Ima,Diego Costaterabajt je napisao/la:Imal mrzeg igrača od Ronalda.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Ima,Diego Costaterabajt je napisao/la:Imal mrzeg igrača od Ronalda.
Ipak je mladost upitanjuNeutral je napisao/la:U jedinstvu je snaga,Admir_Sa je napisao/la:ne znam šta si ocekivaomessilla je napisao/la:Izgubio sam volju da gledam fudbal nakon ove tekme izmedju juvea i atletica. Pa sta je ono sunce ti poljubim. Bolje da sam gledo kako grah klija.![]()
kakvi su ovo dresovi kod ovih iz torina, sda varijanta
AlfredBorden je napisao/la:veceras all in na atletiko
Nije balet ali penal je penal. I neka ga je dobio, ako je majstor da ga izvuce neka onda i penala. Jer i nas Robben dajva, pa i Ronalda moram braniti kao i Robbena.Neutral je napisao/la:
Čisto simuliranje, da se svaki manji kontakt svira bilo bi 10 penala na utakmici. Fudbal nije balet.
how yes noClutch je napisao/la:Tetaralan pad vas je malo zbunio. Sudar koljenima je očigledan, čist penal.
kazu ronaldovi veliki fanovi, "gdje ce nas ronaldo simulirat ,ma kakvi "Neutral je napisao/la:Pogledaj utakmicu iz prošle sezone Napoli - Juventus. Šakama se udarali, a nije sviran penal, pa ovo se ne bi sviralo u našoj ligi.
Svako je rekao (analize) da nije postojalo elemenata za jedanaesterac, tako da nema šanse da neko kaže da je čist penal. Mislim ima šanse da kaže da je tako, no to nije istina.
pa ja sto bi uzimo misljenje nekog sudije koji zna pravila i koji kaze da je kontakt nedovoljan za penala i jos metar istih analiza je bilo ,svi su slozni da penal nje postojao ,al ne obaziri se ti na to ,samo ti svoje deri,sta znaju oni baClutch je napisao/la:Što bi uzimao tu sliku u obzir kad imam iznad video na kojem se jasno vidi kontakt.
Da simulirao je, niko to ne spori, stvar je u tom da je s tim samo naglasio kontakt koji je već postojao.
Jučer je naglasio komentator arene: "Iz nepostojećeg penala". Kasnije analize, ni blizu jedanaesterac.barca_87 je napisao/la:pa ja sto bi uzimo misljenje nekog sudije koji zna pravila i koji kaze da je kontakt nedovoljan za penala i jos metar istih analiza je bilo ,svi su slozni da penal nje postojao ,al ne obaziri se ti na to ,samo ti svoje deri,sta znaju oni baClutch je napisao/la:Što bi uzimao tu sliku u obzir kad imam iznad video na kojem se jasno vidi kontakt.
Da simulirao je, niko to ne spori, stvar je u tom da je s tim samo naglasio kontakt koji je već postojao.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.