RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

mikki21
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la mikki21 » 01 okt 2014, 15:50

treba sad u drugom poluvremenu nastavit istim tempom, dat im jos 2-3 komada i rijesit odma sve dileme o prolazu da bi se u uzvratnoj mogli odmarat igraci i probat ovi sto su malo manje ili nikako do sad igrali...

Mostarac1971
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1971 » 01 okt 2014, 15:55

Nema ništa bez petaka :opaopa:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 01 okt 2014, 15:57

Covjek koji se javlja sa utakmice preko facebook grupe Rodjenim za rodjendan kaze da igramo mlitavo. Malo bolje nego u subotu. Izgleda da jos nisu pameti dosli ili znaju da ce Viteza dobiti kojem kup uopste nije bitan.
Prkosni i Ponosni od 1922

Mostarac1971
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1971 » 01 okt 2014, 16:17

4:0

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 01 okt 2014, 16:21

Mostarac1971 je napisao/la:4:0
2:0 je trenutni rezultat, pogriješili su ovi na ss.ba

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 01 okt 2014, 16:37

Ovo su juniori jel tako?u koliko igra prvi tim,oni ce bolje odigrati garant.:)
Godine prolaze jubav ostaje...

volimVITEZ

Post Postao/la volimVITEZ » 01 okt 2014, 16:41

bit ce velezu po usima u uzvratu,pa ce vidjeti kome kup nije u interesu.samo da ostane 2 :0 :njanjanja:

veteran71
Kontakt:

Post Postao/la veteran71 » 01 okt 2014, 16:49

rodjak je napisao/la:
veteran71 je napisao/la:Aleme slazem se da je jaka omladinska skola sa kvalitetnim uslovima imperativ i da za to treba ipak vremena. Ali dok ne docekamo nove mlade igrace, treba se osvrnuti oko sebe i pogledati gdje su danas Velezovi igraci i jesu li losiji od pojacanja? Zasto Rijad Demic igra u Gradaccu, Kszazic u Celiku, Jazvin u Branitelju, Mrva u Ljubuskom, zasto nam Colic ne valja kad nam se nudio na pocetku sezone......Kome ne valja sin Joje Kazazica sa Carine a valja Dusan Hodzic iz Obarske????????? Nisu nase akvizicije stigle iz Crvene Zvezde, Partizana, Vojvodine, vec iz Gradine, Sindjelica, Novog pazara i Velike Obarske. Pa Mrva je lani na kraju svoje karijere dao vise golova nego Popovic u cijeloj svojoj karijeri.....A Mrva nije centarfor....Uvali ga i danas Zrinjskom.....
Najbolje bi bilo care da zovnemo Obada,Mrleta i Kajtu da se i oni aktiviraju, pa onda imamo strasan Velez sve sa nasim domacim zvijezdama :urnebes:

Bola dje ces Colica zvati nazad i kazes on ce se boriti za Velezov grb :crazy: ,da je Ronaldo on nam ne treba (ko imalo prati klub znace zbog cega,nabiyem ga na car).Mrva Serdarevic :crazy: ,svaka cast za igre prije 10-tak godina,on trenutno moze igrati samo na termionima sa rajom.
Zlaja Kazazic solidno borben igrac ali zato velika rupa u odbrani,koshto nas je dosta bodova a trenutno imamo solidnu odbranu (a i on trazi neku veliku lovu,bas sam sluso jednom razgovor,prosli put kad je potpisivo,hoce frajer mercedes i jos para na ruke ,pa nisi bola Maldini, halo :crazy: ) Mirza Cemalovic je jos zelen treba mu iskustva a on ga nikad u Velezu nece steci jer je stalno na klupi.On po meni treba prvo otici recimo u neki tim u 1 ligu federacije gdje ce igrati citavu sezonu da dobije na rutini i iskustvu pa tek onda traziti mjesto u prvom timu Veleza.Bojim se da ce propasti ako i dalje ovako nastavi. Rijad Demc je postigao taj gol pod BB ali nikad nista vise od toga nije napravio.I on je iso iz Veleza (iako je bio dogovorio sve)pa se vraco pa probo u Iranu pa sad je u Zvijezdi,po meni on je dobar igrac za 1 ligu Federacije. Za Jazvina ne znam jer nemam nekih provjerljivih informacija za njega,a da ista vrijedi vjerovatno bi naso neki drugi klub u PL.Nas problem nije sto se dovode igraci sa strane,nego je problem sto ti igraci sa strane koji dodju moraju biti bar 30% bolji igraci od alternativnih domacih igraca,a vecina ih nije,i to treba pitati Mrkve,bola kakva nam ovo "pojacanja" uvaljivas u sveti klub,otices u qrac i ti i ta tvoja "pojacanja" :twisted:

Care, sve si ti ove u pravu. samo taj penzionisani mrva uvali Zrinjskom gol a u prosloj sezoni 14 komada a nije napadač. A ova naša "pojačanja" ne daju golove.....
ja nigdje nisam rekao da je Rijad Demić Ronaldo i Mrva Serdarević mesi.-...Ali sam rekao da nisu ništa slabiji od ovih koji su došli a mnogo su JEFTINIJI.....Ovaj Mirza za kojeg si rekao da je zelen je u sezoni 2012/2013 bio najbolji strijelac Veleža....Vidim da si dobro obaviješten i u toku pregovora sa igračima (kažeš da je Kazazić tražio mercedesa i još para na ruke) A ja recimo imam potpuno druge informacije....Sta mislis da ga pitamo da nam kaze svima ovdje na Forumu istinu?????
FORZA VELEZ :tokralju:

veteran71
Kontakt:

Post Postao/la veteran71 » 01 okt 2014, 16:55

RezervniGolman je napisao/la:
NeverGiveUp je napisao/la:E čuj veterana i Čolića.
To što imamo loš skauting što se napadača tiče ne znači da imamo vanserijske talente u omladinskom pogonu.
DAJTE POBOGU KANITE SE VEĆ JEDNOM STARE ISFURANE PRIČE O PRETALENTIRANOJ MOSTARSKOJ DJECI !

I priča lik o tome kako ovi sa strane vode nesportski život a onda u prvih 11 uvrsti Mrvu i degena Colica.
Mrvu kad su testirali pokazalo mu 0,5 promila krvi u alkoholu :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Koliko promila je Tuci izmjereno kad je bio najbolji u Jugi????????

veteran71
Kontakt:

Post Postao/la veteran71 » 01 okt 2014, 16:57

mikki21 je napisao/la:ja sam svakako od oni koji su za to da je sto vise velezove djece u klubu ali nemogu to bit netalentovani igraci ili igraci koji mozda i imaju talenta ali koji se sa nedostatkom ozbiljnog rada nisu razvili kroz omladinski pogon i nisu spremni za seniorski fudbal! nazalost omladinska skola nam nije bila dobra zadnji godina, u zadnje vrijeme se dize ali opet da bi pokupili plodove iste trebat ce 4-5 godina a ne 4-5 mjeseci! kad budemo imali juniorsku i kadetsku ekipu medju top 3-4 u svojim kategorijama onda mozemo pricat o tome da crpimo snage iz svoje avlije, kako ces ocekivat od istog igraca koji se bori za opstanak u juniorskom ili kadetskom fudbalu da se bori za evropu sa prvom ekipom? to je nemoguce... moze se u tim ekipama pojavit pojedinac ala adnan basic sto je otisao u celje ili sada mali tarik isic koji pruza vrlo dobre partije u juniorima ali svakako nemozes pokupit 5-6 igraca svake sezone, gurnut ih u vatru sa prvom ekipom i ocekivat rezultat! igraci se moraju razvit u omladinskom pogonu pa kad dodju u prvu ekipu samo ih malo nadopunit i popravit neke male mane a ne da citavog igraca razvijas kad je vec u prvoj ekipi, to je prekasno!

sad sa druge strane imama svakako i ovi igraca sa strane sa kojim bi ti omladinci iz naseg kluba bili bare bare u kvaliteti i onda bi normalno po mom radije trebalo gurnut tog nekog naseg omladinca nego dovodit toga sa strane..ove sezone je popovic primjer toga, totalni promasaj i realno mali mirza cemalovic nije nista losiji od njega! drugi primjer je dokic, nemoze me niko ubjedit da bobic nije bolji golman od njega! dusan hodzic, borben ali totalni neznalac, za mene zlaja kazazic nije nista losiji od njega!
trebalo bi se vodit tim da ako ce se igrac dovodit sa strane mora bit vidljivo kvalitetniji od onog domaceg inace uvijek treba dat prednost nasoj djeci...

Ovo sto si napisao i jeste sustina.....moje cestitke....

saffet
Kontakt:

Post Postao/la saffet » 01 okt 2014, 17:06

Ovo danas je bila najlosija utakmica Veleža na domaćem terenu, i one utakmice gdje smo gubili bodove (MVO i Olimpic) su ostavile bolji dojam nego ovo danas.Ako cemo gledati pojedince, samo Asim, Dragoja i donekle Zvonic zasluzuju pohvalu. Sve ostalo ispod prosjeka.Mirza je unio malo živosti u igru kad je usao, ali u ekipu Viteza,Bože sacuvaj sta je ono xD

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 01 okt 2014, 17:20

saffet je napisao/la:Ovo danas je bila najlosija utakmica Veleža na domaćem terenu, i one utakmice gdje smo gubili bodove (MVO i Olimpic) su ostavile bolji dojam nego ovo danas.Ako cemo gledati pojedince, samo Asim, Dragoja i donekle Zvonic zasluzuju pohvalu. Sve ostalo ispod prosjeka.Mirza je unio malo živosti u igru kad je usao, ali u ekipu Viteza,Bože sacuvaj sta je ono xD
Da postedim nasu slatku RedOne izvjestaja, ja cu napisati nesto:

Utakmicu cu opisati jednom recenicom nekog gospodina do mene: Da se ova utakmica mogla gledati lezeci, tribine bi pospale.

Opis svakog igraca ponaosob: [youtube][/youtube]

Sebe tjesim cinjenicom da smo dobili i toplo se nadam da je ovo u drugom poluvremenu bilo cuvanje rezultata ..

