Safet Sušić - Pape

rishaaa
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la rishaaa » 02 okt 2014, 00:25

Sabinho je napisao/la:
bvb je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Vezano za platu, znaci bio je najslabiji placeni selektor a pravio je puno vise od selektora sa milionskim ugovorima i sa jacim ekipama. SAMO HRABRO PAPE DOCI CE SVE NA SVOJE MJESTO! :salut:
A kako zna da je najslabije placeni selektor u Evropi (Svijetu) ako su plate selektora tajna (kao sto pape rece)?
Ne kontam.
Pa sigurno da zna. Ako je tajna od portalcica kojekakvih ne znaci da je tajna medju ozbiljnim sportskim radnicima.

@harise opet mozes procitati "menadzer", znaci ne tvrdi covjek da ga je iko iz Saveza zvao. Drugo da je izjavio da ga je zvao neko iz iranskog Saveza sa kojim je sigurno povezano i mnostvo menadzera a svaki od njih naravno ima neke svoje kandidate.
Pa šta sam ja napisao drugo nego to,da ga niko za ozbiljno nije zvao... nego ga zvali ti kako on reče menadžeri,a to se i ne može nazvati ponudom! O tome i pišemo,nije imao ponuda u pravom smislu te riječi!
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 02 okt 2014, 00:31

bordobijeli je napisao/la:
Buba00 je napisao/la:Jojj sto se pravi budala a to sto se Kvrzicev menadzer javno hvalio po kafanama U doboju i okolini kako je dao 15.000 eura za poziv etto safete kakve kafe, kakve kravate , samo keš-

I to nije menadzer sa licencom nego jedan privatnik sa te regije i covjek sumnjivog poslovanja al sad otom potom...
kvrzic bio u rijeci kad je dobio poziv i sad igra u rijeci , vrsajevic igrao u hajduku prije reprezentacije i sad igra ,hadzic igrao u sturmu prije poziva i sad igra . pape i menadjeri zgrnuse pare od prodaje igraca u reprezentaciji :rol: :rol: :rol:
Dobro si to rekao...svi na istom mjestu...hajmo pogledati ko jeste presao...
Besic Ferencvaros > Everton...sa Magarca na Ferrarija kad uporedis lige.
Bicakcic > Branscweig > Hoffenheim
Medunjanin > Gaziantaspor ili kako se zove > Deportivo
Hajrovic > Galatasaray > Werder Bremen...Mozda je Gala bolja ali Liga puno losija i ja bi isto vako.
Sunjic > Zorya > Kuban
Vranjes > Elagizaspor > Pribram ..nezna se sta je gore, Turska liga je mozda cak i bolja samo Bog zna

Koji nisu bili na SP
Zukanovic Gent > Chievo
Prcic > Sochaux > Rennes

od ovi njegovi ljubimaca niko nigdje oso, Avdija jedva nekako a ni Middlesborough nije mogao dogurati, Hadzic izmisljene price o Newcastleu i TSS u Veroni izmisljena prica a Vranjes isto u neki bezvezni klub i Anderlecht izmisljen.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 okt 2014, 00:35

nesto sam s.j.e.b.a.n pa sam ovaj susicev impresio morao jos jednom danas pogledat...pa ono je lijek krv ti j.e.b.e.m :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: ...ono prebacujem u desk...kakvi crni nadrealisti :urnebes: :urnebes:
KAKAV CAR,KAKV CAR :tokralju: :tokralju: ..INSTITUCIJA

P.S. sta kazete...kako se zove...koja germanija...ahahahahahah :tokralju: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 02 okt 2014, 01:07

Buba00 je napisao/la:Jojj sto se pravi budala a to sto se Kvrzicev menadzer javno hvalio po kafanama U doboju i okolini kako je dao 15.000 eura za poziv etto safete kakve kafe, kakve kravate , samo keš-

