Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Paradajz
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Paradajz » 01 okt 2014, 22:55

Ma nema tu mnogo price, mi jednostavno nemamo klasu u veznom redu, kada kolektivno zakazemo, ovo se desava. Basel nas je bas pregazio trkom, a onda sve ostale mane iskoristili i koristili citav mec. Mi smo pre svega bili kolektiv prosle sezone uz isticanje dva-tri igraca pogotovo Suareza u celoj toj harmoniji, ovo sada je cisto bezidejna igra, koja istice nase mane u tom pogledu, a koji su razlozi za ovakav pad kvaliteta igre, nisam bas siguran, dosta toga mi se mota po glavi.

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 01 okt 2014, 22:56

Nisam vjerovao da cu to ikad reci,al Glen vrati se,previse falis...
Utakmica jako losa,fali klasan veznjak tipa Pjane da organizuje igru.Gerrard i Henderson katastrofa...I treba napadac koji je pokretan i trazi loptu,sa Balom ovo ne ide.Valjda bude bolje kad se Dani vrati...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 01 okt 2014, 22:57

Sarkazam na stranu, al' do sada se od 8 pojačanja samo Moreno poprilično dobro pokazao, Manquillo solidno a ostali poprilično loše.Rodgers opet loše odradio prijelazni rok, za sad.Nadam se da neće ostati ovako :roll:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

LvG
Kontakt:

Post Postao/la LvG » 01 okt 2014, 22:57

Basel, ubica engleskih klubova.

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 01 okt 2014, 22:58

Normala je meni sve ovo.
"You'll Never Walk Alone"

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 01 okt 2014, 23:00

Za sve je kriv onaj Die.Momak je očigledno bio dopingovan :mrgreen:

Zaboravih pohvalit veceras odličnog Mignoleta :thumbup:
Lallana :zviz:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 01 okt 2014, 23:01

Ne znam šta se javljaju ovi čiji su igrači večeras Ligu Prvaka gledali na malim ekranima,ali dobro...
Ne bi ni meni lahko bilo da Liverpool 0:3 izgubi od Uniteda na Anfieldu,trebalo bi puno vremena da prođe da se oporavim..

Ne znam ljudi zašto toliku paniku pravite.Tek je početak sezone,mnogo toga se može okrenuti,a uzmite u obzir i da nam fali Allen u vezi koji je važan igrač u ovom trenutku za nas.Također,nema Sturridgea i Glena..
To je samo početak sezone.Do Reala će se Dany vratiti,a znamo koliko je on važan igrač.Da bi samo nekako dobiti WBA,a siguran sam da ćemo početi sa mnogo boljim igrama uskoro.
You'll never walk alone.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 01 okt 2014, 23:02

Ovo je Rodgersov tim sastavljen od Rodgersove kupovine, nema potrebe traziti drugog krivca.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Mrle_reds
Kontakt:

Post Postao/la Mrle_reds » 01 okt 2014, 23:02

Zaista jos jedna sramotna utakmica na pocetku ove sezone!

Danas je sve izgledalo lose, ali bukvalno sve. Imali smo tih nekih par prilika, ali nepostojanje koncentracije kod nasih igraca u tim bitnim trenucima je bila ocito. Izgubili smo zbog nemotiviranosti, zbog manjka zelje kod nasih igraca. Ne znam sta je uzrok toga, ali to je vidljivo iz utakmice u utakmicu. Osvojili smo 5% onih nicijih lopti, a ostalih 95% je pripalo Baselu i tu se gube utakmice.

Lazar - Zasto smo svi po njemu opleli ? Zato sto je svaki od dovednih igraca na jednoj od utakmica pruzio bar djelimicno dobru utakmicu. A Lazar, Lazar niti u jednoj utakmici u kojoj je zaigrao nije prozuio niti jedan dobar prodor, niti jedan dobar centarsut, niti jedan dobijen duel, niti jedan dobar pas. Za igraca koji je placen 25 miliona, sta drugo reci, osim da je Prevara.

Nista nije gotovo, ali ovo je zabrinjavajuce.

YNWA!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 01 okt 2014, 23:03

Believe je napisao/la:Ne znam šta se javljaju ovi čiji su igrači večeras Ligu Prvaka gledali na malim ekranima,ali dobro...
Ne bi ni meni lahko bilo da Liverpool 0:3 izgubi od Uniteda na Anfieldu,trebalo bi puno vremena da prođe da se oporavim..

