kakva je ovo zajebancija
KK Partizan
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: KK Partizan
Neki Rusi a da nisu CSKA , neki zidovi a da nisu Maccabi.
kakva je ovo zajebancija
kakva je ovo zajebancija
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
ma to je sve boranija... idemo daljeRaul_64 je napisao/la:Neki Rusi a da nisu CSKA , neki zidovi a da nisu Maccabi.
kakva je ovo zajebancija
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Stavili su nas u četvrti šešir a mi uradili više od ijednog predstavnika u Uleb cupu u poslednjih 10 godina... Al jbg ljudi rade sve da unište ovaj sport. Sve u svemu grupa osrednja, mogla je biti i lakša... Al jedan Partizan stave u četvrti šešir... 
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
- Chengzhang
- Kontakt:
Grupa nije nimalo naivna, iako mozda nekome izgleda kao takva na prvi pogled (meni sigurno ne). Na gostovanjima ce biti dosta posla (Partizan je znao gubiti u Solnoku, a Plojesti je jako slicno gostovanje, o ostalim terenima da ne govorimo). Ne sme se niko potceniti, niti je to u duhu istorije i tradicije Partizana, niti u duhu srpske kosarke. Zar nije svetsko prvenstvo u Spaniji eklatantan primer kako su neki samozvanci i toboze strucnjaci kako u Srbiji tako jos vise van nje ispali na kraju velike budale potcenjujuci isti taj duh i kontinuitet srpske kosarke (jedino objasnjenje mi je da nemaju pojma konkretno o cemu govore, jer premalo poznaju materiju i srpsku kosarku uopsteno, tj. kosarkaski su nepismeni za slicne diskurse). Lupetalo se tu od poimanja kosarkaske stvarnosti na nivou video-igrice (gde je prednjacila nestrucnost po pitanju percepcije kosarkaske igre generalno), pa sve do uvlacenja nesportskog u celu pricu - politickih posledica raspada bivse velike Jugoslavije (kao da razvoj YU-kosarke nije bio proces zapocet od nivoa evropske drugorazrednosti iz 40-ih i 50-ih i zaboravljauci da je na pocetku za tadasnje uslove kvalitetnija baza postojala samo u cetiri grada (Beograd, Novi Sad, Ljubljana i Zadar) i da je tzv. kosarkasko agregatno stanje nestabilna i nepredvidljiva jedinica, pocevsi od samog talenta kao prvobitne sirovine, pa nadalje). Treba uciti iz tudje gluposti, a ne teziti slicnom scenariju.
Siguran sam da ce se u Partizanu maksimalno ozbiljno pristupiti svim protivnicima (sto opet ne garantuje uspeh), i da ce ljudi u klubu profesionalno odraditi svoj deo posla. KK Partizan je jedini klub koji vise od 40 godina ima rezultatski kontinuitet uspeha na prostoru bivse Jugoslavije i ne sumnjam da ce se taj kontinuitet i nastaviti. Zbog cega? Za takvo obrazlaganje je potrebna sira strucna analiza kako bi se obuhvatio ceo penzum, tj. sve ono sto cini fenomen zvani KK Partizan, a ne zadovoljiti se najbocnijom floskulom, maksimom, banalnoscu...
Siguran sam da ce se u Partizanu maksimalno ozbiljno pristupiti svim protivnicima (sto opet ne garantuje uspeh), i da ce ljudi u klubu profesionalno odraditi svoj deo posla. KK Partizan je jedini klub koji vise od 40 godina ima rezultatski kontinuitet uspeha na prostoru bivse Jugoslavije i ne sumnjam da ce se taj kontinuitet i nastaviti. Zbog cega? Za takvo obrazlaganje je potrebna sira strucna analiza kako bi se obuhvatio ceo penzum, tj. sve ono sto cini fenomen zvani KK Partizan, a ne zadovoljiti se najbocnijom floskulom, maksimom, banalnoscu...
成章
boduju se poslednje tri sezone - dva boda za pobjedu, jedan za poraz, plus poneki bonus poen za plasman u naredni krug, dodatno se racuna i rejting zemlje kao minimalan broj poena koji je osvojio tim iz te zemlje u posljednje tri sezone i to je najmanji broj poena sa kojim tim iz te zemlje ulazi u zreb.44Bertans je napisao/la:Stavili su nas u četvrti šešir a mi uradili više od ijednog predstavnika u Uleb cupu u poslednjih 10 godina... Al jbg ljudi rade sve da unište ovaj sport. Sve u svemu grupa osrednja, mogla je biti i lakša... Al jedan Partizan stave u četvrti šešir...
od kad je uveden top 16 sa po osam timova u grupi prije dvije sezone, a pogotovu od kada timovi koji ne udju u top 16 nastavljaju takmicenje u Eurokupu, ULEB znatno vise favorizuje EL u odnosu na EC, nego npr. UEFA Ligu sampiona u odnosu na Europa ligu, a Partizanov problem je sto dvije sezone kad nije prolazio u top 16 nije vazilo aktuelno pravilo da nastavlja takmicenje u Eurokupu
PS
grupa je OK, nije lagana ali nije i preteska
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Problem je sto se pobjeda u euroligi vrednuje kao i u eurocupu.
