Josip Kvesić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

AmirBvB
Kontakt:

Re: Josip Kvesić

Post Postao/la AmirBvB » 30 sep 2014, 20:18

Džaba nama Evra, ako naš stručnjak postavi formaciju bez beka :kafa:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 30 sep 2014, 20:20

Neozbiljno brate, neozbiljno. Zukanovic nije prirodni lijevi bek, uz to sjedi na klupi i mislim da ga mnogi od vas precjenjuju. Nije ni meni uvijek drago kada vidim ko se poziva (ne mislim na Kvesica, on tek treba da debituje) ali sam makar svjestan da nam fali alternativa na nekim pozicijama.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 sep 2014, 20:20

Rusilac je napisao/la:Ervin Zukanovic.
tako ste i za prcića pisali pa sad kad igra niko ga vise ne spominje . veliko je pitanje koliko bi nam zukanovic donio na beku a vjerovatno ce opet morati na beka lulic a kvesic rezerva kao sto bi bio i zukanovic , a posto je ovaj iz nase lige i mlad je momak i vraca se poslije povrede mslim da je ovo ok potez :thumbup:

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 30 sep 2014, 20:22

Cuj Čelika,sta bulaznis ti.
Pa Ervin Zukanovic,nema potrebe nista vise reci,na to nemate odgovor niti on postoji.
Znaci kod normalnog selektora bi lijevi bekovi bili Kolasinac,Zukanovic i Salihovic kad bas zagusti.Lulic kad dogori do nokata.
Znaci 4 opcije.
Priuceni ima po cetiri igraca na nekim pozicijama a na nekim nema ni dva,to se normalnom treneru ne bi moglo desiti.
Ali kako bi se onda zadovoljili talovi.

Pusti ti prirodni lijevi bek,nije bio ni Salihovic pa je igrao sasvim dobro ,pogotovo u tandemu sa Lulicem gdje su se odlicno nadopunjavali i ofanzivno i defanzivno.Sve to je raz.ebao priuceni zbog svojih taldzijskih interesa.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 30 sep 2014, 20:25, ukupno mijenjano 2 puta.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 sep 2014, 20:24

Prije su bacali drvlje i kamenje jer se ne zovu igrači iz PL, sad drvlje i kamenje jer ih zove :angel:

Tri sjajna mlada igrača su u reprezentaciji, prošli naše mlade selekcije, sve ide svojim tokom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 30 sep 2014, 20:30

Ma ja, trebao je Puzigaću pozvati jer kad bi on zabio gol, otrčao bi do navijača i digao tri prsta.

Čuj bolji u svim segmentima. Nije u defanzivi sigurno, hajd nek bude po tvom da je bolji u ofanzivi ali samo zato što koristi nesposobnost napadača FK Sarajeva pa on iz drugog plana dolazi do izražaja. I da, veći radijus kretanja i bolji centaršut a da ne govorimo o tehnici kada je lopta na zemlji od Kvesića nema boljeg u ligi, što se tiče te pozicije

Svršavao si kada je pozvan Cimirot, a ni on nije sad Bog zna kakva veličina od igrača. Zolotić > Cimirot
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 30 sep 2014, 20:34

Ustvari priuceni zna kako ce smiriti malo novinare i vecinu ljudi u šeheru,sto vise igraca Sarajeva i Želje i eto kupljenog mira.Prilicnom broju njih je najbitnije da u reprezentaciji igraju igraci iz njihovih klubova pa makar to znacilo da ce reprezentacija biti slabija.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 30 sep 2014, 20:35

shzna je napisao/la: Svršavao si kada je pozvan Cimirot, a ni on nije sad Bog zna kakva veličina od igrača. Zolotić > Cimirot
S ovim se slazem.
Zolotic je 188 cm a Cimirot je 178 cm.
1946

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 30 sep 2014, 20:37

Hahaha :damn:

Smiješan ti post kao i tvoj potpis i prvak čest :urnebes:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 sep 2014, 20:47

shzna je napisao/la:Hahaha :damn:

Smiješan ti post kao i tvoj potpis i prvak čest :urnebes:
kvesic je najbolji bek u nasoj ligi i zasluzio je poziv

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 30 sep 2014, 20:55

Ne bih baš rekao najbolji. Skok igra mu je mana, rijetko kad šuta na gol, a moderni bekovi izuzetno trebaju biti agilni i u napadu i otkrivati se.

On ima dobar centaršut, ali ga još može unaprijediti. Duel igra mu je na veoma niskom levelu, vjerovatno zbog povrede koju je imao, ali očekujem da će vremenom i taj strah nestati. Odlično čita igru, kako igru protivnika tako i igru svojih saigrača i izuzetno ima lijepih poteza kada je lopta na zemlji. Tehnika izuzetno dobra. Defanzivno se odlično postavlja, teško ga ko može proći na tehniku ali eto mana su, opet kažem duel odnosno skok igra. Sve u svemu zaslužen poziv.

Prednosti: Tehnika, čitanje igre

Mane: duel/skok igra.

Kraj priče.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Josip Kvesić

Post Postao/la JoseMourinho » 30 sep 2014, 21:17

Head je napisao/la:Puzigaca je bolji igrac od sadasnjeg Kvesica. U svim segmentima igra, opasan iz prekida, ima sut, borben, u defanzivi jak.

