Safet Sušić - Pape
-
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
dobit cemo wels 

Poče Papke lupati šakom od sto u maniru kafanskih boema nakon što ih pogodi pjesma kad mu Nedim spomenu Germaniju 

DRUG NEBI TI PUNCA
mozel neko postavti link sa tim intervjuom o kojem se prica...listam vec unazad nigdje da nadzem ovdje.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Pregledao sva tri dijela.
Ukratko: Objesit ili bacit' kerovima. Bolje nije ni zasluzio dzubre telece,korumpirano,papansko...
Ukratko: Objesit ili bacit' kerovima. Bolje nije ni zasluzio dzubre telece,korumpirano,papansko...
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
-
- Kontakt:
nedim heroj nacije za selektora ga treba
ima bolju frizuru od papeta
a zna i igrace barcelone 

I opet će ga tri mušketira braniti,
Najgori trener koji je vodio BiH.

Adnan89 je napisao/la:mozel neko postavti link sa tim intervjuom o kojem se prica...listam vec unazad nigdje da nadzem ovdje.
odes na stranicu "izvor" i tamo su ti sva tri dijela
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
- storm_raider
- Kontakt:
Ima li taj intervju na youtubu? Ne moze mi ****, do mene je...
Sport je lijek za tijelo i duh.
- anonymousHD
- Kontakt:
Hahahaha! Čuj kravatu mu niko nije kupio, pa što će ti kravata? Ionako je nikad ne nosiš! Zato su ti kupovali šuškavac i davali ti koverte pune para.
ODLAZI IZ REPKE DEBELI KONJU!!!
Ćiro bi ovu repku bez problema odveo na EP.
ODLAZI IZ REPKE DEBELI KONJU!!!
Ćiro bi ovu repku bez problema odveo na EP.
Nisam mogao do kraja... Ono, sve gledam okolo ekrana kako se sramim za njega.Neutral je napisao/la:Šta imaš gledati kada te samo stid bude,
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
-
- Kontakt:
[quote="Neutral"]I opet će ga tri mušketira braniti,

imao je ovdje ciro i pjanica,muslimovica ,ibisevica ,salihovica samo izgleda imao tal s hajdukom ibricic i pandza u sastavu

imao je ovdje ciro i pjanica,muslimovica ,ibisevica ,salihovica samo izgleda imao tal s hajdukom ibricic i pandza u sastavu

Safet Sušić
Tito dragi ovakav debil samo kod nas može proći, ali apsolutno samo kod nas. U bilo kojoj drugoj državi, sa iole normalnijim narodom, davno bi bio ili naboden na vile i ritualno zapaljen, ili obješen na najvećem trgu u glavnom gradu.

