Ustvari my bad zaboravio sam (I ja budala), on je u rangu KD I LeBrona
NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara
Da to nije bolji od Mela I PG
Kawhi je napisao/la:Pročitajte prve stranice ove teme pisane prije dvije godine i izjavu da u historiji ima 10ak boljih visokih igrača od Duncana.Kao što je sada sigurno i najvećim košarkaškim neznalicama da se s Timmyem mogu porediti samo Karim i Wilt tako će i za 2-3 godine i vama biti jasno ko je Tony za CP3a.Samo malo manje ESPNa.
.
A Hakeem?
jujujujujujujujujujujujujujujujjjujujujuNEZALAGANJE je napisao/la:Kawhi,cuvaj Westbrooka,on nas ubija,**** KD-a, taj nema ubilacki instinkt kao mali...E tako se moze parafrazirati izjava Popa u kojoj je rekao svojim igracima da Westbrook zeli NBA finale vise od njih i da ce ga od 5.utakmice cuvati Leonard.Da me neko pogresno ne razumije opet,jer je bukvalista na forumu 'mali milion'...KD je fantastican igrac,ali MENI nikada vrhunski igraci nisu igrali i dominirali samo na jednoj strani parketa,ma sta radili na drugoj i kakav hype imali.
KD nema ubilački instinkt?
možda nema indijanski instinkt kao westbrook, al ubilački ima sto posto...
on i melo (kobe je povrijeđen, vidjet ćemo) su ti killeri u ofanzivnom dijelu igre, i njih dvojica su daleeeeekoooo od svih ostalih igrača u ligi po tom pitanju..
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Hakeem,Shaq i neki su druga grupa.filip13 je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Pročitajte prve stranice ove teme pisane prije dvije godine i izjavu da u historiji ima 10ak boljih visokih igrača od Duncana.Kao što je sada sigurno i najvećim košarkaškim neznalicama da se s Timmyem mogu porediti samo Karim i Wilt tako će i za 2-3 godine i vama biti jasno ko je Tony za CP3a.Samo malo manje ESPNa.
.
A Hakeem?
Westbrook je igrač koji psihom najviše podsjeća na Kobea.Durant najviše podsjeća na Pippena.kokuz je napisao/la:jujujujujujujujujujujujujujujujjjujujujuNEZALAGANJE je napisao/la:Kawhi,cuvaj Westbrooka,on nas ubija,**** KD-a, taj nema ubilacki instinkt kao mali...E tako se moze parafrazirati izjava Popa u kojoj je rekao svojim igracima da Westbrook zeli NBA finale vise od njih i da ce ga od 5.utakmice cuvati Leonard.Da me neko pogresno ne razumije opet,jer je bukvalista na forumu 'mali milion'...KD je fantastican igrac,ali MENI nikada vrhunski igraci nisu igrali i dominirali samo na jednoj strani parketa,ma sta radili na drugoj i kakav hype imali.
KD nema ubilački instinkt?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
možda nema indijanski instinkt kao westbrook, al ubilački ima sto posto...
on i melo (kobe je povrijeđen, vidjet ćemo) su ti killeri u ofanzivnom dijelu igre, i njih dvojica su daleeeeekoooo od svih ostalih igrača u ligi po tom pitanju..
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Danas smo naučili da Durant nije vrhunski igrač a Kawhi to jeste
@Kawhi kad Westbrook ostvari učinak približno dobar Durantovom prošle sezone onda će tu bit bar neke rasprave a do tada je Durant izmislio košarku sa Westbrook
@Kawhi kad Westbrook ostvari učinak približno dobar Durantovom prošle sezone onda će tu bit bar neke rasprave a do tada je Durant izmislio košarku sa Westbrook
Hakeem,Shaq i neki su druga grupa.Kawhi je napisao/la:filip13 je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Pročitajte prve stranice ove teme pisane prije dvije godine i izjavu da u historiji ima 10ak boljih visokih igrača od Duncana.Kao što je sada sigurno i najvećim košarkaškim neznalicama da se s Timmyem mogu porediti samo Karim i Wilt tako će i za 2-3 godine i vama biti jasno ko je Tony za CP3a.Samo malo manje ESPNa.
.
A Hakeem?
/quote]
Tu su negdje tim i hakeem
okfilip13 je napisao/la:Hakeem,Shaq i neki su druga grupa.Kawhi je napisao/la:filip13 je napisao/la:
A Hakeem?
