ACF Fiorentina
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: ACF Fiorentina
Fiorentina have an injury crisis for the Europa League trip to Dinamo Minsk, losing another two players.
The Viola are already without Juan Guillermo Cuadrado, Mario Gomez, Giuseppe Rossi, Joaquin and Marko Marin.
Now defenders Stefan Savic and Gonzalo Rodriguez have also pulled out of the Europa League test on Thursday at 18.00 UK time (17.00 GMT).
Fiorentina squad for Dinamo Minsk: Alonso, Aquilani, Babacar, Badelj, Bangu, Basanta, Bernardeschi, Borja, Ilicic, Kurtic, Lazzari, Lezzerini, Mancini, Neto, Pasqual, Pizarro, Richards, Tatarusanu, Tomovic, Vargas
The Viola are already without Juan Guillermo Cuadrado, Mario Gomez, Giuseppe Rossi, Joaquin and Marko Marin.
Now defenders Stefan Savic and Gonzalo Rodriguez have also pulled out of the Europa League test on Thursday at 18.00 UK time (17.00 GMT).
Fiorentina squad for Dinamo Minsk: Alonso, Aquilani, Babacar, Badelj, Bangu, Basanta, Bernardeschi, Borja, Ilicic, Kurtic, Lazzari, Lezzerini, Mancini, Neto, Pasqual, Pizarro, Richards, Tatarusanu, Tomovic, Vargas
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Alen Škoro
- Kontakt:
Tako je amore mio!
A ne ko onaj juventus, čim pređe granicu spušta gaćice!
nešto im slabo ide kad su u romingu

NON MOLLARE MAI
Ovo ti nije trebalo
Sad ce ovdje da te opeljuse

Sad ce ovdje da te opeljuse

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Alen Škoro je napisao/la:Tako je amore mio!A ne ko onaj juventus, čim pređe granicu spušta gaćice!
![]()

embrace the chaos
- Alen Škoro
- Kontakt:
Grazie! Idemo dalje
Održana fudbalska lekcija interu.
Svaki od 3 gola.

Održana fudbalska lekcija interu.

Svaki od 3 gola.

NON MOLLARE MAI
nema dalje, u nedjelju Lazio stiže po tri bobeAlen Škoro je napisao/la:Grazie! Idemo dalje![]()

- Alen Škoro
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:nema dalje, u nedjelju Lazio stiže po tri bobeAlen Škoro je napisao/la:Grazie! Idemo dalje![]()
Znaš onu pjesmu Kiki Lesendrića "Svet je lep kada sanjamo"

Jesi za neku opkladu?

NON MOLLARE MAI
ne slušam te pokušaje od pjevača
kakva opklada? samo reci 

- Alen Škoro
- Kontakt:
U slučaju da pobjedi Fiorentina - ti nosiš dvije sedmice avatar s grbom Fiorentine, a u slučaju da pobjedi Lazio, ja sam dužan nositi dvije sedmice avatar s vašim grbom. Valja l' ova?Chinaglia je napisao/la:ne slušam te pokušaje od pjevačakakva opklada? samo reci

NON MOLLARE MAI
A ako bude x kao sto ce biti,obadvojica morate staviti avatar Celtic - aAlen Škoro je napisao/la:U slučaju da pobjedi Fiorentina - ti nosiš dvije sedmice avatar s grbom Fiorentine, a u slučaju da pobjedi Lazio, ja sam dužan nositi dvije sedmice avatar s vašim grbom. Valja l' ova?Chinaglia je napisao/la:ne slušam te pokušaje od pjevačakakva opklada? samo reci

pristajem da nosim Violin avatar u slučaju poraza, al' moram da smislim koji avatar tebi da dodjelim u slučaju porazaAlen Škoro je napisao/la:U slučaju da pobjedi Fiorentina - ti nosiš dvije sedmice avatar s grbom Fiorentine, a u slučaju da pobjedi Lazio, ja sam dužan nositi dvije sedmice avatar s vašim grbom. Valja l' ova?Chinaglia je napisao/la:ne slušam te pokušaje od pjevačakakva opklada? samo reci

- Alen Škoro
- Kontakt:
- Alen Škoro
- Kontakt:
Batistuta ušao u kuću slavnih Fiorentine i - zaplakao!
Iako već dugo ne igra fudbal, Gabrijel Batistuta i dalje izaziva histeriju kada se pojavi u Firenci. Veliki Batigol danas je primljen u kuću slavnih Fiorentine, kluba u kome je stekao slavu i epitet jednog od najboljih napadača svih vremena. Kamere klupske televizije zabilježile su veoma emotivan momenat, kada na prigodnoj svečanosti Argentinac počeo da plače prilikom neke vrste inauguracije...
"Drago mi je što sam danas zvanično ušao u historijske knjige ovog velikog kluba. Bio sam mnogo uzbuđen kada su me pozvali, a sada sam oduševljen", izjavio je uplakani Batistuta.
Slavni golgeter odigrao je preko 300 utakmica u ljubičastom dresu i postigao 207 pogodaka. Sa Violom je jednom osvojio Seriju B i jedan Kup Italije.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Dame i gospodo, Gabriel Omar Batistuta - jedan od najboljih napadača svih vremena.

Iako već dugo ne igra fudbal, Gabrijel Batistuta i dalje izaziva histeriju kada se pojavi u Firenci. Veliki Batigol danas je primljen u kuću slavnih Fiorentine, kluba u kome je stekao slavu i epitet jednog od najboljih napadača svih vremena. Kamere klupske televizije zabilježile su veoma emotivan momenat, kada na prigodnoj svečanosti Argentinac počeo da plače prilikom neke vrste inauguracije...
"Drago mi je što sam danas zvanično ušao u historijske knjige ovog velikog kluba. Bio sam mnogo uzbuđen kada su me pozvali, a sada sam oduševljen", izjavio je uplakani Batistuta.
Slavni golgeter odigrao je preko 300 utakmica u ljubičastom dresu i postigao 207 pogodaka. Sa Violom je jednom osvojio Seriju B i jedan Kup Italije.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Dame i gospodo, Gabriel Omar Batistuta - jedan od najboljih napadača svih vremena.

NON MOLLARE MAI
@Alene
opklada je dogovorena, grb
opklada je dogovorena, grb

- Alen Škoro
- Kontakt:
- Consigliere
- Kontakt:
Fiorentina je najnepredvidljivija (kakva rijec
) ekipa u Italiji a i sire... Kakva steta za stativu Aquilania, bio bi gol sezone 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fiorentina ima onog specijalca za prekide, je li i dalje u klubu, vjerovatno je on onu akciju osmislio, a inace Cuadrado na jedan uspjesan dribling izgubi 10 lopti
taj je sad u Milanuxaves je napisao/la:Fiorentina ima onog specijalca za prekide, je li i dalje u klubu, vjerovatno je on onu akciju osmislio, a inace Cuadrado na jedan uspjesan dribling izgubi 10 lopti
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
momčino, evo ti avatar i časno da ga nosiš

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.