Sportski komentatori
- marseille_unique
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
al ova ko celavosti mu je da se ugusis od smijeha, eto on stavrno prica gluposti, ali mene opet nekako vuce da gledam i slusam te stavri kad on provaljuje, ismijem se i samo govorim joj budale majko mila, a onaj vugdalic ili ne smije ili nece da ga blamira nego on samo suti ili se i on pocne smijati, jer ja mislim da je sasa njim asef sportske redakcije
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
- jalehordas
- Kontakt:
ma pricajte sta hocete vugdalic jeste kloc ali fakat volim kad on prenosi jer se valjam od smijeha
posebno mi je bila ona provala draga "odbrana fiorentine stajala je ukoceno kao cesma na bascarsiji"
posebno mi je bila ona provala draga "odbrana fiorentine stajala je ukoceno kao cesma na bascarsiji"
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
suko prenosi real - lyon i kaze 65 minuta utakmice je iza nas a 20 minuta nastavka

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
racuna covjek i sudijsko vrijeme,pretpostavio da ce biti gusto 

...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Počeo sam opet gledati određeno televiziju radi Marjana. Daleko najbolji komentator , na nivou je Bahe, a i bolji je meni. Čovjek se načita wikipedije, pa onda počne komentirati što je svakako za svaku pohvalu.
- afo_hordas
- Kontakt:
ma vala svi na eurosportu 2 su glupi komentatori..defender je napisao/la:Vojislav Mandic na eurosportu 2
neki dan prenosio takmicenje pasa i kaze:"gazdarica mu govori da joj se popne na grudi" kad nakon toga "ali iskreno nema se za sta popeti "

nekada su se sportski komentatori uglavnom na sportske karakteristike igrača fokusirali danas ovi novi vise paznje posvecuju tome da li im je otac tesar ili mesar, eh ta stara vremena
- FC Barcelona _Ado
- Kontakt:
ovaj na Euro Sportu kaze Jasmin dzeko ,bivsi igrac dinama .

Visca El Barca !
Nisi upratio dobro, nije on tog Jasmina zamijenio s Edinom, nego samo spomenuo da je bio još jedan dobar Džeko.FC Barcelona _Ado je napisao/la:ovaj na Euro Sportu kaze Jasmin dzeko ,bivsi igrac dinama .![]()
![]()

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
lejla je napisao/la:Sinoc sam shvatila da Marjan zna dosta daleko otici u tim svojim informacijama.. Kakve veze ima to sto je nekome dedo bio vodoinstalater sa situacijom na terenu?? Ne poricem da se lik pripremi za utakmice, ali jednostavno nekad zna skrenuti sa onog sto je bitno, a to je fudbal.C.Ronaldo_9 je napisao/la:Samo uzivenje je gledati tekme koje komentarisi Marjan zaista se vidi pripremljenost, obrazovanost, pacovjek sve zna imena djece,sta ima sestre,djedovi tetke rade ma covjek sve zna........
Bravo Marjane
Forza Viola

Nego najjace kad rece Ginerva ej bila nestašna
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Omerbavarac
- Kontakt:
Danas Suko na utakmici T'otham-B'burn kaze: "Howard Web nije pokazao prema bijeloj tacCi.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
Vugdalic genije.....hahahah da se ismijes 
kaze Ciro nema problema sa napadom,problem je odbrana,kako se odbraniti,staviti dvospratni autobus na sesnesterac

kaze Ciro nema problema sa napadom,problem je odbrana,kako se odbraniti,staviti dvospratni autobus na sesnesterac

IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
I Zoran, a i Saša nemaju pojma. Mesečini da sam ja jednom čuo Sabahudin Saša Vugdalić, tako barem mislim.
- jalehordas
- Kontakt:
marijan
bilo kuda maicon svuda
ali jos jace nzm za kojeg igraca:
otac inzinjer majka sekretarica,tako vam je to bilo za vrijeme komunizma
joj legende
bilo kuda maicon svuda
ali jos jace nzm za kojeg igraca:
otac inzinjer majka sekretarica,tako vam je to bilo za vrijeme komunizma
joj legende
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
Pokazao i noćas ogroman kvalitet, samo je jednom mesečini pogriješio kada je rekao ko ovde pobedi, ide u polufinale. To je rekao na kraju 1 poluvremena.
Čovjek bio upravuNeutral je napisao/la:Pokazao i noćas ogroman kvalitet, samo je jednom mesečini pogriješio kada je rekao ko ovde pobedi, ide u polufinale. To je rekao na kraju 1 poluvremena.

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
posto je proslo 00:00...mogu reci da je danas Marijanu rodjendan...pa eto neka mu je sretan i sve najbolje u zivotu, i da prenosi sto vise tekmi posebno gdje ce nasa repka pobjedjivat

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
19TM87 je napisao/la:posto je proslo 00:00...mogu reci da je danas Marijanu rodjendan...pa eto neka mu je sretan i sve najbolje u zivotu, i da prenosi sto vise tekmi posebno gdje ce nasa repka pobjedjivat![]()
![]()
![]()
Sta ono Marjan rece za Kalou koliko ime brace i sestara,i sta one rece za njegovu mamu"nema sta FENOMEN" ako sam pogrijesio nek neko ispravi .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
12 ili 14,nisam siguran,a to fenomen se odnosilo na to kolko je djece rodilaharry_90 je napisao/la:Sta ono Marjan rece za Kalou koliko ime brace i sestara,i sta one rece za njegovu mamu"nema sta FENOMEN" ako sam pogrijesio nek neko ispravi .

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.