Definitivno ce u Primeri biti ta velika cetvorka. Po imenima, tradiciji, a i po kvalitetu rekao bih ogromna četvorka. Barcu i Real nema potrebe komentarisati, Atletico se vec sigurno dokazao, a Valencia ima nekoliko vrhunskih igraca sada u timu, a najavljuju se još nova pojačanja u januaru. Da kažem samo da je Mata blizu povratka
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
Adi_Zepce je napisao/la:Definitivno ce u Primeri biti ta velika cetvorka. Po imenima, tradiciji, a i po kvalitetu rekao bih ogromna četvorka. Barcu i Real nema potrebe komentarisati, Atletico se vec sigurno dokazao, a Valencia ima nekoliko vrhunskih igraca sada u timu, a najavljuju se još nova pojačanja u januaru. Da kažem samo da je Mata blizu povratka
moze Mata ali za 50m
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Adi_Zepce je napisao/la:Definitivno ce u Primeri biti ta velika cetvorka. Po imenima, tradiciji, a i po kvalitetu rekao bih ogromna četvorka. Barcu i Real nema potrebe komentarisati, Atletico se vec sigurno dokazao, a Valencia ima nekoliko vrhunskih igraca sada u timu, a najavljuju se još nova pojačanja u januaru. Da kažem samo da je Mata blizu povratka
moze Mata ali za 50m
Sreca pa se pita Van Gal
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
Sreća pa nema ništa od toga, obične gluposti kojima ne treba pridavati puno pažnje.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sreća pa nema ništa od toga, obične gluposti kojima ne treba pridavati puno pažnje.
Budemo vidjeli. Pošto je pisao to SD iz Valencije ne bih bas rekao da su tolike gluposti
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.