Safet Sušić - Pape

Ajax
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Ajax » 30 sep 2014, 13:59

Željooooo je napisao/la: Ne znam zašto se potencira Zukanović kao lijevi bek, lik je spor i trom, i ne prelazi u protivničku polovinu kada igra lijevog beka, istina je da zaslužuje mjesto u reprezentaciji ali na drugoj poziciji ..
Zato jer bi nam protiv Belgije i najvjerovatnije Walesa bio potrebniji igrac kao Zukanovic da zatvori tu stranu a u napadu Dzeko, Pjanic i Vedo ( u drugom poluvremenu ) sta iskemijaju. Mozda i Hajrovic, Lulic iznenade nikad se nezna kao npr. protiv Slovacke. A u utakmicama protiv Kipra i Liechtensteina bi nam vjerovatno bio potrebniji igrac kao sto je Kvesic pod uslovom da bi se vracao pravovremeno u odbranu ne kao Avdija i ponekad Lulic. Odnosno da bi imao krila ispred sebe. Znaci treba igrati kontrolisani fudbal i nadigravati se pametno sa takvim ozbiljnim protivnicima. A ne ko Pape ubaci sve najbolje ofanzivce pa ako ih slomimo na pocetku super a ako ne nismo imali srece ili neki drugi izgovor. Vidimo da mu to cak i protiv amatera iz Kipra ne prolazi vise. Procitali su ga svi selektori. A posebno jer nema plana B i plana C. Uvijek jedno te isto nekad sa jednim nekad sa dvojicom napadaca ali sustina mu je uvijek ista nebitno jel igramo protiv Kipra ili Argentine.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 30 sep 2014, 14:07

Nisam ja pomijesao koliko se sjecam Kvesic je glavni krivac za 4 gol Nijemaca. Da je valjo ne bi se vratio iz Mamicevog dvorista u BIH. Nije mu nikad niko promakao ni prije ni poslije.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 30 sep 2014, 14:11

dubrovnik je napisao/la:Cuj Kvesic, bravo budaletino jos jedan potez za vjecnost. Stavi Avdiju i Kvesu pa ce i Andora biti upitna. Sta covjek radi od repke pa ovo je za zatvora. Kad pomislis da ne moze vise on povuce jos retardiraniji potez. Neki pisu nece igrati momak nikako. Zar vec nemamo i previse takvih u timu, ja ih vec vidim 7-8 za koje se molim bogu da ne igraju. Tko ce onda igrati beka? Lulic moze sve sam. E da tu je i Tino da pomogne. Sta uradi covjek od repke ovo nije za vjerovati. Boze sto nas kazni ovakvim konjem. Kvesic ne mogu jos sebi doci, a Zukanovic nema vizu. Crko dabogda, nista vise od mene. Volio bih da izgubimo od Velsa. Nikad ovako nesto nisam prije napisao.
E cuj "crko...", zato si ti mnogo vise od Papeta uradio za ovu zemlju, aferim.
Sport je lijek za tijelo i duh.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 30 sep 2014, 14:16

Cirkus se nastavlja, samo dobija nove dimenzije
Sada ce, mnogim zeljovcima, Susic , preko noci, postati car... :roll:

Nego, ne znam je li Susicu neko pokazao kasete, ali Mujdza moze pristojno odigrati lijevog beka.
Pretprosle sezone je , vezano , odigrao tri-cetiri utakmice na lijevom i dobio prilicno dobre ocjene.

http://www.transfermarkt.de/mensur-mujd ... aison/2012" onclick="window.open(this.href);return false;
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 30 sep 2014, 14:21

Ja Bosni nisam pridonio nista ali je ni kostao nisam za razliku od ovog Papeta kako ga ti zoves. Sve mi se cini da je dosta ljudi protiv Susica ovdje bilo radi klupskog predznaka a ne radi vlastite pameti. To kod mene nije slucaj.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 30 sep 2014, 14:26

hogarstrasni je napisao/la:Cirkus se nastavlja, samo dobija nove dimenzije

Nego, ne znam je li Susicu neko pokazao kasete, ali Mujdza moze pristojno odigrati lijevog beka.
Pretprosle sezone je , vezano , odigrao tri-cetiri utakmice na lijevom i dobio prilicno dobre ocjene.

