RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
@Crveni_19222
Bravo...Ne znam zasto dovode takve igrace, kakav nam je to scouting?! Sam podatak da za jednog igraca mjesecno izdvajaju 700KM studentskom hotelu+plata... Mace, Barisic, Hodzic, Tolic, Janicijevic, Djokic(donedavno) Ovo su igraci kojih gotovo nema ni na mapi. A ima i ovih sto igraju, koji su sa strane, koji nisu Bog zna cemu... Eto reci cemo da se za ovih 5-6 prvo navedenih igraca izdvaja 7-8 milja mjesecno, pa mili brate za te pare dovedi jednog igrača zbog kojeg ce se publika vratiti na stadion i koji ce biti nosioc igre, a ne ovako mislis da imas nesto, a nemas nista...
Bravo...Ne znam zasto dovode takve igrace, kakav nam je to scouting?! Sam podatak da za jednog igraca mjesecno izdvajaju 700KM studentskom hotelu+plata... Mace, Barisic, Hodzic, Tolic, Janicijevic, Djokic(donedavno) Ovo su igraci kojih gotovo nema ni na mapi. A ima i ovih sto igraju, koji su sa strane, koji nisu Bog zna cemu... Eto reci cemo da se za ovih 5-6 prvo navedenih igraca izdvaja 7-8 milja mjesecno, pa mili brate za te pare dovedi jednog igrača zbog kojeg ce se publika vratiti na stadion i koji ce biti nosioc igre, a ne ovako mislis da imas nesto, a nemas nista...
Sejo Kajtaz, Ibro RAhimic, Emir Tufek...
Ko je po vama najbolji strucnjak od ove trojice.
1946
- RezervniGolman
- Kontakt:
joSe nije stručnjak ali između ova dva loša izabrat ću Ibru MilošaHead je napisao/la:Sejo Kajtaz, Ibro RAhimic, Emir Tufek...

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Dojma sam kako godinama nemamo pravog kapitena sa autoritetom koji će svima na terenu **** mater u **** a da mu niko ne smije pisnuti.Dzaba ti 10 dobrih pjevača ako nemaš bubnjara.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Bojim se da me ova današnja predstava udaljila od Vrapčići Arene na neko vrijeme.
Neću više ni da ulazim u priče do koga je najviše problem, igrača, trenera, qurca, palca...
Onakvo nezalaganje u derbiju pa onda i u ovoj utakmici gdje sam se kući vratio totalno posran kao da smo izgubili 2-0 a ne dobili istim rezultatom jednostavno ne mogu ni opisati.
Pa niti jednu utakmicu od početka prvenstva nismo odigrali kako treba da si mogao 70% tima pošteno nahvaliti i biti zadovoljan viđenim.
Ne valja ovo raja...
Neću više ni da ulazim u priče do koga je najviše problem, igrača, trenera, qurca, palca...
Onakvo nezalaganje u derbiju pa onda i u ovoj utakmici gdje sam se kući vratio totalno posran kao da smo izgubili 2-0 a ne dobili istim rezultatom jednostavno ne mogu ni opisati.
Pa niti jednu utakmicu od početka prvenstva nismo odigrali kako treba da si mogao 70% tima pošteno nahvaliti i biti zadovoljan viđenim.
Ne valja ovo raja...
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ja ne znam koliki autoritet ima Mrkva u svlačionici ali kao sportski direktor bi trebao upasti u svlačionicu i reći,koji je ovo kuraccc?Nije problem ta sredina tablice,problem je što do sada u prvenstvu+kup nismo odigrali utakmicu koja bi dala malo elana i vjere.Sve.na guzove i preko penisa.Ne ide ovako.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
ja vazda govorim nase je u prvenstvu maksimalno od 5 do 8 mjesta,a za kup mozda prodzemo ovaj krug i STOP.a najveci krivac je TRENER,jer on odredzuje tim koji ce igrat,a kako mi igramo, dobro smo i ovo osvojili bodova..narode moj sa boljim trenerom(npr.odovic,pa cak i seslija) osvojili bi sigurno vise 4-6 bodova i ljepsi bi fudbal igrali (sigurno bi se i na stadionu vise gledalaca okupljalo ).toliko od mene i da ne zaboravim
VELEZ MOSTAR DO GROBA
pozdrav od dobojlije
VELEZ MOSTAR DO GROBA
pozdrav od dobojlije
Ljudi, treba strpljenja, pojacanja koja smo doveli su prava i imamo tim za Evropu. Imamo jos sansi i kroz kupmi kroz prvenstvo. Toliko je bodova jos u igri. Najvaznijenje da klub nema dugova i da se pravi jedan dugorocni projekat i ljjdi koji vode Klub tacno znaju kuda idu i vode Velez na stare staze slave....Nemojmo nakon nekoliko losih utskmica sve sahranjivati... Feja je pravi i on ce naci nacina da izvuce najbolje iz ekipe i vidjecete u nastavku o cemu Vam govorim...
