zna li se tko je zabio golove i koji je sastav igrao za slogu?Rdje94 je napisao/la:HNK Višići - NK Sloga Ljubuški 2:5 (1:2)
Sloga je riješila utakmicu u prvih 15 minuta kad su zabili dva gola.
Domaći su oba svoja gola zabili nakon bespotrebnih grešaka obrane Sloge.
Realan rezultat, Sloga je mogla zabiti još par golova ali očito su se neki igrači čuvali za Zrinjski u utorak.
" onclick="window.open(this.href);return false; (0:2)
" onclick="window.open(this.href);return false; (2:5)
" onclick="window.open(this.href);return false; (prečka)
Druga Liga - grupa Jug
- ante1place
- Kontakt:
Re: Druga Liga - grupa Jug
Rđe '94
Grgić i Velić po dva gola...
Imaš ovdje detaljno :
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sloga-i- ... ele/141569" onclick="window.open(this.href);return false;
Imaš ovdje detaljno :
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sloga-i- ... ele/141569" onclick="window.open(this.href);return false;
NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!
Predobra Sloga, čak i onom malo šarenijem sastavu. Mi ćemo prve bodove tražiti negdje drugo, ali pozitivna stvar je što smo napokon dobili trenera - Ante Markota, nekadašnji trener Čapljine, će nas voditi do kraja ove polusezone. Valjda ćemo sad početi i trenirati jer smo dosada igrali bez treninga, odnosno na iste je dolazilo tek po 3-4 igrača. 
Rdje94 bio si na utakmici znači, trebao si na pivo poslije.

www.facebook.com/hnkvisici
Ma kakva piva - kad sam vidio kako vam je golman popizdio na igrače u zadnjih 15 minuta kontam nije vam ni do čegahnkvisici je napisao/la:Predobra Sloga, čak i onom malo šarenijem sastavu. Mi ćemo prve bodove tražiti negdje drugo, ali pozitivna stvar je što smo napokon dobili trenera - Ante Markota, nekadašnji trener Čapljine, će nas voditi do kraja ove polusezone. Valjda ćemo sad početi i trenirati jer smo dosada igrali bez treninga, odnosno na iste je dolazilo tek po 3-4 igrača.

Kod nas Glavina i Mrva (Serdarević) se očito čuvali za Zrinjski, Jelčić bio na tribini, trener probao neke nove kombinacije. Osim vaša dva gola (oba naše greške) ne znam da ste opalili po golu. Ajd jedino kapiten vam je bio dobar

Meksikanac (Ivan GIl) se trudio, Grgić dobar. Velić zabio dva gola ali ga baš i ne simpatiziraju među navijačima, treba mu 100 lopti da zabije gol

Uglavnom sutra dernek na Babovcu, ako hoćeš naleti ti na pivo poslije utakmice kad budemo slavili povijesnu pobjedu

KUP
1/8 finala
Stadion Babovac
Utorak 30.09. --- 15:30h
NK Sloga Ljubuški - HŠK Zrinjski
Tihomir Miloš trener HNK Brotnja:
Vidi se određeni pomak u omladinskom pogonu i drugim razinama iako je to daleko od onog što bi trebalo predstavljati Brotnjo, ali kako je teška situacija u drugim klubovima, tako je i kod nas. Nadamo se da možemo uskoro formirati ekipu koja će u jednoj od narednih sezona napasti prvo mijesto.
Vidi se određeni pomak u omladinskom pogonu i drugim razinama iako je to daleko od onog što bi trebalo predstavljati Brotnjo, ali kako je teška situacija u drugim klubovima, tako je i kod nas. Nadamo se da možemo uskoro formirati ekipu koja će u jednoj od narednih sezona napasti prvo mijesto.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Popizdio jer su se makli iz živog zida i primimo glupi gol...Rdje94 je napisao/la:
Ma kakva piva - kad sam vidio kako vam je golman popizdio na igrače u zadnjih 15 minuta kontam nije vam ni do čega![]()
Kod nas Glavina i Mrva (Serdarević) se očito čuvali za Zrinjski, Jelčić bio na tribini, trener probao neke nove kombinacije. Osim vaša dva gola (oba naše greške) ne znam da ste opalili po golu. Ajd jedino kapiten vam je bio dobar![]()
Meksikanac (Ivan GIl) se trudio, Grgić dobar. Velić zabio dva gola ali ga baš i ne simpatiziraju među navijačima, treba mu 100 lopti da zabije gol![]()
Uglavnom sutra dernek na Babovcu, ako hoćeš naleti ti na pivo poslije utakmice kad budemo slavili povijesnu pobjedu
KUP
1/8 finala
Stadion Babovac
Utorak 30.09. --- 15:30h
NK Sloga Ljubuški - HŠK Zrinjski

Planirao sam sutra u Ljubuški, a imam tvoj broj negdje.

