Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: Serie A
Neće više nikad biti štoper kao što je bio Nesta. Najgotivniji ikad. Ko hirurg precizan i elegantan do bola.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Vidim niko ne prica da je Palermo sinoc ostecen u 2 navrata (penale) ali da je bio Juve u ulozi Lazia nmg ni da zamisljat sta bi se ovde desavalo 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- invincible1921
- Kontakt:
Isto zeljo prijasnjih sezona samo se gledaju greske u korist nas....ja ne kazem juve ima pomoc sudija, ali ne toliko drasticnu i na kraju krajeva juve je daleko daleko najkvalitetnija ekipa lige tako da ..Andrej je napisao/la:Vidim niko ne prica da je Palermo sinoc ostecen u 2 navrata (penale) ali da je bio Juve u ulozi Lazia nmg ni da zamisljat sta bi se ovde desavalo
=\_1921_/=
Pa isto i sa Milanom, gol iz ofsajda, ponisten regularan gol i penal nad Bonaventurom (meni promaklo, ali na skyu receno da je trebalo biti svirano), pa nikom nista.
Al' jel' se desi kakva greskica u korist nas, eto ih odmah se sjate na temu da prokomentarisu. Sta's.
Al' jel' se desi kakva greskica u korist nas, eto ih odmah se sjate na temu da prokomentarisu. Sta's.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
pa kad je čitava Italija navikla da se sudi u vašu (Milan i Juve) korist i da se šprdaju s vama
normalno da ste vi pod povećalom
sve greške u korist ili na štetu Lazija, Napolija, Roma, Palerma, Udina, itd, neće biti toliko zastupljene kod navijača širom Italije 
zna se odakle jeL'Avvocato je napisao/la:Neće više nikad biti štoper kao što je bio Nesta. Najgotivniji ikad. Ko hirurg precizan i elegantan do bola.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Kad se samo sjetim Perugie, pljuska i ColineChinaglia je napisao/la:pa kad je čitava Italija navikla da se sudi u vašu (Milan i Juve) korist i da se šprdaju s vamanormalno da ste vi pod povećalom
sve greške u korist ili na štetu Lazija, Napolija, Roma, Palerma, Udina, itd, neće biti toliko zastupljene kod navijača širom Italije
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- muha milanez
- Kontakt:
Sretno Romanisti veceras 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Do sad roma bolja al ne mogu da povedu..fali napadac,samo da ih city ne kazni za promasaje..
#ALLEGRIOUT
- invincible1921
- Kontakt:
Lotito je izgledao našao novo mjesto za gradnju 'Stadio delle Aquile', za koje bi vjerovatno dobio dozvolu
stadion bi primao 55.000, a gradnja stadiona bila bi završena za tri godine
za sad je Lotito tražio da se definiše konkretan plan, šta i kako, pa će potom to prezentovat', itd 

- invincible1921
- Kontakt:
meni bez olimpica to nije to pogotovo derbi al haj sve napreduje pa tako i lazioChinaglia je napisao/la:Lotito je izgledao našao novo mjesto za gradnju 'Stadio delle Aquile', za koje bi vjerovatno dobio dozvolustadion bi primao 55.000, a gradnja stadiona bila bi završena za tri godine
za sad je Lotito tražio da se definiše konkretan plan, šta i kako, pa će potom to prezentovat', itd
=\_1921_/=
najjača fora je što u ovo niko od navijača Lazija ne vjeruje 
ma dobro, Olimpico je nešto posebno i sigurno da će nedostajat' kad se jednog dana iselimo, al' za svaki klub je mnogo bolje da ima sopstveni stadion
ja se nadam da je ovo gore istina 
ma dobro, Olimpico je nešto posebno i sigurno da će nedostajat' kad se jednog dana iselimo, al' za svaki klub je mnogo bolje da ima sopstveni stadion
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ma svi nešto obećavaju a ništa konkretno da se uradi. Sve neki projekti, šuplje priče. Dok ne vidim zabijenu lopatu ništa nikome ne vjerujem..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
ma jebga žedru, Olimpico će prije ili poslije postat' neupotrebljiv kao Flaminio, tako da mislim da će Lotito biti primoran da gradi novi stadion, a nekako u dubini duše vjerujem da će tako i biti 
Veliki respect za Romu i igru u LP. Igraju ljudi srcem, ginu na terenu, a koliko sam mogao vidjeti ni odbrana nije puno izgubila odlaskom Benatije... lijepo su to uklopili.
Amar Osim selektor BiH

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.