/quote]
Tu su negdje tim i hakeem
@filipe
Jeste blizu, jer ce dosta pomenuti titule, Hakeem ga skill setom uzima lopatom kao I u odbrani. Raja zaboravlja, odnosno ne zna, fakat ne zna kakav je Robinson bio igrac, I da je bilo izmedju njih dvojice vrat za vrat, kao danas izmedju LeBrona I KD. Desila se ta PO serija gdje ga je Hakeem podero I danas se o Robinsonu prica kao da je bio neki karinas, a ne HOF, MVP lige, DPOY I igracina koja je vodila SAS do preko 60 pobjeda. David je bio bolji defanzivac od Tima, to I ptice na grani znaju. Tim uzimo first team defense kad su njega I Garnetta stavlhali skupa (pf, pf) dok je C samo 1. Da su Robinson I Hakeem mogli tako obojica biti selektovani svake godine, imali bi preko 10 sigurno. I onda dodje jara @kawhi pogleda na google da Tim ima 8 first team defense I ovdje pise kako je Tim GOAT defender...
Jeste blizu, jer ce dosta pomenuti titule, Hakeem ga skill setom uzima lopatom kao I u odbrani. Raja zaboravlja, odnosno ne zna, fakat ne zna kakav je Robinson bio igrac, I da je bilo izmedju njih dvojice vrat za vrat, kao danas izmedju LeBrona I KD. Desila se ta PO serija gdje ga je Hakeem podero I danas se o Robinsonu prica kao da je bio neki karinas, a ne HOF, MVP lige, DPOY I igracina koja je vodila SAS do preko 60 pobjeda. David je bio bolji defanzivac od Tima, to I ptice na grani znaju. Tim uzimo first team defense kad su njega I Garnetta stavlhali skupa (pf, pf) dok je C samo 1. Da su Robinson I Hakeem mogli tako obojica biti selektovani svake godine, imali bi preko 10 sigurno. I onda dodje jara @kawhi pogleda na google da Tim ima 8 first team defense I ovdje pise kako je Tim GOAT defender...
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 01 okt 2014, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.

ne znam da l je neko postavljao već
- BurningLegion
- Kontakt:
Ali, vecina ovdje tako radi. Dodje sa svojih 20, maksimalno, i pocne cupati i vaditi nekakve statistike o Bryantu, Duncanu, ovome, onome, i na osnovu toga izvoditi nekakve zakljucke. Pa to je smijesno. I jasno da upravo takve stvari dovedu do rasprava kakva se vodila na proteklim stranicama, pola tih ljudi gledalo te igrace nije u njihovom najboljem izdanju, nisu ih gledali kroz cijelu sezonu makar jednom, nego dovoljno reci, aha, toliki postotak, toliko ovo, toliko ono, i pokupio svu pamet svijeta, taman kao da je klasificirao igraca samim time, a nece biti u stanju navesti sta je sve kroz karijeru ustvari napravio, uradio, kakve je sve bitke dobio, s cim se sve borio.alemsa je napisao/la:@filipe
Jeste blizu, jer ce dosta pomenuti titule, Hakeem ga skill setom uzima lopatom kao I u odbrani. Raja zaboravlja, odnosno ne zna, fakat ne zna kakav je Robinson bio igrac, I da je bilo izmedju njih dvojice vrat za vrat, kao danas izmedju LeBrona I KD. Desila se ta PO serija gdje ga je Hakeem podero I danas se o Robinsonu prica kao da je bio neki karinas, a ne HOF, MVP lige, DPOY I igracina koja je vodila SAS do preko 60 pobjeda. Lik je bio bolji defanzivac od Tima, to I ptice na grani znaju. Tim uzimo first team defense kad su njega I Garnetta stavlhali skupa (pf, pf) dok je C samo 1. Da su Robinson I Hakeem mogli tako obojica biti selektovani svake godine, imali bi preko 10 sigurno. I onda dodje jara @kawhi pogleda na google da Tim ima 8 first team defense I ovdje pise kako je Tim GOAT defender...
