Terek uvijek najlaksu grupu dobije.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Sam nacin kako su dospjeli u 4.pretkolo sve govoriGalion je napisao/la:BATE Borisov, momci su tehnički zakinuti, ali tolike borbenosti nigdje nema![]()
![]()
Davai BATE Borisov
+1Saurman je napisao/la:Loša transfer politika gdje se samo gleda kako dovesti napadača za što veće pare, skršili na Suareza preko 90 mil a odbranu prepuštaju polovnjaku Mathieu,oronulom Alvesu kao i Mascheranu.Protiv Granade i može proći al' protiv prve ozbiljne ekipe nastaju problemi zbog toga i neće daleko dogurati.
Niđe veze.Admir_Sa je napisao/la:nadam se da su uživali u igri majstora kakvog na otoku nikada nije bilo i sumnjam da ce ga ikada i biti
Suarez ce izvuci svaki cent koji su za njega dali.Saurman je napisao/la:Loša transfer politika gdje se samo gleda kako dovesti napadača za što veće pare, skršili na Suareza preko 90 mil a odbranu prepuštaju polovnjaku Mathieu,oronulom Alvesu kao i Mascheranu.Protiv Granade i može proći al' protiv prve ozbiljne ekipe nastaju problemi zbog toga i neće daleko dogurati.
da ti malo kralju ne pretjerujes Totti je igracina i to niko ne moze osporit,al da kazes da na otoku nije bilo igraca jednako dobrih ili cak boljih tu si se malo zezno...Admir_Sa je napisao/la:tražili su englezi tottija i dobili su ga, nadam se da su uživali u igri majstora kakvog na otoku nikada nije bilo i sumnjam da ce ga ikada i biti
sada slijede monopolisti iz minhena, imamo mi i za njih lijeka, samo polako
Barca,Madrid,Atletico,Bayern,BVB,PSG su neke od ekipa koje će prije Chelseaja doći do kraja.autogol je napisao/la:Niko od Engleza ne zasluzuje LP ove godine osim Celzia,koji je medju 5 favorita za osvajanje LP![]()
Barsa mi nije iznenadjenje,svaka ekipa kojim i glavu i rep ce ih dobiti.
Admir_Sa je napisao/la:tražili su englezi tottija i dobili su ga, nadam se da su uživali u igri majstora kakvog na otoku nikada nije bilo i sumnjam da ce ga ikada i biti
sada slijede monopolisti iz minhena, imamo mi i za njih lijeka, samo polako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.