I to nije menadzer sa licencom nego jedan privatnik sa te regije i covjek sumnjivog poslovanja al sad otom potom...
kvrzic bio u rijeci kad je dobio poziv i sad igra u rijeci , vrsajevic igrao u hajduku prije reprezentacije i sad igra ,hadzic igrao u sturmu prije poziva i sad igra . pape i menadjeri zgrnuse pare od prodaje igraca u reprezentaciji :rol: :rol: :rol:
Znaci [ne]kvalitet potvrdjen..? Ali eto ih opet.. :clap:
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 okt 2014, 01:15

pirotehnik je napisao/la:

Znaci [ne]kvalitet potvrdjen..? Ali eto ih opet.. :clap:
ma i ja nisam neki zaljubljenik u papeta al smetaju mi neke stvari kao npr da sve sto safet uradi to je loše i da nikad i nista nije dobro uradio i da je sve negativno u ove 4 godine sto je selektor .a u stvari realnost je kad bi uzeli pozitivne i negativne stvari mislim da bi prevagnule pozitivne .al dzaba ovdje je on kriminalac i to je kraj price

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 02 okt 2014, 07:56

Gledam sad njegov interview. Necu cijeli pogledati jer je gubljenje vremena. Ali vec na pocetku: "Ne bih mijenjao nista na postavki protiv Kipra kad bih sada mogao. Igraci su podbacili." Krme jedno. :clap:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 02 okt 2014, 09:24

nut_shell je napisao/la:Ono kad citas novine i pojavi si neka glupa izjava Safeta, pa kontas "ovo mora da je izmisljeno"... ali onda pogledas ovaj video i stvarno mozes vidjeti koliko je ovaj covjek tup. Nevjerovatno.
Ma to je bio argument papetovih advokata koji je Nedim izbio iz ruke. Stvarno ga nezasluzujemo! :clap: :clap:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 02 okt 2014, 09:35

slika
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 02 okt 2014, 10:32

Papastathopoulos je napisao/la: Koga vrijedja, Papeta ? Obrazlozi molim te zasto mi ne bismo smjeli vrijedjati doticnog "gospodina" ?

Na stranu sto cemo mi ispasti neodgojeni, ali ne brini ti za nas :kafa:
Vi? Ko, vi?

Ni ja za Papeta nisam, ali ne mogu vrijedjati nekoga ko je opet dao vise od mene za ovu zemlju.
Ah, sto se tice odgoja, ne brinem, trebao je brinuti neko drugi na vrijeme, al' hajd'.

:kafa:
Sport je lijek za tijelo i duh.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 02 okt 2014, 10:35

Još uvijek nisam stigla pogledati video, ali, kad čitam vaše komentare i opise selektorovih odgovara i reakcija, ovaj lik mi je uvijek u glavi. Kralj sa crvenom kravatom. :mrgreen:
[youtube][/youtube]
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 02 okt 2014, 10:37

Mrzim ga duplo od juce, intervju je za zatvora.
Cuj...
"Ja bi lično volio da ne izgubimo obadvije utakmice." Safet Sušić Pape
Koja izjava. :tokralju:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 02 okt 2014, 10:50

rishaaa je napisao/la:
10.07.2014.

U razgovoru koji smo sa Papetom vodili u utorak, prije nego će biti ponovo izabran za selektora Zmajeva, on je priznao da je imao nekoliko ponuda nakon što mu je 1. jula istekao ugovor sa Nogometnim savezom BiH.

"Imao sam ponuda, kontakata, svaki dan neko zove i što se toga tiče, ukoliko ne ostanem ovdje, neće biti teško naći angažman u klubu ili drugoj reprezentaciji. Dva menadžera su me zvala za Iran i obojici sam rekao da u ovom trenutku me to ne interesuje i to je bilo to", kazao je Pape za Klix prije dva dana.

Čovjek je podvojena (potrojena) ličnost :rol:

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 02 okt 2014, 10:51

Nerminovic je napisao/la:Mrzim ga duplo od juce, intervju je za zatvora.
Cuj...
Mislim da je Pape mislio da ne izgubimo nijednu od sljedece dvije utakmice, ali se nije bas najbolje izrazio.
I rekao je "u obadvije utakmice", samo sto malo guta slova.