Ne znam ljudi zašto toliku paniku pravite.Tek je početak sezone,mnogo toga se može okrenuti,a uzmite u obzir i da nam fali Allen u vezi koji je važan igrač u ovom trenutku za nas.Također,nema Sturridgea i Glena..
To je samo početak sezone.Do Reala će se Dany vratiti,a znamo koliko je on važan igrač.Da bi samo nekako dobiti WBA,a siguran sam da ćemo početi sa mnogo boljim igrama uskoro.
Sace ti neko napisat, kako smo dosad marškali Allena i pokusaja desnog beka iz ekipe a sad ih cekamo da se vrate :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 01 okt 2014, 23:13

Nije trener kriv sto je Suarez otisao,preciznije otislo je 50% Liverpoola :(

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 01 okt 2014, 23:19

Stvarno je čudno kako ekipa koja je prosle sezone mljela, bez 2 igrača izgleda kao ekipa koja je u rangu nekog tima sa sredine tabele, recimo crvenog mančestera.To je nedopustivo.Siguran sam da, kad se Dani vrati da ce ekipa izgledat mnogo bolje.Nece ga biti protiv WBA a tu su nam 3 boda nevjerovatno potrebna :|

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 01 okt 2014, 23:20

Ma ne možeš ti očekivati da ti Suareza zamjeni Balotelli koji je u nekom svom svijetu i neiskusni Marković. Tu se trebala neka klasa dovest tipa Reus ili tako nešto,a ne igrači koji nisu ni 50% Suareza.

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 01 okt 2014, 23:21

Carlo je napisao/la:Ovo je Rodgersov tim sastavljen od Rodgersove kupovine, nema potrebe traziti drugog krivca.
Definitivno se slazem,nadam se da ce ovo uvidjeti i ameri.Jednostavno se covjek izgubio u vremenu i prostoru ne zna ni izmjene napraviti kako treba,,ja samo ne znam sta oni rade na treningu nemaju ni jedne uigrane akcije,svaki korner znamo unaprijed sta ce se desiti,nemaju volje za igrom,ne trce uopste,pa najvise Baloteli pretrci,Suso definitivno treba dobiti priliku al sve su sanse da ce i njega otjerati kao sto je uradio sa Aggerom i Reinom igracima sa autoritetom nisu tek tako bili kapiteni ovog tima u Stivenovom odsustvu.WBA ce nas pregaziti hendikepom ne uvede li kakve promjene,a to ce mu vjerujem biti kap koja je prelila casu i dobiti ce zasluzen otkaz,vjerujem da ce se Danielovim povratkom i rezultati vidjeti,al yebes takvog trenera kad on nema ideje kako igrati kad mu se povrijedi igrac.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 01 okt 2014, 23:27

Smirite se ljudi, ovaj isti Basel je pobijedio Chelsea i Man Utd koliko se ja sjecam.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 01 okt 2014, 23:29

braco je napisao/la:Ma ne možeš ti očekivati da ti Suareza zamjeni Balotelli koji je u nekom svom svijetu i neiskusni Marković. Tu se trebala neka klasa dovest tipa Reus ili tako nešto,a ne igrači koji nisu ni 50% Suareza.
Pa sto je nije doveo imao pare imao je LP imao je sve osim mozga,jedini krivac je Brendan,drugog krivca nema
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 01 okt 2014, 23:30

