Prijateljska atmosfera i prolazak u drugi krug, Sloga solidna momcad, ove godine sigurno idu u ligu Federacije, a narednih bi mogli i dalje od toga. Cestitke i njima na dobroj igri (makar im je onaj napadac za bacit)..
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Fino poslijepodne u Ljubuskom, pun stadion, pobjeda, makar smo mogli to lakse rijesit, al' ajde. Muminovic u zadnjoj sekundi zabio. Crnov vise hodao nego trcao, ali i takav je asistirao Katanecu i fino zapoceo akciju za zadnji gol. Kreso ko stub, pogodio gredu, valjda ce doc i gol. Drago mi je da je bio kapetan
...
Prijateljska atmosfera i prolazak u drugi krug, Sloga solidna momcad, ove godine sigurno idu u ligu Federacije, a narednih bi mogli i dalje od toga. Cestitke i njima na dobroj igri (makar im je onaj napadac za bacit)..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- ante1place
- Kontakt:
nemoj tako, nismo mi tu da se predamoLillard je napisao/la:Fino poslijepodne u Ljubuskom, pun stadion, pobjeda, makar smo mogli to lakse rijesit, al' ajde. Muminovic u zadnjoj sekundi zabio. Crnov vise hodao nego trcao, ali i takav je asistirao Katanecu i fino zapoceo akciju za zadnji gol. Kreso ko stub, pogodio gredu, valjda ce doc i gol. Drago mi je da je bio kapetan...
a imali smo vas u jednome trenutku, baš tome trenutku gdje je trebalo napadača išutati
Rđe '94
Hah tako je to, ali mi jos nije jasno da je ondje promasio cittav gol
.. I normalno onda dodje odma kazna. Nego ko vam je broj 11, cini mi se kao vas najbolji igrac, samo sto je sebicanu pm... 
- ante1place
- Kontakt:
jelčić, pa on je promašio onu priliko koliko se sjećam, dobri su i ostali samo što fali ovih većih utakmica i iskustvaLillard je napisao/la:Hah tako je to, ali mi jos nije jasno da je ondje promasio cittav gol.. I normalno onda dodje odma kazna. Nego ko vam je broj 11, cini mi se kao vas najbolji igrac, samo sto je sebicanu pm...
dva puta se vraćati u igru nije mala stvar, imali smo vas čak u na momente u drugom dijelu i onda BAM u 94. ili 95. ne sjećam se koliko je onaj nadoknadio, mamicu mu
Rđe '94
Jao utakmice i ljepote danas u Ljubuskom,gostoprimstvo i kultura navijaca tj domacina na stadionu fenomenalna,prvi put da na gostovanju tome svjedocim,u domacina najbolji Serdarevic i onaj meksikanac!
Zrinjski igrao koliko je trebalo nadam se da Katanec nije teze ozljedjen jer ako ga bude Radeljic mijenjao kuku nama!
Zrinjski igrao koliko je trebalo nadam se da Katanec nije teze ozljedjen jer ako ga bude Radeljic mijenjao kuku nama!
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
crnov je napisao/la:Jao utakmice i ljepote danas u Ljubuskom,gostoprimstvo i kultura navijaca tj domacina na stadionu fenomenalna,prvi put da na gostovanju tome svjedocim,u domacina najbolji Serdarevic i onaj meksikanac!
Šta je bilo sa Katanecom !?
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."
Ne znamo sta je, al' je imao loptu i sam je izbacio u aut te legao na travnjak... Valjda nije nista ozbiljno 
acovic2 je napisao/la:crnov je napisao/la:Jao utakmice i ljepote danas u Ljubuskom,gostoprimstvo i kultura navijaca tj domacina na stadionu fenomenalna,prvi put da na gostovanju tome svjedocim,u domacina najbolji Serdarevic i onaj meksikanac!
Ma izisao zbog ozljede u 70 i nekoj minuti,ali mogao je hodati,drzao se za prepone!
Ova sloga je u rangu nasih susjeda vise smo danas muke imali sa njima nego konama!
Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
crnov je napisao/la:acovic2 je napisao/la:crnov je napisao/la:Jao utakmice i ljepote danas u Ljubuskom,gostoprimstvo i kultura navijaca tj domacina na stadionu fenomenalna,prvi put da na gostovanju tome svjedocim,u domacina najbolji Serdarevic i onaj meksikanac!
Ma izisao zbog ozljede u 70 i nekoj minuti,ali mogao je hodati,drzao se za prepone!
Ova sloga je u rangu nasih susjeda vise smo danas muke imali sa njima nego konama!
Ha,ha tu je to negdje.Vidim Brana izmixo sastav , neki nisu ni igrali a neki se mjenjali.Kažu Crnov više hodao nego trčao ali opet bio među boljim.

Dobra ova
Dobra ,dobra.
Rđe 94 !!!To bi ponaški značilo Ultrasi !???
- ante1place
- Kontakt:
to su naši zamrli navijači, ali vratiti ćemo se valjda uskoroacovic2 je napisao/la:
Dobra ,dobra.![]()
![]()
Rđe '94
ante1place je napisao/la:to su naši zamrli navijači, ali vratiti ćemo se valjda uskoroacovic2 je napisao/la:
Dobra ,dobra.![]()
![]()
Pitam ja lika danas, ima li Rđa igdje, kaze on "uhvatila ih korozija"
.. Oplako sam...
Ma bit ce nesto samo da se odu u prvu ligu naredne godine...
Lillard je napisao/la:Pitam ja lika danas, ima li Rđa igdje, kaze on "uhvatila ih korozija".. Oplako sam...
Vidi Maribor vodi protiv Šalkea.E da smo bili zdravi kompletni ....Tko zna.
Kad sampion
dolazi,ovako se doceka,punim tribinama!

Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
Na herc.info imate intervju s trenerom - odgovarao je na pitanja navijaca 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Evo jedna slika pocetak izgradnje stadiona u Mostaru !

Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
Cijeli intervju s trenerom
[youtube][/youtube]
Slijedi Mladost danas, ako zelimo zadrzat ovaj zaostatak sa susjedima, moramo pobijedit. SAMO JAKO!
[youtube][/youtube]
Slijedi Mladost danas, ako zelimo zadrzat ovaj zaostatak sa susjedima, moramo pobijedit. SAMO JAKO!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.