FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
& & " " " са $ " ". $ је " $ $ " за ово.
$ " се % " & тренер. $ се $ је " свој траг у " " то се ? $ " по ?. " наравно " пораза % ? $ се " са " " ' је у старту " на ?, ? " " $ $ ?. $ је " у ' &. ? је " ' $ на ". у поређењу са ", " је по " ? $ ", $ $ " свега са ' " % ? " не / у непознатно ? & $.
$ " се % " & тренер. $ се $ је " свој траг у " " то се ? $ " по ?. " наравно " пораза % ? $ се " са " " ' је у старту " на ?, ? " " $ $ ?. $ је " у ' &. ? је " ' $ на ". у поређењу са ", " је по " ? $ ", $ $ " свега са ' " % ? " не / у непознатно ? & $.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- ficobahtic
- Kontakt:
A.Adzem Rad, Rad i samo Rad
Bravo Ado, pravi mangup a uz to i gospodin, ima jasne stavove, principe, ciljeve, izuzetan pedagog i koliko mogu da cujem mnogo vodi racuna o nekim sitnicama koje u fudbalu mogu biti jako korisne...Nadam se da ce ga i sreca posluziti da se sto duze zadrzi kao ŠSŠ i da naravno zajedno sa nama proslavi mnogo mnogo trofeja...
Momci ne lutaju, zna tacno da ih usmjeri onako kako on to zeli i sto je najvaznije izgleda da ga i igraci razumiju na najbolji moguci nacin a to je svakako osnova za pozitivan rezultat na terenu...

Bravo Ado, pravi mangup a uz to i gospodin, ima jasne stavove, principe, ciljeve, izuzetan pedagog i koliko mogu da cujem mnogo vodi racuna o nekim sitnicama koje u fudbalu mogu biti jako korisne...Nadam se da ce ga i sreca posluziti da se sto duze zadrzi kao ŠSŠ i da naravno zajedno sa nama proslavi mnogo mnogo trofeja...

Momci ne lutaju, zna tacno da ih usmjeri onako kako on to zeli i sto je najvaznije izgleda da ga i igraci razumiju na najbolji moguci nacin a to je svakako osnova za pozitivan rezultat na terenu...

Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
-
- Kontakt:
Meni ovo sve izgleda kako treba.
Evo poslije ovih intervjua se vidi da imamo razloga za optimizam.Niko se nije nesto ufuro da smo sad beton poslije ovog pravo dobrog niza rezultata. Ne treba pretjerivati ali se mozemo nadati mnogim lijepim stvarima.
Samo me malo nervira od strane navijaca sto toliko neko voli da trazi mane i da se.. po svemu zivom i gdje treba i gdje ne treba. Takav niz a ljudi lupaju gluposti. sta ce biti kad izgubimo koju utakmicu, a i toga ce biti.
Ova ekipica je vrlo potentna. Ne bih ulazio ja u detalje posto ovdje ima tako dobrih forumasa analiticara da covjek stvarno mora skinut kapu za kvalitetne postove. Svi ih prepoznajete.
Adzem se stvarno brzo profilira ( ustvari mozda je covjek oduvijek bio takav, samo mu naravno trebalo vremena da to pokaze rezultatima).
Posto ovde ima dosta insidera moze li mi neko reci moze i na pp ako nije totalno za javnost, ako dobijemo tog malo jaceg sponzora, je li plan da se kupe kakvi "skuplji tj bolji" igraci u odbrani. Posto ja mislim da u napadu ne treba puno mijenjati. ako bude zdravlja ovaj napad za godinu dana zajednikog igranja moze da rastura.
I jos jedno pitanje pisalo se da ce se nesto ulagati u svlacionice, opremu i teren? Ima li ikakve oficijalne price o sredjivanju istoka ili je ovo od mene totalno glupo pitanje?
Evo poslije ovih intervjua se vidi da imamo razloga za optimizam.Niko se nije nesto ufuro da smo sad beton poslije ovog pravo dobrog niza rezultata. Ne treba pretjerivati ali se mozemo nadati mnogim lijepim stvarima.
Samo me malo nervira od strane navijaca sto toliko neko voli da trazi mane i da se.. po svemu zivom i gdje treba i gdje ne treba. Takav niz a ljudi lupaju gluposti. sta ce biti kad izgubimo koju utakmicu, a i toga ce biti.
Ova ekipica je vrlo potentna. Ne bih ulazio ja u detalje posto ovdje ima tako dobrih forumasa analiticara da covjek stvarno mora skinut kapu za kvalitetne postove. Svi ih prepoznajete.
Adzem se stvarno brzo profilira ( ustvari mozda je covjek oduvijek bio takav, samo mu naravno trebalo vremena da to pokaze rezultatima).
Posto ovde ima dosta insidera moze li mi neko reci moze i na pp ako nije totalno za javnost, ako dobijemo tog malo jaceg sponzora, je li plan da se kupe kakvi "skuplji tj bolji" igraci u odbrani. Posto ja mislim da u napadu ne treba puno mijenjati. ako bude zdravlja ovaj napad za godinu dana zajednikog igranja moze da rastura.
I jos jedno pitanje pisalo se da ce se nesto ulagati u svlacionice, opremu i teren? Ima li ikakve oficijalne price o sredjivanju istoka ili je ovo od mene totalno glupo pitanje?
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Dobra emisija. A za voditelja se vidi da je naš.jovanmaksimovic je napisao/la:& & " " " са $ " ". $ је " $ $ " за ово.

