BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
4-6 gubi prvi set, i ako je imao break prednosti na pocetku..
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Rutinski poraz Mirze 6-4 6-3.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Potpuno očekivano. Propada jedan vrlo dobar teniser, teniser koji je mogao da uđe i u TOP 20 samo da je opravdao očekivanja.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Lijen, da ima Setkicevu volju mogao bi dosta. Samo mora igrati.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Da Mirza igra koliko Aldin sad bi bio u TOP 70 definitivno. Meni je jako krivo sto nas teniser koji moze najvise napraviti od ovih koji su trenutno na sceni, igra jako rijetko i nije dovoljno posvecen tenisu.
Trenira ga Patrik Ćavar, bivši hrvatski RUKOMETNI reprezentativacesprit24 je napisao/la:znal neko nesto vise o Tomi, msm ko mu je trener, vidim nosi Nike opremu, da li je to neko sponzorstvo ili je kupio u sportskoj prodavnici u Mostaru
Mirza je poceo igrat nakon sto je presao sve levele CandyCrusha...ali onda se pojavise i oni Midnight levelisuhakrpa je napisao/la:Da Mirza igra koliko Aldin sad bi bio u TOP 70 definitivno. Meni je jako krivo sto nas teniser koji moze najvise napraviti od ovih koji su trenutno na sceni, igra jako rijetko i nije dovoljno posvecen tenisu.
nikako mi nije jasno kako neko sa onako jakim servisom i solidnim ostalim udarcima nije među top 50
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Problem u glavi druzeDANTES je napisao/la:nikako mi nije jasno kako neko sa onako jakim servisom i solidnim ostalim udarcima nije među top 50
Baš, pogotovo kad skontaš da ovi momci oko 50. mjesta nemaju jak servis i solidne osnovne udarce 
Tomo izgleda ide u Južnu Ameriku, prijavljen je za San Juan.
Šta je ovo jbt, Džumhur ide na beton, a Brkić ide na šljaku u Argentinu... pa ostani normalan
Šta je ovo jbt, Džumhur ide na beton, a Brkić ide na šljaku u Argentinu... pa ostani normalan
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma pitanje je uopste kolko ocekivati od nekih naredni turnira kad se uzmu u obzir vrijednost njihova, protivnici, podloga...ali dobro, vrijeme ce pokazati 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Do kraja godine je ostala još južnoamerička turneja na šljaci, plus CTF u Brazilu. Damir i Neno mi nikako nisu jasni, zašto ne idu na ovu turneju?
OKTOBAR
SAN JUAN, Argentina (CL) $40,000+H
CORDOBA, Argentina (CL) $40,000+H
Moved MONTEVIDEO, Uruguay (CL) $50,000
NOVEMBAR
BOGOTA, Colombia (CL) $75,000+H
GUAYAQUIL, Ecuador (CL) $50,000+H
LIMA, Peru (CL) $50,000
MONTEVIDEO, Uruguay (CL) $50,000
SAO PAULO, Brazil (CL), $220,000
Zamislite ovo, organizatori su pomjerili turnir u Montevideu za novembar jer je njihov najbolji igrač Pablo Cuevas uletio na Masters u Parizu koji se igra iste sedmice, jbt
Ovdje bi Damir uzeo hrpu bodova, jer ovo nisu pretjerano jaki čelendžeri, debelo bi popravio renking i ako Tomo ide na ovu turneju, ne znam zašto Damir ne može.
Ok, ako oni misle da će zadržati ovaj renking i uletiti direktno na AO, ali opasno su na ivici.
OKTOBAR
SAN JUAN, Argentina (CL) $40,000+H
CORDOBA, Argentina (CL) $40,000+H
Moved MONTEVIDEO, Uruguay (CL) $50,000
NOVEMBAR
BOGOTA, Colombia (CL) $75,000+H
GUAYAQUIL, Ecuador (CL) $50,000+H
LIMA, Peru (CL) $50,000
MONTEVIDEO, Uruguay (CL) $50,000
SAO PAULO, Brazil (CL), $220,000
Zamislite ovo, organizatori su pomjerili turnir u Montevideu za novembar jer je njihov najbolji igrač Pablo Cuevas uletio na Masters u Parizu koji se igra iste sedmice, jbt
Ovdje bi Damir uzeo hrpu bodova, jer ovo nisu pretjerano jaki čelendžeri, debelo bi popravio renking i ako Tomo ide na ovu turneju, ne znam zašto Damir ne može.
