babuka1 je napisao/la:storm_raider je napisao/la:Papastathopoulos je napisao/la:
Koga vrijedja, Papeta ? Obrazlozi molim te zasto mi ne bismo smjeli vrijedjati doticnog "gospodina" ?
Na stranu sto cemo mi ispasti neodgojeni, ali ne brini ti za nas

Vi? Ko, vi?
Ni ja za Papeta nisam, ali ne mogu vrijedjati nekoga ko je opet dao vise od mene za ovu zemlju.
Ah, sto se tice odgoja, ne brinem, trebao je brinuti neko drugi na vrijeme, al' hajd'.

Sta je dao vise i od koga je dao vise,da li je dao vise od mog amidze koji je ostao bez ruke za ovu zemlju,od mog oca koji je citav rat proveo na prvoj liniji,ranjavan,izgladnjivan,da li je dao vise od mog prijatelja koji je poginuo za ovu zemlju,od ljudi koji su prezivili logore i golgote,e takvi njega kritikuju majmune jedan,ljudi koji su mnogo vise dali od njega i mnogo vise vole ovu zemlju i od njega i od slicnih sportista i umjetnika,pa mi se ti sad naso ovdje govorit da je pape dao vise od nekog za ovu zemlju iz pariza jel,**** li te pape i ti njega,ljudi dali zivte,dijelove tijela,roditelje izgubili,brazu,zene djecu,i onda dodjes ti magarac i tebi slicni i kazes sta ste vi dali za Bosnu,dao sam oca,brata majku,porodicu,kucu,sve sam dao i imam pravo da ga kritikujem i ja i bilo ko ko je osto ovde kad je bilo najteze,**** i tebe i njega!
PS. Svaki Bosanac koji je jednom u zivotu zvuk granate cuo i jeo **** ikar dok je PAPE jeo kavijar po parizu je uradio vise od njega za Bosnu!
Eh,kada me vec vuces za jezik.
Ok, posteno, bio sam i ja tu kada je bilo najteze i sta sada? Gomila klonirah accounta, balavih bubuljicara psuje papetu majku, jer je to in. Gomila dusebriznika istocno ili zapadno od nas dodje i zakuha na ovom forumu i onda se smiju dok se "mujo i suljo" svadjaju. Zasto? Zato sto je lako nas zavaditi, a djeca pametnijeg posla nemaju, ni posla uopste nazalost. Nije to slucajno sto imaju po 1000+ postova na ovoj temi, a registovani u zadnjih mjesec dva.
Intervju sam pogledao, garantujem da bi jedan Osim ovog novinara tako ispreskakao da ne bi znao izaci iz saveza za ovakva pitanja. Safer jeste naivan, dijete sa sela je uvijek bio i to znaju ovi stariji navijaci Sarajeva, ali jedan Ivica se kune u njegovo postenje, meni je to dovoljno.
Ok, nisam ni ja za njega (bio je na celu ekipe koja nas je odvela na SP i tu treba povuci liniju, za pobjede i poraze su svi zasluzni, a ne samo selektor) i to sam pisao do sada cesto u zadnje vrijeme, iskljucivo zbog posljednjih rezultata, a je li mi to sto sam bio tu daje za pravo da mu sad psujem majku ili da ga nazivam degenom? Pa kao zakleti Zeljovac ti kazem da pola Francuske ne bi culo za BiH da nije Papeta bilo. Trebao je doci i ginut pa da tebi bude srce na mjestu? Magarac jedan, nemoj mi o BiH, ikaru i zrtvama samo pricati.
Post ti je prijavljen, ako te banuju, a klon si, brzo ces se vratiti.

Sport je lijek za tijelo i duh.