tetovaze
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: $: tetovaze
al opet mi nije jasno..nije pokrio' oziljak, vidi se na dva mjesta blize saci. Koja mu je onda poenta ?IlPrincipe je napisao/la: to crveno ti je krv, uslikano je neposredno nakon završetka ..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- IlPrincipe
- Kontakt:
Re: $: tetovaze
ono blize šaci mu je mozda od prije ba .. nije to tobrazzo je napisao/la:al opet mi nije jasno..nije pokrio' oziljak, vidi se na dva mjesta blize saci. Koja mu je onda poenta ?IlPrincipe je napisao/la: to crveno ti je krv, uslikano je neposredno nakon završetka ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Re: tetovaze
tetovaže da, al' ovi ožiljci, šta već, da te Bog sačuva idiota
inače ako budem radio tetovažu, što opet zavisi od nečeg, pa ne mogu sad uradit', dvoumio bih se između tetovke na podlaktici ili na čitavoj ruci, oboje mi se sviđa
druga koju bih uradio je na nozi, tetovaža Lazija
slična ovoj, uzeo bih prvog orla, ovaj tekst i zastavu, al' s novim grbom, te bih možda dodao još nešto ispod zastave

- AlfredBorden
- Kontakt:
aman pravis sebi oziljke, e pa svasta zivota mi 

Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
- JackTheStripper
- Kontakt:
-
- Kontakt:
hoću da uradim tetovažu na vratu, ili da ide sa ramena na vrat, zanima me koliko košta tatu ove veličine

hah jel se salis, bolje da stavis njihov wallpaper na telefonu, isplatnije ti jeChinaglia je napisao/la:tetovaže da, al' ovi ožiljci, šta već, da te Bog sačuva idiotainače ako budem radio tetovažu, što opet zavisi od nečeg, pa ne mogu sad uradit', dvoumio bih se između tetovke na podlaktici ili na čitavoj ruci, oboje mi se sviđa
druga koju bih uradio je na nozi, tetovaža Lazija
slična ovoj, uzeo bih prvog orla, ovaj tekst i zastavu, al' s novim grbom, te bih možda dodao još nešto ispod zastave

- Nerminovic
- Kontakt:
FC Kopenhagen, ova mi se bas svidja

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United