http://www.transfermarkt.de/mensur-mujd ... aison/2012" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa normalno da se nastavlja, a jedan od vecih cirkusanata uz Teleta je taj tvoj sa avatara.
Mujdza moze igrat lijevog beka a ko ce onda desnog, Avdija ili Vranjes, mozemo mi naglabat ovde do sutra al Susic protiv Velsa izvodi svoju fantomsku ekipu istu kao i onu protiv Kipra

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 30 sep 2014, 14:30

SUŠIĆ: MOŽE SE DESITI ZA VRLO KRATKO VRIJEME DA ODEM U DRUGU REPREZENTACIJU! :rol: :rol: :rol: :rol:

imate na izvoru video intervju sa papetom.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 30 sep 2014, 14:31

lisander je napisao/la:
hogarstrasni je napisao/la:Cirkus se nastavlja, samo dobija nove dimenzije

Pa normalno da se nastavlja, a jedan od vecih cirkusanata uz Teleta je taj tvoj sa avatara.
Mujdza moze igrat lijevog beka a ko ce onda desnog, Avdija ili Vranjes, mozemo mi naglabat ovde do sutra al Susic protiv Velsa izvodi svoju fantomsku ekipu istu kao i onu protiv Kipra
Pa nije da je njegovo maslo za ramazana, ali , u odnosu snaga , ovaj moj s avatara, je jedini suprostavljen nitkovu i razbojniku Susicu. Za mene je , heroj...
Desnog ce ti igarti Avdija, najvjerovatnije, narocito ako Mujdza ne odigra slijedece kolo, tako da je Mujdza najzreliji lijevi bek na raspolaganju, ali to je za Podravka gulas, visa matematika.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 30 sep 2014, 14:33

TMovac je napisao/la:SUŠIĆ: MOŽE SE DESITI ZA VRLO KRATKO VRIJEME DA ODEM U DRUGU REPREZENTACIJU! :rol: :rol: :rol: :rol:

u iran :urnebes: :urnebes: :urnebes:

ili ako odabere klub ,marsej ga i danas dan moli :mrgreen: :urnebes: :rol:

edit: nisi napisao citavu recenicu

SUŠIĆ: MOŽE SE DESITI ZA VRLO KRATKO VRIJEME DA ODEM U DRUGU REPREZENTACIJU I SA NJOM ODEM NA EVROPSKO PRVENSTVO!!! :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 30 sep 2014, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 30 sep 2014, 14:35

TMovac je napisao/la:SUŠIĆ: MOŽE SE DESITI ZA VRLO KRATKO VRIJEME DA ODEM U DRUGU REPREZENTACIJU! :rol: :rol: :rol: :rol:

IDI i ne vracaj se...... :tokralju:

admir1991
Kontakt:

Post Postao/la admir1991 » 30 sep 2014, 14:36

Koji bijednik,umjesto da zovne zukanovica da učvrstimo odbranu on ovog zove kvesica.Fazon je sto je on pozvan samo reda radi,Lulic će igrati beka.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 30 sep 2014, 14:38

Nek ode u Belgiju da nam olaksa kvalifikacije.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 30 sep 2014, 14:39

više nije ni smiješno koliko je žalosno, šta nam uradi od repke.. :cry:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 30 sep 2014, 14:41

