Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 02 okt 2014, 09:48

Tweeds_10 je napisao/la:liverpool je jedini klub koji je u stanju potrositi 120 mil funti i pri tome oslabiti ekipu. :lol:

baloteli, markovic, lovren, lallana. ko i tottenham one sezone kad prodadose balea.
pa kako su jedini ako je i tottenham isto uradio :D
dosta se nas ljetos pribojavalo da nas ceka isti scenarij nakon prodaje suareza kao i tottenham ali eto sezona je tek pocela ima jos nade
You are someone else I am still right here

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 02 okt 2014, 10:01

Tweeds_10 je napisao/la:liverpool je jedini klub koji je u stanju potrositi 120 mil funti i pri tome oslabiti ekipu. :lol:

baloteli, markovic, lovren, lallana. ko i tottenham one sezone kad prodadose balea.
ja samo ne shvatam kako ljudi misle da je Tottenham toliko oslabljen,kao da su sa Baleom osvajali EPL nisu cak ni LP izborili,a ista stvar im je bila i bez Balea zavrsili su 5. ili 6. nista slabiji nego sa Baleom
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 02 okt 2014, 11:11

J.ebem ja ovaj narod sto dođe samo da napise neki jako glup post, nakon sto godinu dana nije ušao na ovu temu.
Svaka ekipa ima svoj loš period, svaki igrač ima lošu utakmicu.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 02 okt 2014, 11:29

Igraci bojkotuju trenera. Ne znam sto ali imam osjecaj da je to tako.
Kocka je bačena

Belmin6
Kontakt:

Liverpool FC

Post Postao/la Belmin6 » 02 okt 2014, 11:36

Ovako ja na to gledam. Prosle godine ste imali veoma kompaktan tim, svi su znali sta i kako se radi, igraci su se poznavali, sto je najbitnije. Imali ste motor u vidu Suareza, a motor ste prodali. Ne bi to bio velik problem, da ste motor zamjenili malo losijim motorom. Vi trenutno takvog igraca nemate, ma ni pribliznog takvog igraca.

Govorili ste da vam treba sirina, ali je Brendan doveo novi tim. Pa vecina igraca koje ste doveli igra u prvoj, a to nikako ne valja.

Liverpool je ove godine morao i trebao zadrzati Suareza i to bi bio najbolji posao. Dovesti kakvog stopera, mladog zeljnog dokazivanje, nekog univerzalnog beka i igraca koji ce povremeno mjenjati Gerrarda.

Realno gledajuci, potrosili ste 100+ miliona na igrace sumnjivog kvaliteta, koji nisu toliko dobri individualno, nego zavisi od ostatka ekipe.

Treba vremena da se ovo sve uigra, a hoce li biti vremena i strpljenja, to treba vidjeti.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 02 okt 2014, 11:39

Belmin6 je napisao/la:Ovako ja na to gledam. Prosle godine ste imali veoma kompaktan tim, svi su znali sta i kako se radi, igraci su se poznavali, sto je najbitnije. Imali ste motor u vidu Suareza, a motor ste prodali. Ne bi to bio velik problem, da ste motor zamjenili malo losijim motorom. Vi trenutno takvog igraca nemate, ma ni pribliznog takvog igraca.

Govorili ste da vam treba sirina, ali je Brendan doveo novi tim. Pa vecina igraca koje ste doveli igra u prvoj, a to nikako ne valja.

Liverpool je ove godine morao i trebao zadrzati Suareza i to bi bio najbolji posao. Dovesti kakvog stopera, mladog zeljnog dokazivanje, nekog univerzalnog beka i igraca koji ce povremeno mjenjati Gerrarda.

Realno gledajuci, potrosili ste 100+ miliona na igrace sumnjivog kvaliteta, koji nisu toliko dobri individualno, nego zavisi od ostatka ekipe.

Treba vremena da se ovo sve uigra, a hoce li biti vremena i strpljenja, to treba vidjeti.

