+ mislim da kad ti ovako dolazi neka ekipa u goste (Europske utakmice) da će 90% odsjesti tu baš zbog ovoga. Mislim šta ja znam po Sarajevu, al pretpostavljam da je ovo Najbolji Hotel u Sarajevu (cijena)Head je napisao/la:Nije u pitanju lova, imas sve kapaciteta hotela ( sobe, sale za sastanke, teretanu i sve sto se nalazi u sklopu hotela ) na raspolaganju bez da das marku.
Dodje ti igrac, ne moras mu placati smjestaj nego frajer zivi u hotelu. Trebas neki sastanak, seminar, prijem suparnicke ekipe, smjestaj sudijama imas hotel kojem ne moras marke dati.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Head je napisao/la:Nije u pitanju lova, imas sve kapaciteta hotela ( sobe, sale za sastanke, teretanu i sve sto se nalazi u sklopu hotela ) na raspolaganju bez da das marku.
Dodje ti igrac, ne moras mu placati smjestaj nego frajer zivi u hotelu. Trebas neki sastanak, seminar, prijem suparnicke ekipe, smjestaj sudijama imas hotel kojem ne moras marke dati.
Ti si opet šampion !
Bolje da ne donosi rodni list, vjerovatno je stariji od Ibrakovića.FKS1946 je napisao/la:Kouadio svake sedmice dobija papire, sta je problem, neka donese dvije slike i rodni list i to jekeramikr je napisao/la:"Pokušavamo svakodnevno dobiti certifikat, ali neke stvari ne idu kako želimo. On je raskinuo ugovor u Kini, prema sveumu što znamo, FIFA bi u roku 30 dana trebala riješiti spor oko igrača. Nadamo se da će sve riješiti do 13. oktobra", kazao je Dino Selimović, dodavši kako će Kouadio ove sedmice dobiti potrebne papire nako čega će moći zaigrati za Sarajevo.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Postroji ih meho kralju nas moras imati autoritet nad igracima to ti je prvo! 
04.10.2009 !!
¨Moramo dosta toga povezati, a ja se nadam da ćemo gledati jaku, brzu i ekipu sa jakim tranzicijama i čvrstom odbranom," kaže Kodro.
Ocekujem sutra 3-0 uz odmor nekih igraca jer ipak se odigralo u 14 dana 5 utakmica
Ocekujem sutra 3-0 uz odmor nekih igraca jer ipak se odigralo u 14 dana 5 utakmica
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
kako da ne da ce neko pustiti igraca da mu zivi u hotelu.Head je napisao/la:Nije u pitanju lova, imas sve kapaciteta hotela ( sobe, sale za sastanke, teretanu i sve sto se nalazi u sklopu hotela ) na raspolaganju bez da das marku.
Za život ne znam, al sigurno sedmicu-dvije da može da bude...Toronto je napisao/la:kako da ne da ce neko pustiti igraca da mu zivi u hotelu.Head je napisao/la:Nije u pitanju lova, imas sve kapaciteta hotela ( sobe, sale za sastanke, teretanu i sve sto se nalazi u sklopu hotela ) na raspolaganju bez da das marku.
sedmicu-dvije svakako, ali da zivi u hotelu.BelminM23 je napisao/la:Za život ne znam, al sigurno sedmicu-dvije da može da bude...Toronto je napisao/la:kako da ne da ce neko pustiti igraca da mu zivi u hotelu.Head je napisao/la:Nije u pitanju lova, imas sve kapaciteta hotela ( sobe, sale za sastanke, teretanu i sve sto se nalazi u sklopu hotela ) na raspolaganju bez da das marku.
Sad kad malezijci nagrnu u Holiday, tacno ce iz krize izaciAdo76 je napisao/la:Zip je napisao/la:Pitanje je ko tu koga gura s paramaBelminM23 je napisao/la:A i mene budale, gled'o dres, a nisam primjetio ništa novo, a dobro je ne izgleda nešto puno natrpano, mada bi bilo ljepše samo da je Visit Malasyia.
Inače sa ovakvim sponzorima i sa njihovim parama bi opet bili ispred drugih u ovoj Ligi.![]()
![]()
![]()
Mi njima reklamu napravismo sa Malezijom
![]()
Jos jedan dobar potez 
http://sportsport.ba/ino_fudbal/velkosk ... ije/141693" onclick="window.open(this.href);return false;
Krste ponovio dobio poziv u repku.
Krste ponovio dobio poziv u repku.
04.10.2009 !!
@Zip. Kad nagrnu malezijci mijenja se ime sponzora u Visit Holyday 
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
O ovom nam planu uprava nije nista govorilaAdo76 je napisao/la:@Zip. Kad nagrnu malezijci mijenja se ime sponzora u Visit Holyday
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Hvala na podršci brate RA drago mi je da si se vratio.RezervniGolman je napisao/la:Bio sam banovan 7 dana dok ste igrali s onim iz višegrada tako da nisam bio u mogucnosti da napišem
ISTINA ZA VEDRANA
Sarajevo ljubavi moja!
- Mostarac1971
- Kontakt:
Mehoooo Kodro Mostarski je Sin svaki Pitar ponosi se s njim
ISTINA ZA VEDRANA 
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981
Samo da kazem da sam jedan od onih koji vjerujem da ce Meho napraviti s ovom ekipom uspjeh. Kao sto kazu neki ne sumljam u Mehu sekunde jedne. Jos sam misljenja da ce nam Kodro povecat broj gledalaca jer mnogo je Hercegovaca u SA koji i nisu navijaci Sarajeva al ce doci da vide sta to njihov covjek radi na klupi naseg tima.

Uvijek sam simpatisao Velez, raznih razloga radi, nebitno sada. A sada i Meho na nasoj klupi
Meho neka uvede red, rad i disciplinu. Sastav je sasvim solidan, uz dodatna pojacanja na polusezoni. Novca ima, svi drugi uslovi su tu.
Hajmo Meho, hajmo RajvoSA
Meho neka uvede red, rad i disciplinu. Sastav je sasvim solidan, uz dodatna pojacanja na polusezoni. Novca ima, svi drugi uslovi su tu.
Hajmo Meho, hajmo RajvoSA
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
-
FCZ Stari Grad
- Kontakt:
BelminM23 je napisao/la:+ mislim da kad ti ovako dolazi neka ekipa u goste (Europske utakmice) da će 90% odsjesti tu baš zbog ovoga. Mislim šta ja znam po Sarajevu, al pretpostavljam da je ovo Najbolji Hotel u Sarajevu (cijena)Head je napisao/la:Nije u pitanju lova, imas sve kapaciteta hotela ( sobe, sale za sastanke, teretanu i sve sto se nalazi u sklopu hotela ) na raspolaganju bez da das marku.
Hotel Holiday je nekad bio hotel, a danas je u raspadnom stanju i mene bi bilo sramota nekog tamo odvesti.
Daleko, dalekooooo je uslovniji od vaseg stadiona, tako samo vi opusteno, gledajte svoja posla 
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
Trenutno korisnika/ca: BordoAhbab, Cattivi87, MaroonBjelave, PeppermintSA, skoJaa i 92 gosta.