hogarstrasni je napisao/la: Pa nije da je njegovo maslo za ramazana, ali , u odnosu snaga , ovaj moj s avatara, je jedini suprostavljen nitkovu i razbojniku Susicu. Za mene je , heroj...
Desnog ce ti igarti Avdija, najvjerovatnije, narocito ako Mujdza ne odigra slijedece kolo, tako da je Mujdza najzreliji lijevi bek na raspolaganju, ali to je za Podravka gulas, visa matematika.
O kapitenu Spahicu nije potrebno ni trositi rijeci. Sto se tice bekova. Avdija ni po cemu nije bolji od Kvesica. Radije bi cak da Mujdza igra desnog beka a Kvesic ljevog. Nego da Mujdzu selimo na ljevog beka i to radi Avdije. Koji je kod kontre Kipra kod gola koji je bio po njegovoj strani stoji 35m od svog gola ?? Sta ce mu tek Bale raditi to je stvarno van pameti. Naravno najbolje rjesenje bi bio Zukanovic i to ispred Kvesica da zatvori tu stranu. Jer to nam je puno potrebnije protiv Walesa a ne bekovi koji se ne vracaju u odbranu i pogode svaki peti centarsut jedva.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 30 sep 2014, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 30 sep 2014, 14:41

dubrovnik je napisao/la:Ja Bosni nisam pridonio nista ali je ni kostao nisam za razliku od ovog Papeta kako ga ti zoves. Sve mi se cini da je dosta ljudi protiv Susica ovdje bilo radi klupskog predznaka a ne radi vlastite pameti. To kod mene nije slucaj.
Miran onda, nemas ti sa ovom drzavom nista.
Sport je lijek za tijelo i duh.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 30 sep 2014, 14:42

POMOZI BOZEE !!! :pray: :pray: :pray:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 30 sep 2014, 14:42

Kakvo djubre !!!

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 30 sep 2014, 14:48

Ako zelimo jaku Bh ligu, onda treba i da podrzavamo pozive momaka iz naseg prvenstva.Kvesic je odlican igrac i veliki profesionalac.Evo kao treceg napadaca ja bih volio vidjeti Nikolica iz Zrinjskog.Momak je odlican napadac. Mislim da je vecini ljudi,kao sto je meni,koji prate nasu ligu drago kad se pozove neko iz naseg prvenstva. Papeta ne volim iz razloga sto na SP nije vodio nikog iz nase lige(osim Avduke).Bilo je tada dosta momaka koji su to zasluzili.Tada mu je izgövor bio da nema kvaliteta u nasoj ligi.A nakon 3 mjeseca u repki su 4 igraca iz Bh lige.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

BLUTUD
Kontakt:

Post Postao/la BLUTUD » 30 sep 2014, 14:58

http://www.****/clanak/138250/zasto- ... tno-poziva" onclick="window.open(this.href);return false; FUJJJJ hebm ti i loptu i fudbal sve nek ide u PM.Mi "BOŠNJE" :puke:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 30 sep 2014, 15:01

Mnogi ne razumiju sta se kaze. Realno nasa reprezentacija ne smije zavisiti od igraca iz nase lige. Liga nam je uzas, to valjda svako vidi, i ako takvi igraci pocnu biti u prvih 11 repke onda smo u belaju. Isto vazi i za susjedne lige pa i slovensku i slicne. Ja jesam rekao da bi se mozda Horic trebao pozvati, ali ne da bude prvih 11.

Tako isto i Kvesic. Letic je trenutno u jacoj ligi, profesionalnijoj dakle sigurno da je bar fizicki spremniji kao igrac od Kvesica. A trebalo ih je obojicu pozvati dok se Seo ne vrati.

Medjutim, ocigledno da Safet stvarno nema pojma sta radi. Pohvalno je sto zove igrace iz nase lige, ali na tim pozicijama imamo igrace koji igraju u boljim ligama i njih ne zove. Recimo zove Vranjesa, a tu je Zukanovic. Zove Kvesica, a tu je Letic. I ja ne govorim da bi Letic bio bolji, samo je cinjenica da je se momak pokazao u nasoj ligi i da ju je prevazisao, dok su pomenuti i dalje tu(ili ne mogu naci klub).

Isto tako i za Avdiju. Kao bek nema sta traziti u reprezentaciji, kao krilo bolje da Duljevic igra.
Celik!3,2,2.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.