Mene ove sezone brinu zuti previse ih dobijamo
 protiv zvijezde u utakmici koja je trebla biti rutinska 4 ili 5 ako se ne varam...strah me da na derbiju ne budemo osakaceni
  protiv zvijezde u utakmici koja je trebla biti rutinska 4 ili 5 ako se ne varam...strah me da na derbiju ne budemo osakaceniModeratori/ce: insider,LjoZee,irfo

protiv zvijezde u utakmici koja je trebla biti rutinska 4 ili 5 ako se ne varam...strah me da na derbiju ne budemo osakaceni
  protiv zvijezde u utakmici koja je trebla biti rutinska 4 ili 5 ako se ne varam...strah me da na derbiju ne budemo osakaceni , a sto se tice derbija nasa pobjeda i bez brige
, a sto se tice derbija nasa pobjeda i bez brige   , malo se salim ja sto se tice derbija ima jos do toga no probajte pobjedit one iz listice ja sam uz vas iskreno.
 , malo se salim ja sto se tice derbija ima jos do toga no probajte pobjedit one iz listice ja sam uz vas iskreno. 
o kakvom mi umoru i trošenju pričamo, igrali u subotu, igraćemo u srijedu, pa u nedjelju, a onda opet dvije sedmice ne igramo. ako je to previše i ako to neko ne može podnijeti, nije za fudbalera u današnjem dobu.likusa je napisao/la:****: Pronađen je sponzor prijenosa i utakmica Široki Brijeg - Željezničar ide uživo sutra. Uskoro više detalja. Ostanite s nama!
..ok momci kako vi kazete
Zaboravila sam da ide pauzaChWilla je napisao/la:o kakvom mi umoru i trošenju pričamo, igrali u subotu, igraćemo u srijedu, pa u nedjelju, a onda opet dvije sedmice ne igramo. ako je to previše i ako to neko ne može podnijeti, nije za fudbalera u današnjem dobu.likusa je napisao/la:****: Pronađen je sponzor prijenosa i utakmica Široki Brijeg - Željezničar ide uživo sutra. Uskoro više detalja. Ostanite s nama!
..ok momci kako vi kazete
ja tu apsolutno ne vidim nikakav problem, naši problemi su neki drugi.

BeSha1992 je napisao/la:kvesic u repki... CESTITKE !!!
 Ako je istina cestitke momku, zasluzio je to. Steta prije za Sloveniju.
  Ako je istina cestitke momku, zasluzio je to. Steta prije za Sloveniju. 
   A na njemu i ovi iz nase lige...
  A na njemu i ovi iz nase lige...Sabinho je napisao/la:BeSha1992 je napisao/la:kvesic u repki... CESTITKE !!!Ako je istina cestitke momku, zasluzio je to. Steta prije za Sloveniju.

,u saradnji sa hercegovina live
 ,u saradnji sa hercegovina live
Hoces da kazes, Kvesa je jedini lijevi bek LJEVAKFidelito je napisao/la:S obzirom da je Lulić jedini lijevi bek u repki,a znamo da nije u nekim odnosima sa telećom glavom,možemo očekivati zapaženu minutažu za Josipa! I fino mu je ime

Lulic je lijevi bek kosto je Dzeko stoper. To svi vide osim velemajstora na klupi. Ocekujem Kvesu od prve minute u Cardiffu.Fidelito je napisao/la:S obzirom da je Lulić jedini lijevi bek u repki,a znamo da nije u nekim odnosima sa telećom glavom,možemo očekivati zapaženu minutažu za Josipa! I fino mu je ime
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.