Najjaci dio intervjua je kad nesto promumlja ne pitanje o porazu protiv Nigerije :D

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 okt 2014, 10:58

Cuj...
to je rekao u konteksu kada ga je pitao jeli bolje 2 ili 3 boda ,a sto vi sve bukvalno shvatate to je neka druga stvar .

babuka1
Kontakt:

Post Postao/la babuka1 » 02 okt 2014, 11:42

storm_raider je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la: Koga vrijedja, Papeta ? Obrazlozi molim te zasto mi ne bismo smjeli vrijedjati doticnog "gospodina" ?

Na stranu sto cemo mi ispasti neodgojeni, ali ne brini ti za nas :kafa:
Vi? Ko, vi?

Ni ja za Papeta nisam, ali ne mogu vrijedjati nekoga ko je opet dao vise od mene za ovu zemlju.
Ah, sto se tice odgoja, ne brinem, trebao je brinuti neko drugi na vrijeme, al' hajd'.

:kafa:

Sta je dao vise i od koga je dao vise,da li je dao vise od mog amidze koji je ostao bez ruke za ovu zemlju,od mog oca koji je citav rat proveo na prvoj liniji,ranjavan,izgladnjivan,da li je dao vise od mog prijatelja koji je poginuo za ovu zemlju,od ljudi koji su prezivili logore i golgote,e takvi njega kritikuju majmune jedan,ljudi koji su mnogo vise dali od njega i mnogo vise vole ovu zemlju i od njega i od slicnih sportista i umjetnika,pa mi se ti sad naso ovdje govorit da je pape dao vise od nekog za ovu zemlju iz pariza jel,**** li te pape i ti njega,ljudi dali zivte,dijelove tijela,roditelje izgubili,brazu,zene djecu,i onda dodjes ti magarac i tebi slicni i kazes sta ste vi dali za Bosnu,dao sam oca,brata majku,porodicu,kucu,sve sam dao i imam pravo da ga kritikujem i ja i bilo ko ko je osto ovde kad je bilo najteze,**** i tebe i njega!

PS. Svaki Bosanac koji je jednom u zivotu zvuk granate cuo i jeo **** ikar dok je PAPE jeo kavijar po parizu je uradio vise od njega za Bosnu!
Zadnja izmjena: babuka1, dana/u 02 okt 2014, 11:49, ukupno mijenjano 1 put.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 02 okt 2014, 11:48

Cuj...
to je rekao u konteksu kada ga je pitao jeli bolje 2 ili 3 boda ,a sto vi sve bukvalno shvatate to je neka druga stvar .
Dijasporac bih ovo bolje rekao. :kafa:

BackSpace United

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 02 okt 2014, 11:49

Nerminovic je napisao/la: Dijasporac bih ovo bolje rekao. :kafa:
Izgleda da ipak ne bih.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 02 okt 2014, 11:50

Unknown Genius je napisao/la:
Izgleda da ipak ne bih.
Hahahahahahahahahahahahaha! :lol: :urnebes: :rol:

Kralj. :tokralju:

BackSpace United

PeleFerguson
Kontakt:

Post Postao/la PeleFerguson » 02 okt 2014, 11:50

Safet Kravata Susic.

No nemojmo se cuditi zasto ovaj covjek jos uvjek uziva podrsku dobrog dijela drzave,pa 80 % ove drzave je na istom ili cak nizem intelektualnom nivou nego ovaj.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 02 okt 2014, 11:56

Nerminovic je napisao/la:
Unknown Genius je napisao/la:
Izgleda da ipak ne bih.
Hahahahahahahahahahahahaha! :lol: :urnebes: :rol:

Kralj. :tokralju:
De' mi inace reci, je li pogresno uvijek pisati bih ili? :kafa:

BackSpace United

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.