De ne rise nego napiši neku provokaciju :lol:
Ko ti se to ulogovao na profil :P :rol:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 02 okt 2014, 11:42

Hendo je napisao/la:Igraci bojkotuju trenera. Ne znam sto ali imam osjecaj da je to tako.
bojkot je ocigledan vec sam pisao,nije moguce da su SG i Hendo zaboravili igrati,Cou takodjer,to su nam glavni igraci i prema naprijed a i kada se branimo bez njih ne funkcionise ni napad ni odbrana,nije moguce da od onakve igre sad ne umijemo evo vec 4-5 tekmi napraviti uigranu akciju,pojacanja i nisu toliko losa koliko je igra,jednostavno nece da se trude da nesto naprave,kao sto rece @fera svi su opravdali ocekivanja osim Markovica.Lallana i Baloteli su i bolji nego sto sam ocekivao,Moreno je svoj novac opravdao,Manquilo takodjer,Lovren tek treba da pokaze za sta je doveden

@Belmin prodao mobitel pa mu ostao logovan :mrgreen:
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

PeleFerguson
Kontakt:

Post Postao/la PeleFerguson » 02 okt 2014, 11:48

Sto prije BR skonta da je Markovic promasena investicija to ce biti bolje po Liverpool.Transfer nekih 5 godina uranjen.Takodjer jedan pravi DM je neminovnost.Gerrard to nije,niti je ni za prve postave vise(bar ne protiv jacih ekipa).

Ali dati 50 miliona za Markovica i Lovrena ? :eh: ili 30 za Lallanu ??
Zadnja izmjena: PeleFerguson, dana/u 02 okt 2014, 11:53, ukupno mijenjano 1 put.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 02 okt 2014, 11:49

Očajna igra, i očajan roster za ambicije koje vi imate.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 02 okt 2014, 11:57

@gaston

Znam da je neki realniji post od mene cudan. :lol:

I kad sam to zadnji put provocirao? :lol:

A udjem preko mobitela, to mi je zadnja nada. :cry:

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 02 okt 2014, 12:16

gaston je napisao/la:J.ebem ja ovaj narod sto dođe samo da napise neki jako glup post, nakon sto godinu dana nije ušao na ovu temu.
ali 25g. los period :zviz:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 02 okt 2014, 12:36

Policeman je napisao/la:
gaston je napisao/la:J.ebem ja ovaj narod sto dođe samo da napise neki jako glup post, nakon sto godinu dana nije ušao na ovu temu.
ali 25g. los period :zviz:
Jel imate glupost kao predmet u Policijskoj Akademiji ? Očigledno ti dobro ide.

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 02 okt 2014, 12:39

Belmin6 je napisao/la:Ovako ja na to gledam. Prosle godine ste imali veoma kompaktan tim, svi su znali sta i kako se radi, igraci su se poznavali, sto je najbitnije. Imali ste motor u vidu Suareza, a motor ste prodali. Ne bi to bio velik problem, da ste motor zamjenili malo losijim motorom. Vi trenutno takvog igraca nemate, ma ni pribliznog takvog igraca.

Evo tvog prvog konstrutkivnog posta na ovoj temi, nisam mislio da ću ovo doživjeti. :tokralju:

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 02 okt 2014, 12:44

Molio bih da neko napiše @ackeyu da me skine s liste gnjavatora, da vidi da sam i ja insan. :P

Još cekam da vidim šta ce reci @Sage, koji voli svakakve gadne rijeci napisati, ali samo preko PP.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 okt 2014, 12:55

Poslije ove blamaže treba momentalno uručiti otkaz ovoj ublehi od trenera koji je uspio spiskati 150 mil na polovnjake.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 02 okt 2014, 13:14

Belmin6 je napisao/la:Molio bih da neko napiše @ackeyu da me skine s liste gnjavatora, da vidi da sam i ja insan. :P