Ovaj post iznad sam morao objaviti jer me vec hvata panika od advokata uprave koji su uzurpirali ovaj forum. Prodiite kroz postove pa cete ih lako prepoznati.veteran71 je napisao/la:Ljudi, treba strpljenja, pojacanja koja smo doveli su prava i imamo tim za Evropu. Imamo jos sansi i kroz kupmi kroz prvenstvo. Toliko je bodova jos u igri. Najvaznijenje da klub nema dugova i da se pravi jedan dugorocni projekat i ljjdi koji vode Klub tacno znaju kuda idu i vode Velez na stare staze slave....Nemojmo nakon nekoliko losih utskmica sve sahranjivati... Feja je pravi i on ce naci nacina da izvuce najbolje iz ekipe i vidjecete u nastavku o cemu Vam govorim...
Istina o nasim Rodjenim je ovakva:
- Uprava uradila dosta dobrih stvari na stabilizaciji finansija i saniranju dugova
- Novac koji je Uprava donijela u Klub "struka" protracila na nikakva pojacanja i osrednji igracki kadar
- Ekipa totalno fizicki nespremna, nemotivirana i bez zalaganja
- Uprava (njen najvazniji dio) iz nekog razloga do bola podrzava Tanu i Mrkvu od kojih ni jedan ne zasluzuje funkciju koju obavlja. Prvi je ne zasluzuje moralom i postenjem, a drugi nije kompetentan za sportskog direktorai ne moze raditi taj posao
- Publike nema na stadionu. Nikad je u istoriji Veleza nije bilo manje i to najbolje govori da je nesfo trulo u drzavi Danskoj. Raju ne mozes slagati, fudbal se radi njih igra a njih nema...Kao da ih je neko pobrisao skupa sa dugovima...
-
Koji ti je qrac,sta se glupirasveteran71 je napisao/la:Ovaj post iznad sam morao objaviti jer me vec hvata panika od advokata uprave koji su uzurpirali ovaj forum. Prodiite kroz postove pa cete ih lako prepoznati.veteran71 je napisao/la:Ljudi, treba strpljenja, pojacanja koja smo doveli su prava i imamo tim za Evropu. Imamo jos sansi i kroz kupmi kroz prvenstvo. Toliko je bodova jos u igri. Najvaznijenje da klub nema dugova i da se pravi jedan dugorocni projekat i ljjdi koji vode Klub tacno znaju kuda idu i vode Velez na stare staze slave....Nemojmo nakon nekoliko losih utskmica sve sahranjivati... Feja je pravi i on ce naci nacina da izvuce najbolje iz ekipe i vidjecete u nastavku o cemu Vam govorim...
- Uprava uradila dosta dobrih stvari na stabilizaciji finansija i saniranju dugova
- Novac koji je Uprava donijela u Klub "struka" protracila na nikakva pojacanja i osrednji igracki kadar
- Uprava (njen najvazniji dio) iz nekog razloga do bola podrzava Tanu i Mrkvu od kojih ni jedan ne zasluzuje funkciju koju obavlja. Prvi je ne zasluzuje moralom i postenjem, a drugi nije kompetentan za sportskog direktorai ne moze raditi taj posao
- Publike nema na stadionu. Nikad je u istoriji Veleza nije bilo manje i to najbolje govori da je nesfo trulo u drzavi Danskoj. Raju ne mozes slagati, fudbal se radi njih igra a njih nema...Kao da ih je neko pobrisao skupa sa dugovima...
-
Sta to ti djelis raju na neke poltrone i one dobre.
