tako se bolan igra na rezultatziher je napisao/la:Ako ovako igrate u prvenstvu crno Vam se pise, pa za 90 minuta imali ste jedan sut prema golu i to ovaj iz indirektnog udarca.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
hvala prijatelju i mi se nadamo.u nedjelju je utakmica biti ili ne biti sretno i vama u prvenstvuarelinho je napisao/la:Valjda vam nakon ove utakmice krene bolje i u ligi
ma nista se vi ne sikirajte za nas ,bitno je da smo mi odradili ovo gostovanje bez povreda i crvenih kartona,a zvijezda ce lako dovesti par igraca na polusezoni i bicemo konkurentni vecini ekipa.vama sretno u nastavku i da zadrzite premijerligaski statusziher je napisao/la:Ma nije ono vjeruj mi pametna igra, ono je k...c od igre. Sreca Vasa pa Vam je golman skinuo 3-4 zicera, ali o tom po tom. Ja Vam zelim srecu u nastavku prvenstva i u kupu ali ono sto sam danas vidio ne sluti na dobro. To ne mora biti tako ali ja mislim d u ovom slucaju nema fule
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
hajde ba dosli smo sa drugom ekipom i juniorima i opet vas pobijedili sta vam je toliko krivo niste nas valjda mislili izbaciti iz kupaamar009 je napisao/la:losija ekipa nije dosla u dk a da je pobijedila...
hvala legendo..fedeltafrotta je napisao/la:cestitke na pobjedi drugovi, sretno i u revansu... akobogda predurajte do zimske pauze pa uz par novih igraca da se izvucete na kraju...
hvala jaruga sretno i vama dalje. znali neko nesto uvezi web stranice ??? neko je pisao da je problem internet hebem ga ja valjda su ga popravili mislim da zasluzujemo imati gdje procitati friske vijesti iz kluba, neki intervju igracafedeltafrotta je napisao/la:cestitke na pobjedi drugovi, sretno i u revansu... akobogda predurajte do zimske pauze pa uz par novih igraca da se izvucete na kraju...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.