Još cekam da vidim šta ce reci @Sage, koji voli svakakve gadne rijeci napisati, ali samo preko PP.
Odrađeno!
Nego da se i ja malo "obazrem" na sramotu od prethodne noci.
Ja licno sam bezrezervno podrzavao Brendana, ali...
Napravio je dosta pozitivnih stvari, ali ove sezone je kriminalan. Kako drugacije opisati ostavljanje najboljeg igraca na terenu u prosloj utakmici, na klupi?
Lallana mora igrati, ako nista drugo, covjek trci vise i od Hendersona (zvuci nevjerovatno) i konstantno pravi pritisak na zadnju liniju protivnika.
Da li je se samo meni cinilo da je Mario totalno odsjecen, da je razmak izmedju njega i veznog reda uvijek bar 15-tak metara?
Morat ce se Brendan prekontati, ali je bolje da sa njim u spicu igra i Borini ako treba ili Ricky, nego da je Mario sam. Istina, tuku ga na sve dozvoljene i nedozvoljene nacine, sjetim se onog faula protiv Ville kad sudija nije ( htio vidjeti) vidio faul, ili sinoc par faulova koji mu nisu svirani. Ocito je da svi igraju na kartu njegovog (loseg) karaktera, njegovog simuliranja i eventualnog kartona za njega.
Brendan je to morao ranije primjetiti i uraditi jedino moguce - rasteretiti ga sa jos sjednim napadacem.
Osim toga, bekovi su nam preofanzivni i stalno nam "puse" sa strana. Takodjer, bilo koji prekid dovodi do gotovo 100- postotne sanse za protivnika. Znaci, set pieces nam je nula, na tome se treba i mora raditi.
Dalje, prvi ja sam bio odusevljen kupovinom Markovica, ali je ocito da su to bacene pare, i nije mi jasno sto ga forsira. Zasto ne probati sa Lallanom i Coutinhom u ekipi? Imam osjecaj da se Lazar boji duela, mozda ga malo i ocekivanja pritiscu, ali nema opravdanja za onako bojazljivu igru.
Sinoc su svi podbacili i nema potrebe da nekoga izdvajamo. Sterling?
Decko je preumoran! Do gola nekako dodje, ali mu je finishing ocajan, ali je takav bio i ranije. Padne mi na pamet gol protiv Arsenala, kao da se boji kad treba zabiti. Osim toga, ocito je od Brendana dobio i dosta defanzivnih zadataka, tako da se trosi puno vise nego sto treba i onda nema snage da iskoristi brzinu i tehniku tamo gdje to najvise i treba - u fazi napada.
Zeljno iscekujem povratak Sturidgea, mislim da ce i on i Mario biti rastereceniji i pruzati (citaj zabijati)puno vise.
Brendanu treba dati vremena do novembra, a ako se do tada IGRA i REZULTATI ne poprave, hvala - zivio.
Od stare slave se ne zivi, i kao sto znamo niko nije veci od kluba. Imao si priliku, kupovao prema vlastitoj zelji, tako da nema opravdanja za ovako slabe igre. Ne bi mi bilo krivo da mi igramo i fulamo po 10-tak sansi, krivo mi je zato sto ne kreiramo sanse koje najcesce ne iskoristimo.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 okt 2014, 13:22

koliko smo losi da se i belmin sazalio i napisao normalan post za razliku od uobicajnih provokacija.

@ackeey ja sam nedavno napisao da mislim da ce rodgers ako se ovako nastavi do kraja godine dobiti otkaz (ne da ja to zelim) i rekose mi da sam budala, evo samo jedan poraz nakon toga ova tvrdnja je izgleda postala prihvatljiva jer ne vidim da je tebi iko rekao da si lud jer to mislis :D kako se kod nas brzo stvari promijene.
ja mislim da ce se nas sturridge izvuci kad se vrati al naravno ako bude dobro igrao ode i on naredne sezone...
You are someone else I am still right here

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 02 okt 2014, 13:30

Fera, najiskrenije, bice mi zao ako Brendan ode. Nadam sam se (ah te mastarije) da cemo dobiti menadzera za "taj vakat". Nesto poput Wengera, Fergusona... Mozda ne kvalitetom pomenute dvojice, ali bar sa rokom trajanja.
Ali je ocito covjek pogubio konce, prema imenima bi trebali imati sasvim pristojan vezni red, a mi ne mozemo kreirati sansu protiv Ville, Hammersi nas napadaju citavu tekmu...
Isti taj vezni red je prosle sezone kreirao najvise sansi u ligama petice. Dodas im jos Lallanu i Markeca, i ne mozes doci do gola...
Da se razumijemo, fale Allen i Can (ma kako to nevjerovatno zvucalo), fali i Sturidge, ali fale i drugima igraci pa nekako igraju.
I da, Steven mora (MORA) nekad ostati na klupi. Kad se vrate nabrojani, pod uslovom da ne bude novih povreda, probati igrati 4 1 3 2 formaciju, jedino ce nam ona i pasati.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 02 okt 2014, 14:15

Ja neb' da BR dobije otkaz nego samo da mu se dovede neko da kupuje igrace. Dobro bi dosao i novi trener golmana. Inace vjerujem da ce sve krenuti na bolje kad se Stu vrati. Samo da je odcepiti nekako jednom pobjedom. Sterling je kriminalan u zadnje vrijeme ali ocekivane su oscilacije u njegovoj igri posto je jako mlad.

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 02 okt 2014, 15:10

Saurman, nije 150 miliona nego 250 miliona i to funti je kupio igraca za ovo vremena sto je na klupi Liverpula.
Kocka je bačena

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.