- Chengzhang
- Kontakt:
Da li prvi ili cetvrti sesir, zadatak ostaje jednako tezak i zahtevan. Ne treba se time previse baviti. Parket je jedino merilo vrednosti i tu treba uneti svu energiju, kako igraci, tako i odgovorni ljudi u klubu. Mi ne zivimo vise u 70-im i u prvoj polovini 80-ih kada se ozbiljna kosarka igrala samo u SFRJ, SSSR, Italiji i Spaniji, plus izraelski Makabi na klupskom nivou (jos 60-ih se raspala nekada mocna francuska i istocnoblokovska (vansovjetska) kosarka). Nema vise egzoticnih sastava protiv kojih je jedino pitanje hoces li pobediti sa 30, 40 ili vise poena razlike. Deset utakmica, deset jednako odgovornih pristupa protivniku i utakmici, sve ostalo je u domenu sporednog i manje bitnog.
成章
ali samo nastup u EL donosi cini mi se 7 poenaRaul_64 je napisao/la:Problem je sto se pobjeda u euroligi vrednuje kao i u eurocupu.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Što je još jedna potvrda debilnosti i idiota koji vode evropsku košarku.Raul_64 je napisao/la:Problem je sto se pobjeda u euroligi vrednuje kao i u eurocupu.
Kako god, nema velike euforije pred početak nove sezone. Preživjeli smo i to je najbitnije. Nismo pali, niti se prostituisali kao neki. Dovoljan motiv za nove trofeje, dominaciju i lošiji život građana Srbije.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
44Bertans je napisao/la:Što je još jedna potvrda debilnosti i idiota koji vode evropsku košarku.Raul_64 je napisao/la:Problem je sto se pobjeda u euroligi vrednuje kao i u eurocupu.![]()
Kako god, nema velike euforije pred početak nove sezone. Preživjeli smo i to je najbitnije. Nismo pali, niti se prostituisali kao neki. Dovoljan motiv za nove trofeje, dominaciju i lošiji život građana Srbije.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Vrijedna pobjeda sa ovako osakacenom ekipom na pocetku sezone.
Dalo odigrao svoju najbolju utakmicu u Partizanu , Andric takodje.
Potonji ispogadjao suteve (a znamo da ima meku ruku) al je Boris imao jednu odlicnu rolu u prvom poluvremenu gdje je skakao,razigravao,poentirao,igrao odlicnu odbranu na perimetru maa sve.
Gagic jedan dobar na jedan glup potez , Milutinov meh , Bezbradica se bije momacki , Tepa rutinski.
U srijedu sa Edom protiv "njegovih".
Dalo odigrao svoju najbolju utakmicu u Partizanu , Andric takodje.
Potonji ispogadjao suteve (a znamo da ima meku ruku) al je Boris imao jednu odlicnu rolu u prvom poluvremenu gdje je skakao,razigravao,poentirao,igrao odlicnu odbranu na perimetru maa sve.
Gagic jedan dobar na jedan glup potez , Milutinov meh , Bezbradica se bije momacki , Tepa rutinski.
U srijedu sa Edom protiv "njegovih".
Građani Srbije od izleta 12 građana u Mađarsku ne žive bolje, to je definitivno. Jer osim očekivanog poniženja i boljeg života bilo je tu još potajnih nada. Međutim KK Partizan se potrudio da nastave živjeti kao i do sada, loše. Jbg.
Sve u svemu važno je da se liga započela pobjedom, Andrić, Dalo, Šalić će ove sezone da eksplodiraju. Samo polako. Biće velikih stvari, ali tek je oktobar. U novembru parni valjak pali motore.
Sve u svemu važno je da se liga započela pobjedom, Andrić, Dalo, Šalić će ove sezone da eksplodiraju. Samo polako. Biće velikih stvari, ali tek je oktobar. U novembru parni valjak pali motore.
Pozdrav raja gledam ovu tekmu Partizana sa Krkom, pa me zanima jesu ovo Pionir sređivali i uređivali nešto? Nekako mi izgleda ljepše i ušminkan nego prošle sezone. 
Mislim da nisu ništa sređivali.Janez je napisao/la:Pozdrav raja gledam ovu tekmu Partizana sa Krkom, pa me zanima jesu ovo Pionir sređivali i uređivali nešto? Nekako mi izgleda ljepše i ušminkan nego prošle sezone.
Fali play , fali bek , fali cetvorka...ostalo imamo 
kako to da imate centra,a prosle godine ga niste imali 
Ma znas ono , manje zlo.lumani je napisao/la:kako to da imate centra,a prosle godine ga niste imali
Potrebnija je cetvorka (jer raspadnuti Luka Bogdanovic je zavrsio sa ozbiljnim basketom)..
Cetvorka i play , dvica ce biti oK kad se vrate Milosavljevic i Milutinovic.
Cetvorka , rijesena.Raul_64 je napisao/la:Cetvorka i play
Gospodin se vraca (do kraja sezone).

ne zezaj???Raul_64 je napisao/la:Cetvorka , rijesena.Raul_64 je napisao/la:Cetvorka i play
Gospodin se vraca (do kraja sezone).
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.