A baš je počeo da diže formu i uskoro će biti onaj pravi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Jos jedan od taldzijskih poteza.Head je napisao/la:Pa ja mislim da se Kvesic sjebo pozivom vise nego mi na forumu, to valjda govori i njegovim ambicijama, zna i sam da to nicim nije zasluzio. A i sami zeljovci su na ovom forumu prizivali prije njega barem 3 igraca ( Stanic, Tomic, Bajic )
Nicim nije zasluzio poziv, pozvan cisto da ne dodje do majorizacije( Dujkovic iz Zrinjskog, Zakaric iz listice, Cimirot iz Sarajeva)
Inace, jos jedan od glupih poteza Susica u zadnje vrijeme.
Head je napisao/la:Pa ja mislim da se Kvesic sjebo pozivom vise nego mi na forumu, to valjda govori i njegovim ambicijama, zna i sam da to nicim nije zasluzio. A i sami zeljovci su na ovom forumu prizivali prije njega barem 3 igraca ( Stanic, Tomic, Bajic )
Nicim nije zasluzio poziv, pozvan cisto da ne dodje do majorizacije( Dujkovic iz Zrinjskog, Zakaric iz listice, Cimirot iz Sarajeva)
Inace, jos jedan od glupih poteza Susica u zadnje vrijeme.
Bojan Leticmaster44 je napisao/la:O cemu ti pricas ? Da nece mozda Cimirot igrati lijevog beka pa omalovazavas Kvesica ? Najispravnija odluka Susica, TRENUTNO nema nijednog lijevog beka pa ga je morao pozvati.
Mnogi se nece sloziti sa tim.Head je napisao/la:Bojan Leticmaster44 je napisao/la:O cemu ti pricas ? Da nece mozda Cimirot igrati lijevog beka pa omalovazavas Kvesica ? Najispravnija odluka Susica, TRENUTNO nema nijednog lijevog beka pa ga je morao pozvati.
Ervin Zukanovic
Aleksandar Subic
Pero Stojkic
Bojan Puzigaca
Eto 5 lijevih bekova koji su trenutno bolji od Kvesica.
Nego ko bi trebao igrati? Daj nabroj te svjetske klase koje nisu pozvane.Rusilac je napisao/la:Nije uopste poenta da li Kvesic,Puzigaca ili neko treci,poenta je da slicni igraci ni u snu ne bi imali mjesta u reprezentaciji da je selektor normalan i da nije kriminalac kojem su talovi najvazniji dio posla.