Ok, ako oni misle da će zadržati ovaj renking i uletiti direktno na AO, ali opasno su na ivici.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zeznut Tashkent...
Lajović
Stakhovsky
Vesely
Lacko
Mannarino
Kavčić
Nedovyesov
Melzer
Dustov
Kudryavtsev
Donskoy
Pavić
Ćorić
Sreća pa je Damir medju nosiocima, al ovdje za njega nekih velikih bodova sigurno nema
Lajović
Stakhovsky
Vesely
Lacko
Mannarino
Kavčić
Nedovyesov
Melzer
Dustov
Kudryavtsev
Donskoy
Pavić
Ćorić
Sreća pa je Damir medju nosiocima, al ovdje za njega nekih velikih bodova sigurno nema
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nemoj biti 100% siguran, ipak dobro poznaješ Damira. S njim se nikad ne zna. Na dosta slabijim turnirima loše odigra i izgubi od 400+ igrača a onda pobjedi lagano TOP 100 igrača.shminka je napisao/la:Zeznut Tashkent...
Lajović
Stakhovsky
Vesely
Lacko
Mannarino
Kavčić
Nedovyesov
Melzer
Dustov
Kudryavtsev
Donskoy
Pavić
Ćorić
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
treba sačekati žrijeb, pa vidjeti ko će ga zapasti od ovih majstora...većinu njih ne može dobiti...nebitno je na kojoj je poziciji njegov protivnik, nego to šta on donosi na teren...ovi ljudi udaraju dosta jače od Damira i nema šanse da se on na tvrdoj podlozi s tom snagom udaraca može nositi
čekamo žrijeb...dvije pobjede ovdje bi možda bile dovoljne za prvih 100

A jedine top 100 pobjede na tvrdoj podlozi, ako se ne varam, su Vesely na kraju prošle godine i Dodig...znamo pod kojim okolnostima
čekamo žrijeb...dvije pobjede ovdje bi možda bile dovoljne za prvih 100
A jedine top 100 pobjede na tvrdoj podlozi, ako se ne varam, su Vesely na kraju prošle godine i Dodig...znamo pod kojim okolnostima
Je li objavljena informacija kad je ranking deadline za AO? Decembar? Valjda će bar do 108. pozicije učešće biti sigurno.shminka je napisao/la:dvije pobjede ovdje bi možda bile dovoljne za prvih 100![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
6 hefti prije AOa valjda, to je kraj sezone...nek se bori za top 100 do kraja godine, ove pozicije iza mi se ne da fkt ganjati...zaštićeni ranking će imati vjerovatno i Mayer i Delpo...to su u startu 2 pozicije manje...
101. je trenutno na race listi...iza sebe ima Kukushkina, Berankisa, Pairea, Dodiga, Troickog, Melzera, Lacka, Kudryavtseva...svi oni mogu zaraditi više bodova na tvrdoj do kraja godine...
Bojim se da bez šljake i challengera po Argentini, Brazilu i okolini neće uspjeti...
2 pobjede u Tashkentu bi valjale ko budali šamar

101. je trenutno na race listi...iza sebe ima Kukushkina, Berankisa, Pairea, Dodiga, Troickog, Melzera, Lacka, Kudryavtseva...svi oni mogu zaraditi više bodova na tvrdoj do kraja godine...
Bojim se da bez šljake i challengera po Argentini, Brazilu i okolini neće uspjeti...
2 pobjede u Tashkentu bi valjale ko budali šamar
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam stvarno ko ovim našim teniserima bira turnire. Uvijek biraju ove najteže ili turnire koji su daleko. Da je Damir prošle sedmice izabrao Sibiu osvojio bi ga 100%, dosta slabija konkurencija je tu bila. 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir na Karatseva u prvog kolu, a u drugom na Donskoja...nema ovdje velikih bodova...izuzetno izvjesno ispadanje već u prvom kolu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.