Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Dzoni ih redovno šamara..
kad se sjetim Bartre oj

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Uh, ovaj samar je zabolio, a taman poceli smarat o penalima
I sta ta slika dokazuje? Jel bitnija brojka ili je bitnije koliko je tih penala zaista postojalo?Dzoni je napisao/la:Saberi semessilla je napisao/la:Mani mi se tog drkanja statistike.
Usput zayebancija je bila, ali mi je i dalje zanimljivo kako se lozite na takve stvari iako je sve poprilicno ocigledno.
Jao samaranja majko draga. Hvala ti Dzoni za ove pljuske.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- Unknown Genius
- Kontakt:
Znam da je pomalo offtopic, ali fakat čudna večer. Provjeri i promašaj Aubameyanga, komedija.Mozambik je napisao/la:
Sad sam vidio promasaj Calhanoglua, izvinjavam se Chicharitu![]()
Iako je Chicha broj 2 sigurno.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Vec sutra ocekujem izjavu Carla kako Ronaldu nije nista a prekosutra ocekujem vijest kako izbiva sa terena 2 sedmice sto ce se naknadno ispostaviti kao mjesec dana.
Bolje da nisam vidio, sad nikako da se odlucim koji je veci levatUnknown Genius je napisao/la:Znam da je pomalo offtopic, ali fakat čudna večer. Provjeri i promašaj Aubameyanga, komedija.Mozambik je napisao/la: Sad sam vidio promasaj Calhanoglua, izvinjavam se Chicharitu![]()
Iako je Chicha broj 2 sigurno.
Kučko mazohisticna.messilla je napisao/la:I sta ta slika dokazuje? Jel bitnija brojka ili je bitnije koliko je tih penala zaista postojalo?Dzoni je napisao/la:Saberi semessilla je napisao/la:Mani mi se tog drkanja statistike.
Usput zayebancija je bila, ali mi je i dalje zanimljivo kako se lozite na takve stvari iako je sve poprilicno ocigledno.
Jao samaranja majko draga. Hvala ti Dzoni za ove pljuske.
- AlfredBorden
- Kontakt:
Ima li negdje nešto više o Ronaldovoj povredi? Činilo se ozbiljno kad je pao na travu. Nadam se da se ne radi o težoj povredi, jerbo, eto još malo El Clasica...
AlfredBorden je napisao/la:valja nabit ove maksume veceras, tacno mi ih skoro pa zao
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
kakva je to pljuska bila kad se sjetimClutch je napisao/la:Dzoni ih redovno šamara..kad se sjetim Bartre oj
![]()
Inače Real igrao koliko je bilo potrebno. Rutinska pobjeda
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
naprijed rejal
- Consigliere
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Kapetan i vodja

Kapetan i vodja
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Inace odbili smo 60M ponudu liverpoola za velikom karima

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

The fact Ancelotti should say that Cristiano Ronaldo is the best footballer from among all those he has managed, means that in the Italian's opinion, the Portuguese is a better footballer than the other seven Ballon d'Or winners who have played under him.
Namely they are, besides Ronaldo: Fabio Cannavaro, Kaká, Zidane, Ronaldinho, Shevchenko, Ronaldo and Rivaldo.
- AlfredBorden
- Kontakt:
karim je nakon ronalda i ramosa treci najbolji igrac reala, naravno da smo odbili ponudu 
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Bajram serif mubarek olsun

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
I od mene Bajram Serif Mubarek Olsun.
- AlfredBorden
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;

Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Braćo madridska
Dzoni je napisao/la:I od mene Bajram Serif Mubarek Olsun.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.