hajduku. Slabo gledaš fudbal, bolje gledaj balun.

3 strane raspravljate s osobom koja ni ne zna na kojoj poziciji čovik igra.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 30 sep 2014, 09:10

HST je napisao/la:
hogarstrasni je napisao/la: Pristrasan si !
Na osnovu cega TSS smatras najboljim igracem HNL ? Golovi , asistencije,s obzirom da igra ofanzivnog veznog, ili organizacija igre, defanziva..? Pa i mi gledamo fudbal i vidimo isto sto i ti !
Tino Sušić ne igra ofenzivnog veznog u Hajduku. Slabo gledaš fudbal, bolje gledaj balun.

3 strane raspravljate s osobom koja ni ne zna na kojoj poziciji čovik igra.
Ma je.bi ga, igra vise ofanzivno .
Zamisli da ja kazem da raspravljam sa osobom koja tvrdi da je TSS najbolji igrac HNL !? :roll:
Koja tvrdi da Hajduk nije sampion , jer mu Mamic, zakulisnim igrama, to ne dozvoljava !?
Nebuloze, realno , pa ipak raspravljamo . ;)
Zivja ti meni, lipi !

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 30 sep 2014, 12:08

Ajax je napisao/la:
autogol je napisao/la: Sto se tice pozicije nek bude zamjena lijevom krilu ili Pjanicu na 10-ci :kafa:
Zamjena lijevom krilu ( Lulicu ) je koliko ja znam Salihovic. Bundesligas i dugogodisnji igrac reprezentacije koji pored toga ima i fenomenalne slobodne udarce i penale koji nam mogu itekako koristiti u neizvjesnoj utakmici. Pored toga Salihovic bar zna kako tako predriblat odnosno asistirat igracu preko krila jer godinama igra te krilne pozicije. Kako je to sad odjednom Tino postao krilo ??
Znaci staviti igraca na krilo jer dobro suta penale :urnebes: Pa bolan kad Salihovic i Lulic dobiju loptu na krilu,svi kazu auuuuu pm!!! :rol:
Lulic i Salihovic su ispucali milion lopti i znamo gdje su otisle,zato treba probati nove igrace na lijevom krilu jer nam je ta pozicija katastrofa :!:
I sta kazete i Prcic je klasa? Pa sta je to on pokazao,momak tek treba da se dokaze,a vec je bolji od Tine,pa zar to nije licemjerno :wtf: A da zaboravio sam,momak igra u Francuskoj :rol:

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 30 sep 2014, 12:46

Kad će ovaj djeriz od igrača koji ne bi imao mjesta u Vitezu napustiti reprezentaciju? Nadam se sto prije

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 30 sep 2014, 12:50

Jedan Susic koji ni nije krilo je bolji od Lulica i Salihovica na krilu :urnebes: :urnebes: E poslje ovoga mislim da nema dalje. Salihovic jeste nas najbolji izvodjac slobodnih udaraca pored Pjanica ( i bolji od njega na nekim djelovima terena ) kao i penala i to je svakako jedan plus igracu. Pogledaj samo njegove golove za reprezentaciju na njegovoj temi par stranica unazad ( kao npr. odlucujuci protiv Turske ). Pogledaj zadnji penal Pjanica protiv Kipra a Dzeko ih svakako ne izvodi. Salihovic je majstor za te stvari. Ko je ono uposlio Avdiju protiv Irana i kakva je ono bila fenomenalna dubinska asistencija. Da nije Salihovic mozda ??

Kao drugo ja nikad nisam rekao da je Prcic ekstra klasa to so ti nesto pobrkao. Rekao jesam da su ofanzivni vezni igraci ovim redosljedom: Pjanic, Medunjanin, Vrancic, Stilic pa tek onda Susic i Prcic koji su jednako lose odigrali protiv Kipra i tu su negdje po kvalitetu. Cak sta vise to sam napisao jedno desetak puta sto ti je ocigledno promaklo. Kao da nijedan od njih dvojice trenutno ne zasluzuje biti u prvih 11.