Iznosi svoja misljenja kako zelis al ostavi se trovanja medju rajom
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Predlazem ti da i dalje izlazes tudja misljenja poltronu....sam si se prepoznao. Nije ti ovaj Forum babovina da ti dijelis lekcije kako i sta pisati. Iznesi svoje misljenje (mada sam ga ja vec iznio u svom prvom postu jer je to tudje misljenje koje ti smatras svojim) Koji ti je k....c mazlumerodjenisa je napisao/la:Koji ti je qrac,sta se glupirasveteran71 je napisao/la:Ovaj post iznad sam morao objaviti jer me vec hvata panika od advokata uprave koji su uzurpirali ovaj forum. Prodiite kroz postove pa cete ih lako prepoznati.veteran71 je napisao/la:Ljudi, treba strpljenja, pojacanja koja smo doveli su prava i imamo tim za Evropu. Imamo jos sansi i kroz kupmi kroz prvenstvo. Toliko je bodova jos u igri. Najvaznijenje da klub nema dugova i da se pravi jedan dugorocni projekat i ljjdi koji vode Klub tacno znaju kuda idu i vode Velez na stare staze slave....Nemojmo nakon nekoliko losih utskmica sve sahranjivati... Feja je pravi i on ce naci nacina da izvuce najbolje iz ekipe i vidjecete u nastavku o cemu Vam govorim...
-
Sta to ti djelis raju na neke poltrone i one dobre.
Iznosi svoja misljenja kako zelis al ostavi se trovanja medju rajom
Ponovicu ti-nemam nista protiv bilo cijeg misljenja,ali pisati o nekakvim advokatima uprave je besmislica.
Nidje veze,na ovom pdf-u pisemo o Velezu
Nidje veze,na ovom pdf-u pisemo o Velezu
Ni ja....samo uocavam da neciji postovi uvijek idu u pravcu amortiziranja nezadovoljstva trenutnim stanjem u klubu i ekipi. Pa kad se to stalno ponavlja, onda nama koji samo navijamo za Velez a ne zivimo od Veleza to ide na zivce....
Jedan sam od ovih.I to pomalo ludjackim nacinom,pogotovo za moje godine i za moje prioritetnije obaveze kao nosiocu porodice.veteran71 je napisao/la:Ni ja....samo uocavam da neciji postovi uvijek idu u pravcu amortiziranja nezadovoljstva trenutnim stanjem u klubu i ekipi. Pa kad se to stalno ponavlja, onda nama koji samo navijamo za Velez a ne zivimo od Veleza to ide na zivce....
Ako pisem na taj amortizirajuci nacin nebi trebalo da me se pogresno okarakterise.Jednostavno ima nas koji uvjek tezimo necemu pozitivnom.Evo nisam piso 2 dana upravo zbog muke koju mi proizvese nasi igraci i sto zelim ostati dostojan svojih stavova i u trenutku kad svi opravdano psuju.Ali ni ovako zbunjujuca situacija ne bi smjela biti razlogom za eventualne podjele medju nama navijacima.Mi drugog kluba nemamo i moramo ujedinjeni djelovati za bolji Velez.Ako su to neki otkazi i smjene,ja sam za,samo jaci i bolji Velez.Ali nikako na pogresan nacin,razjedinjeni,samo zajedno pa sta nam Bog da.
Bola ja sluso Zlaju u svoje usi kad trazi mercedes za ugovor i jos para jer se navodno trebo zeniti u to vrijeme(ovo je bilo lani krajem jula)pa mu treba para da opremi stan.veteran71 je napisao/la:
Care, sve si ti ove u pravu. samo taj penzionisani mrva uvali Zrinjskom gol a u prosloj sezoni 14 komada a nije napadač. A ova naša "pojačanja" ne daju golove.....
ja nigdje nisam rekao da je Rijad Demić Ronaldo i Mrva Serdarević mesi.-...Ali sam rekao da nisu ništa slabiji od ovih koji su došli a mnogo su JEFTINIJI.....Ovaj Mirza za kojeg si rekao da je zelen je u sezoni 2012/2013 bio najbolji strijelac Veleža....Vidim da si dobro obaviješten i u toku pregovora sa igračima (kažeš da je Kazazić tražio mercedesa i još para na ruke) A ja recimo imam potpuno druge informacije....Sta mislis da ga pitamo da nam kaze svima ovdje na Forumu istinu?????
Ja ne znam koliko trebas biti pametan pa znati da treci rang (gdje igra Mrva) i prvi rang gdje igra Velez je veeeelika razlika,i da se ne moze praviti usporedba postignutih golova u trecem rangu sa PL.