Mada, lijevi bek je skakljiva pozicija, nije nam ocito dovoljno sto na desnom imamo Vrsajevica sad na lijevom dobijamo jos jednog cirkusanta. Ali eto. Edo Kurtagic trlja dzepove.
Bravo legendo sta očekivat od pitara jbg :rol: :rol: puzigaca defanzivno jak :rol: :rol: pa frajer je propuh i to kad se stigne vratit :rol: :rol:

Nydalen
Kontakt:

Post Postao/la Nydalen » 30 sep 2014, 21:25

E cuj puzigaca i kvesic u istu recenicu :)

Pitarska posla :)

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 30 sep 2014, 21:35

shzna je napisao/la:Ne bih baš rekao najbolji. Skok igra mu je mana, rijetko kad šuta na gol, a moderni bekovi izuzetno trebaju biti agilni i u napadu i otkrivati se.

On ima dobar centaršut, ali ga još može unaprijediti. Duel igra mu je na veoma niskom levelu, vjerovatno zbog povrede koju je imao, ali očekujem da će vremenom i taj strah nestati. Odlično čita igru, kako igru protivnika tako i igru svojih saigrača i izuzetno ima lijepih poteza kada je lopta na zemlji. Tehnika izuzetno dobra. Defanzivno se odlično postavlja, teško ga ko može proći na tehniku ali eto mana su, opet kažem duel odnosno skok igra. Sve u svemu zaslužen poziv.

Prednosti: Tehnika, čitanje igre

Mane: duel/skok igra.

Kraj priče.
Ja bi njega nazvao bosanski Filip Lam!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 okt 2014, 00:55

Pravo vrijeme za debi jednog igraca. Umjesto da se ima po trojica, cetvorica igraca na svakoj poziciji i da se kontrolisano pozivaju igraci i prati njihov napredak. Da dobiju spisak stvari koje moraju popraviti. Mi imamo 10 centralnih veznih igraca i nemamo na pola pozicija rezervne igrace. Tako da nam u ovakve dvije utakmice debitiju igraci. Taktika zvana nece se valjda i on povrijediti. I to jos igra protiv jednog od trojice najboljih igraca na svijetu na svojoj poziciji i prvotimca Reala, Igrac iz Premijer lige. :roll:
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 02 okt 2014, 01:54, ukupno mijenjano 1 put.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 okt 2014, 01:37

shzna je napisao/la:Ma ja, trebao je Puzigaću pozvati jer kad bi on zabio gol, otrčao bi do navijača i digao tri prsta.

Čuj bolji u svim segmentima. Nije u defanzivi sigurno, hajd nek bude po tvom da je bolji u ofanzivi ali samo zato što koristi nesposobnost napadača FK Sarajeva pa on iz drugog plana dolazi do izražaja. I da, veći radijus kretanja i bolji centaršut a da ne govorimo o tehnici kada je lopta na zemlji od Kvesića nema boljeg u ligi, što se tiče te pozicije

Svršavao si kada je pozvan Cimirot, a ni on nije sad Bog zna kakva veličina od igrača. Zolotić > Cimirot
Zolotic je nakon povrede jedan od najgorih u mladoj reprezentaciji.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 02 okt 2014, 09:08

Inace, Zolotic je ove sezone upisao samo 45 minuta aktivnog fudbala za Belgijance.
1946

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 02 okt 2014, 09:34

@Cartman Na Zolotićevo poređenje sa Cimirotam sam mislio konkretno na igre u PL kako se vratio u ekipu FK Željezničar. Ukoliko ne znaš kakvu je povredu pretrpio, imaš klip na youtubeu a ja ga ne mogu tražiti jer se grozim od tog da ga i otvorim.

Proces stabilizacije za njeg će trajati duže vrijeme, ali najbitnije je da je napravio dobar transfer i da će iz dana u dan sve više i više napredovati. Nije lako otići iz naše lige u ligu koja je rijeka puna riba za EPL i odmah se nametnuti ekipi. Treba vremena

@Head vol2 na svaki moj post si odgovorio neargumentovano sa neukusnim smisaom za humor. Dao si tri igrača koja su kao bolja, a napisao si samo imena i prezimena bez isticanja njihovih kvaliteta na što sam ti ja odgovorio Kvesićevim prednostima i manama. Na to što sam tii rekao da si svršavao na pozivanje Cimirota koji isto tako, kao i Kvesić, nije neki Bog zna kakav igrač a pozvan je na poziciju na kojoj nam ne škripi, ti si se složio sa mojom opaskom Zolotić>Cimirot tako što si napisao da je Zolotić viši.

Sada postavljaš tu izjavu sa namjerom da poniziš momka jer nije izjavio da će 100% zaustaviti Balea. I dao sam ti za nešto da se uhvatiš, a to je da si lobotomac na šta ti odgovaraš da mi je post prijavljen. Kad i ne znaš ništa drugo osim blebetanja i s vremena na vrijeme nekog smiješnog posta
Zadnja izmjena: shzna, dana/u 02 okt 2014, 09:42, ukupno mijenjano 2 puta.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 02 okt 2014, 09:36

@gio, post ti je prijavljen zbog vrijedjanja.
1946

Amir81
Kontakt:

Post Postao/la Amir81 » 02 okt 2014, 09:49

Umjesto da se jednom mladom igraču pruži podrška kad se pozove u reprezentaciju, postoje nažalost osobe poput tebe koje na sve načine pokušavaju da diskredituju taj poziv samo zato što nastupa za klub zbog kojeg ti ne spavaš godinama. Svakom normalnom je drago kad u repki vidi igrače poput Zakarića, Cimirota, Kvesića.....A ako ćeš da budeš zloban, onda trebaš do kraja biti i reći da je i forma CImirota u k.... otišla ima već mjesec dana.....a da se ne govori kakva je njegova uloga u ovoj reprezentaciji...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.