Nakon 6 kola u ligi, najveći klub u Engleskoj - Liverpool ima SAMO 7 bodova uz gol razliku 8:9. Prelazni rok je prošao, potrošeno je preko 100 mil FUNTI a uz to se prodao najbolji igrač lige. U pripremnim utakmicama klub je izgledao i više nego dobro. Međutim kako je liga počela, sve je krenulo ka dnu. Naše igranje se može opisati kao nešto "toplo-hladno" ali kod nas je očigledno više to "hladno". U početku su izgovori bili neuigranost, pa sad i povrede ključnih igrača. Ali za mene nema izgovora, doveden je kadar od 10 igrača upravo zbog tih povreda i slično. Od svih tih silnih pojačanja, jedino su se pokazali ALBERTO MORENO koji je bez sumnje "odplatio" svoj iznos od 12 mil, i Adam Lallana koji je sigurno počeo otplaćivati svoj iznos od velikih 25 mil. Ostalo nije vrijedno pomena, možda mladi Manquillo koji je naravno bolji od mrtvog' Johnsona.Vratili smo se među elitu u dugo očekivanu Ligu Prvaka ali po svemu viđenom izgleda da će se ta naša avantura veoma brzo završiti. U prvoj utakmici na našem svetištu Anfield Roadu, debitant takmičenja LUDOGORETS je nadigrao veliki LIVERPOOL. Večeras nije išlo po planu (što je postalo uobičajeno za naš klub). Igrači nisu bili namotivisani, nisu shvatili utakmicu kao što su to uradili protiv Evertona. Bezidejnost je neizostavna riječ za Liverpool u ovim trenutcima. Veliku grešku je napravio Rodgers koji je u utakmici liga kupa, Raheema Sterlinga ostavio na terenu 120 minuta, pa je momak igrao svih 90 minuta protiv Evertona, pa evo i sada protiv Basela. Nelogično mi je to totalno, nije lik voz ybt, uz to moram reći da je pogreška i to što Lallana nije počeo utakmicu. Odbrana je ponovno šuplja, i tu krivim trenera Rodgersa jer je kupio Lovrena za preeeeeeevelike novce 25mil, a PRODAO Aggera koji je za klasu bolji od prvoga. Agger je bio spreman igrati i žrtvovati se za Liverpool ali BR ga nije želio u timu te ga je faktički otjerao. Također mislim da je Brendan Rodgers razlog i Reininog odlaska iz Liverpoola. Uvjeren sam u to da je Reina bio spreman ostati u Liverpoolu ali izgleda da je i on "stao na žulj" Brendanu kao i Agger. Mislim da su svi koji su gledali utakmicu vidjeli reakciju Coutinhoa nakon izlaska iz igre, nije ni pogledao Brendana. Lično mislim da igrači ne žele igrati kako znaju upravo radi Rodgersa koji ni sam ne zna šta želi da uradi. Nije moguće da su Johnson, Coutinho, Agger, Reina zaboravili igrati fudbal preko noći te da su ga Agger i Reina toliko "povrijedili" da ih je morao prodati. Da se ja pitam, postavio bih ultimatum Rodgersu za naredne utakmice jer je ovo postalo nepodnošljivo. Vidjeli smo šta je Benitez u Napoliju uradio nakon prodaje njihovog najboljeg igrača Cavanija, nema potrebe da pričam dalje.
At the end of the storm there's a golden sky..

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 01 okt 2014, 23:39

Neko je pitao ko je sljedeci nakon Sakhoa,odgovor ti je Coutinho nekad nas najbolji igrac rame uz rame sa Suarezom i Stuom.

Tuga,jad,čemer sta drugo reci

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 01 okt 2014, 23:40

LiverpoolREDS je napisao/la:
braco je napisao/la:Ma ne možeš ti očekivati da ti Suareza zamjeni Balotelli koji je u nekom svom svijetu i neiskusni Marković. Tu se trebala neka klasa dovest tipa Reus ili tako nešto,a ne igrači koji nisu ni 50% Suareza.
Pa sto je nije doveo imao pare imao je LP imao je sve osim mozga,jedini krivac je Brendan,drugog krivca nema
Yebiga, moglo se vidjeti na Tottenhamu da mu 10 Lamela, Chadlija itd ne može nadoknadit Balea. Rodgers je išao na to da ima širinu u ekipi, što je ok potez ali trebao se neko dovest ko pravi razliku na terenu,a to ne možeš očekivati od Markovića ili Balotellija na kojeg se ne možeš osloniti jer nikad ne znaš kad će njemu qrcu ćejf biti da se potrudi na terenu. A i gledam vezni red Hendo, Gerrard i Coutinho,pa tu nema niko da je klasičan razbijač tipa Mascherana,a Basel je zayebana ekipa, vidiš i sam posljednjih godina da su znali uzet i Bayerna, Čelzija, Uniteda.

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 01 okt 2014, 23:47

braco je napisao/la:
LiverpoolREDS je napisao/la:
Yebiga, moglo se vidjeti na Tottenhamu da mu 10 Lamela, Chadlija itd ne može nadoknadit Balea. Rodgers je išao na to da ima širinu u ekipi, što je ok potez ali trebao se neko dovest ko pravi razliku na terenu,a to ne možeš očekivati od Markovića ili Balotellija na kojeg se ne možeš osloniti jer nikad ne znaš kad će njemu qrcu ćejf biti da se potrudi na terenu. A i gledam vezni red Hendo, Gerrard i Coutinho,pa tu nema niko da je klasičan razbijač tipa Mascherana,a Basel je zayebana ekipa, vidiš i sam posljednjih godina da su znali uzet i Bayerna, Čelzija, Uniteda.
ne moze me niko uvjeriti da je trebao dat 25 mil za Lazara,a u ekipi je imao Susa koji je izmislio fudbal za Lazara,al Suso je samo jos jedan u nizu(Reina,Agger,Sakho,vjerovatno i Cou...)sto tih 25 mil nije dao za nekog razbijaca,Xabi je bio dostupan za mnogo manje pare a vidimo kakva je igracina svaki mec obori neki novi rekord a u novom timu je nekih 2 mjeseca,zasto njemu ne treba vrijeme da se prilagodi,pa onda Atletico prodali su Costu i Villu i opet imaju strasan tim mozda cak i jaci nego prosle godine

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.