Ne bi mjenjo nikoga do polusezone,ima gresaka na svim stranama,a najzreli za odkaz bi po meni bili Tana i Mrkva,jer ne znaju raditi poso,ili ga rade tako da bi i oni profitirali a.Mrle mora da da raport na osnovu cega je doveo navedena "pojacanja" i sta se desava sa ovim igracima koji su najavljeni kao pojacanja a jos ni minute nisu odigrali

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- RezervniGolman
- Kontakt:
Drag mi je Mirza jer je pravo mostarsko dijete,fin kulturan odgojen i neosporivo da nosi velež u srcu vise nego 90% ekipe ali nemoze brate on igrat. Malo sam juce gledao i Fejine reakcije koje su garant da nece vise minute dobit. Sto kaze nas @rodjak on je trebao negdje na kaljenje u nizu ligu jos prosle godine. Po meni je fizicka sprema najveci problem. Dok su trcali do 30 te minute igrali smo fino i stvorili 4-5 finih prilika. Golemo je da smo ove godine najslabiji gdje smo proslo proljece bili najjaci. Daj bola Feja poduplaj kondicione treninge da zaspu u 8 poslje njih. Ako ti ne vidis da ti ekipa ne moze hodat poslje pola sata onda neznam
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Fakat ne znam sta se ovo desava sa nama.Ubili su me u pojam ,koji im je qrac.Igraju neko vrijeme ko p.....e,imam osjecaj da se neko plaho zajebava sa nasim dresom a to nikako ne valja.Bukvalno sam poludio,treba se nekom dobro nayebat mame.Ocekujem da se rjese ova sranj.a i da nam se kao navijacima obrati neko iz uprave ili struke,i daju nam neke informacije,u protivnom ocekujem radikalniji odgovor RA.Niko im A nije reko 8 kola a oni se nesto usqrcili.
Meni nije jasno kako nasi igraci nemaju nikakvog elana.Gdje je ona ekipa sto je igrala protiv Sarajeva i trcali k'o ludi 90min i pola utakmice sa igracem manje.Kako to da smo sve losiji po pitanju fizicke spreme kako prvenstvo odmice.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Mene je strah da je Feja izgubio svlacionicu i da mu igraci vise nevjeruju. Nadam se da grijesim jer je Feja odlican trener i prava licnost za klupu FK Velez. Nakon losih rezultata igraci su (predpostavljam) poceli sumnjati u trenera i njegove pricu pa na kraju i u same sebe. Ocito je da fali sampouzdanje i to je razlog zasto nema ni truda. Ako nevjerujes u nesto onda se nemozes ni motivisati. Feja ocito neuspjeva motivisati igrace i zato predpostavlajm da pocinje gubiti konce. Nazalost, pocinjem sumnjati u njegovu buducnost vezanu za FK Velez.
Iskreno se nadam da ce se stvari promjeniti i da ce manekeni napokon natopiti sveti dres znojom i krvlju sto se od njih i ocekuje. Nedaj boze da prospemo bodove protiv Radnika. Yebena subota nas ceka....
Iskreno se nadam da ce se stvari promjeniti i da ce manekeni napokon natopiti sveti dres znojom i krvlju sto se od njih i ocekuje. Nedaj boze da prospemo bodove protiv Radnika. Yebena subota nas ceka....
Prkosni i Ponosni od 1922
Prvo u nedjelju Radnik se mora pobjediti i borbenost igrača mora biti na većem nivou,poslije toga slijedi pauza zbog reprezentacije pa Željo.Ako se do tad ništa ne poprvi sve sankcionisati po džepu i na kraju jesenjeg dijela uraditi rez od igrača pa do onoga ko ih je skautir'o i doveo u klub.Onako se vući po terenu kao juče je sramota,bez obzira na pobjedu.Prvih 30-40 min je i ličilo na nešto ali poslije ništa,izgleda da nisu ozbiljno shvatili žuti karton od RAje.SipakUlicar1922 je napisao/la:Mene je strah da je Feja izgubio svlacionicu i da mu igraci vise nevjeruju. Nadam se da grijesim jer je Feja odlican trener i prava licnost za klupu FK Velez. Nakon losih rezultata igraci su (predpostavljam) poceli sumnjati u trenera i njegove pricu pa na kraju i u same sebe. Ocito je da fali sampouzdanje i to je razlog zasto nema ni truda. Ako nevjerujes u nesto onda se nemozes ni motivisati. Feja ocito neuspjeva motivisati igrace i zato predpostavlajm da pocinje gubiti konce. Nazalost, pocinjem sumnjati u njegovu buducnost vezanu za FK Velez.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Trenutno korisnika/ca: worchester i 4 gosta.