Meni je još uvijek u glavi ono da će Kawhi bit bolji od Duranta i da je KD rupetina u odbrani

Westbrook je nešto kao najmlađi igrač s 40+ u finalu,Westbrook je jedini bio na nivou kad su se Harden i Durant usrali u finalu,Westbrook je vodio Oklahomu prošle godine u playoffu nakon što se oporavio od teške povrede,Westbrook je definicija MUDA.Epidaurus je napisao/la: @Kawhi kad Westbrook ostvari učinak približno dobar Durantovom prošle sezone onda će tu bit bar neke rasprave a do tada je Durant izmislio košarku sa Westbrook
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Durant se usro u finalu a imo 30+ poena uz skoro 55 % šuta iz igre ? Harden ga jest usro al je KD itekako bolji od Westa tu bio. i btw, jedna stvar su muda (Kobe, Jordan i slični) a druga stvar je bit tolki idiot pa uzimat pull up duge dvice u 5. sekundi napada a u ekipi imaš igračinu koji je potencijalno jedan od najvećih scorera ikadKawhi je napisao/la:Westbrook je nešto kao najmlađi igrač s 40+ u finalu,Westbrook je jedini bio na nivou kad su se Harden i Durant usrali u finalu,Westbrook je vodio Oklahomu prošle godine u playoffu nakon što se oporavio od teške povrede,Westbrook je definicija MUDA.Epidaurus je napisao/la: @Kawhi kad Westbrook ostvari učinak približno dobar Durantovom prošle sezone onda će tu bit bar neke rasprave a do tada je Durant izmislio košarku sa Westbrook
Duranta Tony Allen zaustavlja. Igrac nizi 20cm od njega. Vidjeli smo bez Westbrooka koliko moze.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Svaštara
Znaci logika je da je Westbrook vodja ekipe onda znaci da je KD prosjek, isto ko sto je bilo za lal gdje je Shaq naveden ko vodja a kobe ko prosjek, e zanima me ako je Duncan vodja SAS kako onda Tony i kawai valjaju, onda su prosjek valjda?
po vašoj logici ovdje za svaku titule neke ekipe zaslužan je samo jedan igrač po vama taj najbolji, ostali se dobili koji se tu nadju igrom slučaja
I da koliko god ja gotivio westbrooka treba i priznati da u dosta situacija ispadne nevjerovatno glup pa usere napad jer dobije neku ideju koja na NBA igri ne bi prosla, KD je dosta smireniji i racionalniji a po meni i bolji igrač, po meni je blizu nivoa Jamesa, u ofanzivi je bolji od njega al je.bu ga ostali segmenti, uglavnom reci da bi prije neko uzo kawaia umjesto Duranta je čisto sranje, i uzdizanje ekipe/igrača za koju se navija, jer niko sa gramom mozga i razuma ne može to reci
po vašoj logici ovdje za svaku titule neke ekipe zaslužan je samo jedan igrač po vama taj najbolji, ostali se dobili koji se tu nadju igrom slučaja
I da koliko god ja gotivio westbrooka treba i priznati da u dosta situacija ispadne nevjerovatno glup pa usere napad jer dobije neku ideju koja na NBA igri ne bi prosla, KD je dosta smireniji i racionalniji a po meni i bolji igrač, po meni je blizu nivoa Jamesa, u ofanzivi je bolji od njega al je.bu ga ostali segmenti, uglavnom reci da bi prije neko uzo kawaia umjesto Duranta je čisto sranje, i uzdizanje ekipe/igrača za koju se navija, jer niko sa gramom mozga i razuma ne može to reci
Zar iko ko je pogledao vise od 5 utakmica NBA lige moze i da pomisli da se raspravlja sa nekim likovima, koji izjavljuju nebuloze kao na prethodnih par stranica, kao za Westbrooka i Leonarda..
STRASNO kakve se gluposti pisu, STRASNO....
STRASNO kakve se gluposti pisu, STRASNO....
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Definitivno da! Sve sto si ti napisao i ja bih, uglavnom, isto napisao...alemsa je napisao/la:@filipe
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- AlfredBorden
- Kontakt:
e vala brateKawhi je napisao/la:Durant najviše podsjeća na Pippena.
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
AlfredBorden je napisao/la:e vala brateKawhi je napisao/la:Durant najviše podsjeća na Pippena.![]()
Hehehe, dobro si ovo primjetio... ali nemaju zajednicke osobine. Ni visine, ni kosarkaske filozofije, ni veličine tena
Kad' kažeš KD pomislis na napad. Kad kažeš Pip, pomisliš na vrhunsku odbranu ali svi imaju pravo na misljenje...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.