Pa jeli tebi promakla utakmica protiv Kipra. Susic je igrao krilo i kako je odigrao. Dodao prvom do sebe. Prodora skoro nijednog nije imao. Sastavio se nije sa loptom. E sad razmisli koliko su Wales i Belgija jaci od Kipra i bolji defanzivno. Jedino u cemu je on dobar to je na desnom krilu ( ne lijevom ) je da mu gurnu loptu u prostor i on sutne ljevom nogom bez nekog ekstra poteza. I inace nije los igrac samo on nikako ne moze biti bolje krilo od Lulica i Salihovica.

HST
Kontakt:

Post Postao/la HST » 30 sep 2014, 15:36

hogarstrasni je napisao/la: Ma je.bi ga, igra vise ofanzivno .
Igra centralnog veznog, u formaciji ne igramo s niti jednim ofenzivnim veznjakom.
Zamisli da ja kazem da raspravljam sa osobom koja tvrdi da je TSS najbolji igrac HNL !? :roll:
Nije najbolji ali jedan od boljih svakako.
Koja tvrdi da Hajduk nije sampion , jer mu Mamic, zakulisnim igrama, to ne dozvoljava !?
Di ja tvrdim da je to jedini razlog?

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 30 sep 2014, 15:41

calcio je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:
calcio je napisao/la:Tino ne slusaj hejtere, zelim ti puno ovakvih stvari u reprezentaciji. :bih:

slika
Bit ce ovakvih situacija, ali zajedno sa amidzom u nekom kukuruzsporu.
Da se ne preziva Susic i da igra u nekom Kukuruzsporu sad bi vi balili za njim i kleli selektora sto ga ne pozove.
True story. :thumbup:
Znaci priznajes da nebi bio ni blizu repke da mu selektor nije rod, a kamoli u prvih 11.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 30 sep 2014, 15:55

HST je napisao/la: Igra centralnog veznog, u formaciji ne igramo s niti jednim ofenzivnim veznjakom.

Nije najbolji ali jedan od boljih svakako.

Di ja tvrdim da je to jedini razlog?
Cini mi se da se radi o formaciji 4-3-3: Dvojica iz srednjeg reda, djeluju kao ofanzivni vezni, tj, prikljucuju se, iz sredine, napadu. Svejedno, on je , i pozicijom, a narocito karakterom, daleko od onoga za sta se prodaje, a to je defanzivni vezni.

Najbolji i jedan od boljih, su dva svijeta, u odnosu na igracki kvlitet HNL, i , uopste, malih liga.
Najbolji moze u prosjecan klub liga petice (osim 2-3 izuzetka) ,dok jedan od boljih u ispodprosjecan turski klub !

Reci da je Mamic, kakav god bio, krivac za potonuce i slabe rezultate Hajduka, je u sveri fantasticnih teorija zavjere. Mamic je bio tu i kada je Hajduk osvojio ligu i borio se za naslove. Je li ono vi oteste Kranjcara,wunderkinda,tom istom Mamicu, za 2 mil?

disident
Kontakt:

Post Postao/la disident » 30 sep 2014, 16:10

TSS je jedan od najboljih mladi igrača u europi. Možda trenutno poradi neiskustva u bih reprezentaciji i nije pružio puno, ipak je pred njim velika igračka karijera. Svako ko prati hajduka malo više zna o čemu govorim. Sa 22 godine je glavni igrač tog kluba i kad on ne igra onda se tek vidi koliko nedostaje klubu. Glavni problem TSS što se tiče njegova kluba je to što nema kvalitetnih suigrača a sa aspekta reprezentacije ima ogromni pritisak izbornika koji mu je rod i to navijači okreću na zlo i traže redovno pedra i alibi za loše igre starijih dokazani igrača popud Džeke, Lulića, Pjanića itd.....njima se jednostavno više ne igra jer su zaradili odgroman novac i sad na kraju da im neki anonimus sa Cipra slomi nogu, ma daj..bitno da je Tino za sve kriv i bit će kriv dok je živ.....bez obzira što dušmane redovno prska po faci.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 30 sep 2014, 16:21