Kako su krenuli Branitelj,Turbina i Igman nije nemoguće da ispadnu 2 kluba iz ove lige jer je za očekivati da prvaci županijskih liga budu Troglav i Rama/Neum
.

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Pošto se može desiti da iz Prve lige ispadne 5 klubova, nije ni Čapljina daleko od toga.Grdan je napisao/la:Kako su krenuli Branitelj,Turbina i Igman nije nemoguće da ispadnu 2 kluba iz ove lige jer je za očekivati da prvaci županijskih liga budu Troglav i Rama/Neum.

Pozdrav,
da li se na pm može javiti neko ko ide sutra na utakmicu u Ljubuškom između Sloge i Zrinjskog?
da li se na pm može javiti neko ko ide sutra na utakmicu u Ljubuškom između Sloge i Zrinjskog?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- bavaraccccc
- Kontakt:
jel zna neko gdje se mogu provjeriti izvjestaji sa svih utakmica,kao npr igrac utakmice,gledaoci,kartoni i sl.????
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
Avazov Sport. Utorkom i petkom cini mi se.bavaraccccc je napisao/la:jel zna neko gdje se mogu provjeriti izvjestaji sa svih utakmica,kao npr igrac utakmice,gledaoci,kartoni i sl.????
Kup BiH: NK Sloga – HŠK Zrinjski 2:3
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zrinjski ... adi/141701" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zrinjski ... adi/141701" onclick="window.open(this.href);return false;
Bravo za Slogu, nisam se nadao da će biti ovoliko ljudi na utakmici, ovo me vratilo u prošlo stoljeće u 98 ili 97 kad je Babovac ovako znao izgledait- valjalo bi da imamo priliku gledati Premier ligu u Ljubuškom- a za današnju utakmicu šteta što nije završilo 2-2 jer ipak se prvaku ne uzima bod svaki dan, ali i ovako je dobro nismo se osramotili i Ljubuški je vidio vrlo dobru utakmicu
- ante1place
- Kontakt:
Bravo za našu Slogu, daj Bože da se nastavi ovako ulagati u Slogu, mogla bi se i europa gledati za par godina
Ne da se nismo osramotili, nego smo pokazali kako se igra hrabro nogomet..Šteta jer ih nismo dobili, a imali smo ih kod one šanse jedan na jedan
Ne da se nismo osramotili, nego smo pokazali kako se igra hrabro nogomet..Šteta jer ih nismo dobili, a imali smo ih kod one šanse jedan na jedan
Rđe '94
" onclick="window.open(this.href);return false;
par prilika NK Sloge...
šteta imali smo ih u jednom trenutku...
par prilika NK Sloge...
šteta imali smo ih u jednom trenutku...

Maknite taj znak iz avatara ti svega vam. Neke stvari se ne mijenjaju, meni je onaj stari (sto vam je jos nadresovima) bas odlican... Opisuje grad tj. njegovu povijest.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- ante1place
- Kontakt:
to je znak akademije koliko ja znam, spoj sunca i traveLillard je napisao/la:Maknite taj znak iz avatara ti svega vam. Neke stvari se ne mijenjaju, meni je onaj stari (sto vam je jos nadresovima) bas odlican... Opisuje grad tj. njegovu povijest.

ja mislim da je i dalje službeno ovaj http://i.imgur.com/tPdtxCR.png
Rđe '94
- badblueboylivno
- Kontakt:
- ante1place
- Kontakt:
nije dobro odradio posa, izgubio protiv zrinje
a ne znam šta bi reka, u neku ruku to je vrlo loš potez jer je čovjek odlično radio, čak je i odbio poziv kodre u sarajevo za pomoćnog radi nas i onda ovako...sad na klupi profa i Slavko Limov(ko je taj ne znam), koliko kvalitetno će raditi to je vrlo upitno..
a s druge strane dugo je do kraja sezone, a nemamo jakih utakmica, a jači smo od svih, tako da smo se nekako tim potezom osigurali prevelikog financijskog troška na te ljude

a ne znam šta bi reka, u neku ruku to je vrlo loš potez jer je čovjek odlično radio, čak je i odbio poziv kodre u sarajevo za pomoćnog radi nas i onda ovako...sad na klupi profa i Slavko Limov(ko je taj ne znam), koliko kvalitetno će raditi to je vrlo upitno..
a s druge strane dugo je do kraja sezone, a nemamo jakih utakmica, a jači smo od svih, tako da smo se nekako tim potezom osigurali prevelikog financijskog troška na te ljude
Rđe '94
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.