FK Željezničar 1921
O kojem intervjuu to pricate ? Nisam upratio na TV-u 
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
Eto ti osam postova prije tvoga.anonimni je napisao/la:O kojem intervjuu to pricate ? Nisam upratio na TV-u
Aha, ne vidi se na mobitelu, nego samo prazan post, tek kad sam ga citirao, vidi se YouTube link, zato ga nisam primijetio odmah
Hvala 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
nadrealisti bi rekli: ja dobre emisije 

Blizi se 1 novembar, a samim tim i 1092 dan otkako klub iz naroda ne moze da pobjedi klub koji nije osvojio titule 100 godina...fedeltafrotta je napisao/la:1. novembar se blizi
fk zeljeznicar vs fk sljedeca sezona 2007![]()
Ionako ste svi šećer dobili, još samo uz taj vaš post bez titule treba da vas i mi pobjeđujemo u derbijima. Ipak mi marimo i za naše komšije i brinemo se za vas, s toga, da vi ne bi završili na aparatima, igramo koliko nam treba za jedan Xić u derbijima
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
- Kontakt:
Spavaj nam spavaj DIVE, sanjaj nam titule,Dino i Avdo će da gutaju pilule...GangEvil je napisao/la:Blizi se 1 novembar, a samim tim i 1092 dan otkako klub iz naroda ne moze da pobjedi klub koji nije osvojio titule 100 godina...fedeltafrotta je napisao/la:1. novembar se blizi
fk zeljeznicar vs fk sljedeca sezona 2007![]()
od zadnjih 10 8 je neriješenih i po jedna pobjeda. i ono nabija na nos što je ta njihova jedna pobjeda bila godinu skorije nego naša jedna.
koje hvatanje za slamku.
koje hvatanje za slamku.
-
- Kontakt:
Pusti stoku, sta se ba raspravljas sa njima. Treba ignorisati svaki njhov post.ChWilla je napisao/la:od zadnjih 10 8 je neriješenih i po jedna pobjeda. i ono nabija na nos što je ta njihova jedna pobjeda bila godinu skorije nego naša jedna.
koje hvatanje za slamku.
Ja ih mrzim evo punih 37 godina od kada smo ispali u drugu ligu. Kazem mrzim a do tada ih samo nisam gotivio.
Tada na starom kosevu se igrao derbi, mi smo bili na istocnoj tada nizoj strani a stoka je bila na zapadnoj. Gadjali su nas komadima betona odvaljenim sa tribina, tada smo ja i jedan momak dobili u glavu. Nista specijalno ali od tada MRZIM SVE PITARE. Kao oni su nam komsije pa eto tolerisemo se. Ma mars.
Izgleda da se Široki neće previše zalagati da prođu u Kupu dalje, ili su nas potcijenili ili su ovo neki pokušaji mind gamesa od strane Muse.
Ja vjerujem u ove momke, i nadam se prolazu dalje. Ali kako god, najbitnije je da ostave srce na terenu!
Ja vjerujem u ove momke, i nadam se prolazu dalje. Ali kako god, najbitnije je da ostave srce na terenu!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Široki će sutra igrati sa drugim sastavom , možda samo 2 igrača će igrati iz prvih 11 protiv Sarajeva.Očito Široki nema ambicija u kupu.
-
- Kontakt:
extramodric je napisao/la:Široki će sutra igrati sa drugim sastavom , možda samo 2 igrača će igrati iz prvih 11 protiv Sarajeva.Očito Široki nema ambicija u kupu.

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Vjeruj necemo se puno potrositi sutralikusa je napisao/la:Koliko je nama pametno da se trosimo na kup

Na golu ce se desiti promjena sutra

ne trošimo se mi ništa. mi imamo tri teže zamjenjiva igrača, a ostalo je sve fleksibilno između dvadesetak njih.
i sad poslije vikenda opet ide pauza.
i sad poslije vikenda opet ide pauza.
****: Pronađen je sponzor prijenosa i utakmica Široki Brijeg - Željezničar ide uživo sutra. Uskoro više detalja. Ostanite s nama!

..ok momci kako vi kazete

..ok momci kako vi kazete

Željeznicar za život cijeli !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.