disident je napisao/la:TSS je jedan od najboljih mladi igrača u europi. Možda trenutno poradi neiskustva u bih reprezentaciji i nije pružio puno, ipak je pred njim velika igračka karijera. Svako ko prati hajduka malo više zna o čemu govorim. Sa 22 godine je glavni igrač tog kluba i kad on ne igra onda se tek vidi koliko nedostaje klubu. Glavni problem TSS što se tiče njegova kluba je to što nema kvalitetnih suigrača a sa aspekta reprezentacije ima ogromni pritisak izbornika koji mu je rod i to navijači okreću na zlo i traže redovno pedra i alibi za loše igre starijih dokazani igrača popud Džeke, Lulića, Pjanića itd.....njima se jednostavno više ne igra jer su zaradili odgroman novac i sad na kraju da im neki anonimus sa Cipra slomi nogu, ma daj..bitno da je Tino za sve kriv i bit će kriv dok je živ.....bez obzira što dušmane redovno prska po faci.
@disident, vjerujem da ti puno bolje poznajes stanje u Hajduku, medjutim, nema potrebe da nam objasnjavas stanje stvari u reprezentaciji BiH ;)
Sto se tice TSS,ima ona narodna " ne laje pas radi kuce, nego radi sebe", da u FK Sarajevu ima potencijalni reprezentativac Hrvatske, ja bih isto tvrdio da je najveci talenat u Europi i da ga Kovac mora staviti u prvih 11.
Zapisite kada ste imali dva igraca na SP :)
Sto se tice prskanja po faci , tu si u pravu,TSS, njegov otac i njegov amidza , nas kontinuirano prskaju po faci, zato se nadam da , ni oni , niti tvoj klub, nece zaraditi dovoljno na njegovom tranasferu. :salut:

disident
Kontakt:

Post Postao/la disident » 30 sep 2014, 17:30

hogar
pomješao si kruške i jabuke, ja sam ljuti zagovornik NEPRODAJE TSS i ako ga neznalice iz uprave prodaju onda mogu i oni ići za njim..vjeruj mi poznam dobro situaciju i niko (bar za sad) ne smije ni pomišljati na prodaju Tina...

grdno se varaš ako ne poznajem i situaciju u bih reprezentaciji, skoro isto kao i u hrvatskoj..ali to nije moj problem iako sam već nešto ranije napisao....nije problem bih u TSS i drugim mlađim igračima nego naprotiv osnovni problem je u starijim igračima kojima je već pun qrac repke..vidio si jednog Spahu ili Džeku..jesu oni klase ali prijatelju nebi dao niti jednom da igraju..njima se još jedino igra protiv Argentine ili Njemačke..tu bi dali 100% i na kraju vjerojatno izgubili...u hrv isti qrac drugo pakovanje..Srna, Modrić i Rakitić više nisu ni za gazit kupus ali eto nema bolji....zato maminjo gura brozovića koji ne može Sušiću čistiti kopačke ali dobro..ionako ispadam subjektivan pa mi se neda više hehe

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 30 sep 2014, 17:32

disident je napisao/la:TSS je jedan od najboljih mladi igrača u europi.
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 30 sep 2014, 17:35

disident je napisao/la:TSS je jedan od najboljih mladi igrača u europi. Možda trenutno poradi neiskustva u bih reprezentaciji i nije pružio puno, ipak je pred njim velika igračka karijera. Svako ko prati hajduka malo više zna o čemu govorim. Sa 22 godine je glavni igrač tog kluba i kad on ne igra onda se tek vidi koliko nedostaje klubu. Glavni problem TSS što se tiče njegova kluba je to što nema kvalitetnih suigrača a sa aspekta reprezentacije ima ogromni pritisak izbornika koji mu je rod i to navijači okreću na zlo i traže redovno pedra i alibi za loše igre starijih dokazani igrača popud Džeke, Lulića, Pjanića itd.....njima se jednostavno više ne igra jer su zaradili odgroman novac i sad na kraju da im neki anonimus sa Cipra slomi nogu, ma daj..bitno da je Tino za sve kriv i bit će kriv dok je živ.....bez obzira što dušmane redovno prska po faci.
Bilal Bosnic bi ti pozavidio na ideologiji. Kakva kolicina TSS sranja :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Amazon [Bot], convict35, FerdinandF, lol89, s4mke, zikerrz21 i 59 gostiju.