Vukovi x2 golovi 1.50
Nurnberg 2 3.30
Mainz 1 2.15
Šibenik 1 1.50
BvB 2 2.10
Kvota:33.52, 2km uloga, 67.05 KM dobitak.
Jeste Herthi posljedna šansa, ali eto, najvjerovatnije će i dobiti, ali ja simpatišem Nurnberg
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Htio sam da "te odigram" i onda stavim X. Svaka cast - jesi l se bar ti opario preko tog para?Emir_ZENICA je napisao/la:Emir_ZENICA je napisao/la:Catania-Inter 1![]()
![]()
Tako kažu, Hemofarm se bori za treće mjesto, Zvezda je otpala i ne znači joj ništa pobjeda. Amerikanac koji igra u Zvezdi se povrijedio u utorak protiv Gran Canarie.Elmar je napisao/la:Kazu Hemofarm sigurna protiv Zvezde???
Na jednom 30km a na drugom me obori tenis za 70kmCitizen-X je napisao/la: Htio sam da "te odigram" i onda stavim X. Svaka cast - jesi l se bar ti opario preko tog para?
Ne znam sta da kazem, bice ovo tesko. Hvala na informacijama.Willy je napisao/la:Tako kažu, Hemofarm se bori za treće mjesto, Zvezda je otpala i ne znači joj ništa pobjeda. Amerikanac koji igra u Zvezdi se povrijedio u utorak protiv Gran Canarie.Elmar je napisao/la:Kazu Hemofarm sigurna protiv Zvezde???
bravo pasa i ja sam to uocioStrux je napisao/la:Ma onu herthu cu otjerati u drugu ligu bas kao Newcastle proslu sezonu xD
Za danas mi je jos zanimljiva kosarka, Pamesa Valencia - Real Madrid - kv. 2.25. Nemaju poraza kuci i jedini su dobili Barcu...vrijedi pokusati...
Hoće li biti šta za raju?Bosnier je napisao/la:Ima prvih deset koji se jave na PM dobijaju dojavu
Kupljena od Nbamanie 50 €
kvota 5,4 Km
Pa kad se pare uzmu , niko nema da casti pa makar i na moneybookersElmar je napisao/la:Hoces javiti ovdje Bosnier?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.