Tito dragi ovakav debil samo kod nas može proći, ali apsolutno samo kod nas. U bilo kojoj drugoj državi, sa iole normalnijim narodom, davno bi bio ili naboden na vile i ritualno zapaljen, ili obješen na najvećem trgu u glavnom gradu.
Ciro je isti, ako ne i gori. Forsirao Jurkiceve igrace vise nego Safet Seadove
100% sportski i krajnje opušten potpis
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nekog pogodi pjesma a nekog pogodi kada ga neosnovano optuzuju za kriminal. Nije Pape dovoljno prefrigan, reagovao je emotivno ali da je prefriganiji mogao je unistiti ovog novinara zbog pitanja o germaniji. Na kulturan nacin, bez lupanja od sto. Samo ga pitati sta je sa Germanijom? Imamo jednog igraca iz te agencije, pa sta? Ta agencija zastupa puno igraca i vecina je iz BiH.bagrcavi je napisao/la:Poče Papke lupati šakom od sto u maniru kafanskih boema nakon što ih pogodi pjesma kad mu Nedim spomenu Germaniju
Pretjeruje se kod nas sa ovim napadima, gdje to ima da selektor mora opravdavati svaki poziv? Njegov je posao da zove one igrace koje misli da mu trebaju i da pokusa sa njima postici rezultat. Selektor mora imati odredjenu slobodu da zove koga hoce inace bojim se da ce ovo postati cirkus.
Slazem se. Tako je trebao odgovoriti. Ali nije. Mene boli briga sto zove Hadzica, ionako nikada ne igra. Ono sto me nervira je sto ga zove zbog necega sto nema veze sa sportom. I ovo kako je reagirao je zabrinjavajuce. Sada je OCITO da covjek pojma nema kako da se ponasa i nemoze nikoga ubjediti... Kako moze ubjediti svoje igrace da vjeruju u njegov sistemi njegove ideje? Nikako. I ne vjeruju mu.calcio je napisao/la:Nekog pogodi pjesma a nekog pogodi kada ga neosnovano optuzuju za kriminal. Nije Pape dovoljno prefrigan, reagovao je emotivno ali da je prefriganiji mogao je unistiti ovog novinara zbog pitanja o germaniji. Na kulturan nacin, bez lupanja od sto. Samo ga pitati sta je sa Germanijom? Imamo jednog igraca iz te agencije, pa sta? Ta agencija zastupa puno igraca i vecina je iz BiH. Pretjeruje se kod nas sa ovim napadima, gdje to ima da selektor mora opravdavati svaki poziv? Njegov je posao da zove one igrace koje misli da mu trebaju i da pokusa sa njima postici rezultat. Selektor mora imati odredjenu slobodu da zove koga hoce inace bojim se da ce ovo postati cirkus.bagrcavi je napisao/la:Poče Papke lupati šakom od sto u maniru kafanskih boema nakon što ih pogodi pjesma kad mu Nedim spomenu Germaniju
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Pape je isto kao i ovi sto nam vode drzavu. Pojma nema o poslu koji radi,nepismen,prima visoku platu i usput gura familiju. S vremena na vrijeme uradi nesto "dobro" da "zamaze" masi oci i onda nastavi po starom.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Stvarno je uspio nadmašiti samog sebe u količini izrečenih gluposti u relativno kratkom periodu , nevjerovatan spoj izrazito niske verbalne inteligencije i komunikacijskih sposobnosti,bahatosti,nepoznavanja struke kojom se bavi,što se ogleda u nepoznavanju igrača i pozicija na kojima igraju i naravno njegove specijalnosti u vidu kontradiktornih izjava,čovjek koji uspije sam sebi proturječiti u vremenskom intervalu od par minuta.
Imao sam osjećaj da slušam Baketa Izmetbegovića i njemu slične koji govore na sličan način i onda sam shvatio da postoji dosta sličnosti,da je to profil homo Balkanicusa sposobnog samo za laganje,izvrtanje činjenica,kojekakve malverzacije,ali kada treba nešto napraviti,tu počinje 1001 razlog zašto to ne može,kako je neko treći kriv i kako trebamo cijeniti što nas takve gromade vode,jer da njih nema mi bi bili izgubljeni..
Ako se ovom magarcu,bez uvrede za tu životinju, dopusti da vodi repku još neko vrijeme, dostići će nivo na kojem nam je i država koju vode ljudi slični Papetu i što je najbolje naći će se ljudi koji će to opravdavati i razloge tražiti u svemu od položaja zvijezda do vanzemaljaca, ali će i dalje podržavati takve ljude.
Pape ostani, ti si
Imao sam osjećaj da slušam Baketa Izmetbegovića i njemu slične koji govore na sličan način i onda sam shvatio da postoji dosta sličnosti,da je to profil homo Balkanicusa sposobnog samo za laganje,izvrtanje činjenica,kojekakve malverzacije,ali kada treba nešto napraviti,tu počinje 1001 razlog zašto to ne može,kako je neko treći kriv i kako trebamo cijeniti što nas takve gromade vode,jer da njih nema mi bi bili izgubljeni..
Ako se ovom magarcu,bez uvrede za tu životinju, dopusti da vodi repku još neko vrijeme, dostići će nivo na kojem nam je i država koju vode ljudi slični Papetu i što je najbolje naći će se ljudi koji će to opravdavati i razloge tražiti u svemu od položaja zvijezda do vanzemaljaca, ali će i dalje podržavati takve ljude.
Pape ostani, ti si

Zadnja izmjena: tigar77, dana/u 01 okt 2014, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.
Oni koji nikada ne mijenjaju mišljenje, vole sebe više nego istinu.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Moram napraviti montazu ovih papetovih bisera iz ovog trodjelnog razgovora
uz ovu pjesmu

What did you learn today?
I learnt nothing
What did you do today?
I did nothing
What did you learn at school?
I didn't go
Why didn't you go to school?
I don't know
It's cool to know nothing

uz ovu pjesmu

What did you learn today?
I learnt nothing
What did you do today?
I did nothing
What did you learn at school?
I didn't go
Why didn't you go to school?
I don't know

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 01 okt 2014, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- hogarstrasni
tigar77 je napisao/la:Stvarno je uspio nadmašiti samog sebe u količini izrečenih gluposti u relativno kratkom periodu , nevjerovatan spoj izrazito niske verbalne inteligencije i komunikacijskih sposobnosti,bahatosti,nepoznavanja struke kojom se bavi,što se ogleda u nepoznavanju igrača i pozicija na kojima igraju i naravno njegove specijalnosti u vidu kontradiktornih izjava,čovjek koji uspije sam sebi proturječiti u vremenskom intervalu od par minuta.
Pape ostani, ti si

SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Zapamtite od koga ste prvog pročitali da je slika i prilika naših političara. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.