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 01 okt 2014, 17:21

saffet je napisao/la:Ovo danas je bila najlosija utakmica Veleža na domaćem terenu, i one utakmice gdje smo gubili bodove (MVO i Olimpic) su ostavile bolji dojam nego ovo danas.Ako cemo gledati pojedince, samo Asim, Dragoja i donekle Zvonic zasluzuju pohvalu. Sve ostalo ispod prosjeka.Mirza je unio malo živosti u igru kad je usao, ali u ekipu Viteza,Bože sacuvaj sta je ono xD
Kakav Mirza brate mili i Dragojevic ovi jednom opalili po golu :lol: Maletic daleko najbolji. Asim Vlada i Ani su se isto trudili. Blagojevic kad je izasao raspala se igra koje fakticki nije ni bilo. Mogli u prvom zavalit jos gol-dva ali yebaji ga. Zao mi Dine pravo koliko sam upratio potres mozga jer je bio izgubljen nakon onog sudara glavama. Nista kakva je igra bila rezultat solidan. Sto je za pohvalu je nastavljanje silovanja nejaci iz lasvanske doline koja je najgora ekipa koja je gostovala ove sezone. Ne sumnjam u prolaz i Dino drzi se. Forzzaaaaa
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

Mostarac1971
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1971 » 01 okt 2014, 17:27

Gdje ćeš Tucu porediti sa ovim klipanima. Drugi je ono vakat bio. :bih:

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 01 okt 2014, 17:29

A tuge ove danas sta je ovo,ne znam sta me vise ubilo ovo sunce ili igra u drugom poluvremenu..
hajdarevic,cemalovic papire im dat i sretno im,ne znam zasto popovic sjedi mirza ne zna primit lopte a hajdarevicu da i ne pricam da nije bilo njegovih poteza koji su zaprepastili RAju pozaspali bi svi.
:salut: :salut:
#musvdg

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 01 okt 2014, 17:32

1922VFC1981 je napisao/la:A tuge ove danas sta je ovo,ne znam sta me vise ubilo ovo sunce ili igra u drugom poluvremenu..
hajdarevic,cemalovic papire im dat i sretno im,ne znam zasto popovic sjedi mirza ne zna primit lopte a hajdarevicu da i ne pricam da nije bilo njegovih poteza koji su zaprepastili RAju pozaspali bi svi.
:salut: :salut:
Mirza katastrofa brato a Dino je izgubljen bio jer se sudario glavom čim je usao. Zato je igrao onako izbezumljen. Mislim da je ono potres zgamo
KLUB SVIH NAS.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 01 okt 2014, 17:32

Ma nekako smo igrali kao pod rucnom,valjda su i igraci shvatili da su zajebali stvar proslo kolo.Sansi je bilo ali eto ta dva gola su dovoljna za prolaz jer je Vitez los do bola.Ali sta je razlog slabe igre ne znam,ovakvom igrom mozemo proci Vitez i nikog vise.Sta se desava sa ekipom bog sami zna jer naterenu djeluju k'o rastimani orkestar.Znaju svirat ali nikako da se usklade.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 okt 2014, 17:35

Kakav Mirza brate mili i Dragojevic ovi jednom opalili po golu :lol: Maletic daleko najbolji. Asim Vlada i Ani su se isto trudili. Blagojevic kad je izasao raspala se igra koje fakticki nije ni bilo. Mogli u prvom zavalit jos gol-dva ali yebaji ga. Zao mi Dine pravo koliko sam upratio potres mozga jer je bio izgubljen nakon onog sudara glavama. Nista kakva je igra bila rezultat solidan. Sto je za pohvalu je nastavljanje silovanja nejaci iz lasvanske doline koja je najgora ekipa koja je gostovala ove sezone. Ne sumnjam u prolaz i Dino drzi se. Forzzaaaaa
:rol: :rol: :rol:

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 01 okt 2014, 17:36

AlemC85 je napisao/la:
:rol: :rol: :rol:
:urnebes: :urnebes: :thumbup:
KLUB SVIH NAS.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 01 okt 2014, 17:40

emil02in je napisao/la:Ma nekako smo igrali kao pod rucnom,valjda su i igraci shvatili da su zajebali stvar proslo kolo.Sansi je bilo ali eto ta dva gola su dovoljna za prolaz jer je Vitez los do bola.Ali sta je razlog slabe igre ne znam,ovakvom igrom mozemo proci Vitez i nikog vise.Sta se desava sa ekipom bog sami zna jer naterenu djeluju k'o rastimani orkestar.Znaju svirat ali nikako da se usklade.
Brato znaju oni igrat. Kad pravimo presing uvijek stvorimo sansu. Nas najveci problem ove sezone je fizicka ne pripremljenost sto je prosle sezone bio najjaci adut. Golemo je da su danas najvise pretrcali Vlada i Dare likovi kojima je po 35 godina yebote. Zaboravio sam pohvalit Marka koji je odradio drama posao na sredini kad je usao. I za sebe i za Zvonketa
KLUB SVIH NAS.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: MostarReds22 i 15 gostiju.