Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
samo mi se ne svidja sto igra Markovic,ali nadam se da cu se pokajati na kraju zbog ove izjave 

Po meni je cudno sto ne igra Lallana, jer je prekucao zadnje dvije tekme ali mi je također drago i Coutinha vidjeti u prvoj

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- BeyKopites
- Kontakt:
Vjerovatno Rodgers rotira.rambo16 je napisao/la:Što Moreno ne igra?
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
samo da ovaj decko na mom avataru bude raspolozen kako je znao biti 

Markec dobija prilike, ako sad ne iskoristi datu sansu pri ovim rotacijama, ne znam kad ce.
Nek Rodgers shvatio da Lallana i Coutinho ne mogu igrati skupa.
Vrijeme je i da Markovic pokaze nesto
Vrijeme je i da Markovic pokaze nesto

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Gledaj ekipe, nije ni čudo što primamo golove kao na traci. Ovo preko centra, to niko odbrani ne igra ili ne zna igrati, Gerard ne može stići igrača, puše po bekovima, Lovren igrač manje, golman nesiguran...gaston je napisao/la:
Po meni je cudno sto ne igra Lallana, jer je prekucao zadnje dvije tekme ali mi je također drago i Coutinha vidjeti u prvoj

Jedino Škrtel, kao najbolji odbrambeni igrač Liverpoola nas može spasiti.
Arena sport 3 i Liverpool.
Kocka je bačena
Hendo je napisao/la:Gledaj ekipe, nije ni čudo što primamo golove kao na traci. Ovo preko centra, to niko odbrani ne igra ili ne zna igrati, Gerard ne može stići igrača, puše po bekovima, Lovren igrač manje, golman nesiguran...gaston je napisao/la:
Po meni je cudno sto ne igra Lallana, jer je prekucao zadnje dvije tekme ali mi je također drago i Coutinha vidjeti u prvoj![]()
Jedino Škrtel, kao najbolji odbrambeni igrač Liverpoola nas može spasiti.
Arena sport 3 i Liverpool.

Ako se ponovi igra kao protiv EVertona pobjeda nece doci u pitanje. Dobar sastav.
- BeyKopites
- Kontakt:

*new tab
Skipperu, vodi ih do nove pobjede

-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Kod nas pobjeda nije sigurno kad vodimo 3:0 11min prije kraja a protivnk ne treba bodove tako da nocas ima vise sanse da izgubimo nego da pobjedimo.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Toliko jadno izgledamo da je to nevidjeno 
Prije ce prosjecni Bosanac spojiti kraj sa krajom sa 300km nego sto ce ovi nasi "nogometasi" spojiti 3 pasa veceras

Prije ce prosjecni Bosanac spojiti kraj sa krajom sa 300km nego sto ce ovi nasi "nogometasi" spojiti 3 pasa veceras

- BeyKopites
- Kontakt:
OPET loše! 

-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
ima li iko link, ako ima nek stavi.pozz
IIgraci Liverpoola kao glavni akteri filma "Pass and qrac"
Coutinhu, Sterlingu i Mariu treba po jos jednu loptu dati da igraju sami.
Igraci Basela se dodaju sto je potpuno mimo pravila.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.