Safet Sušić - Pape

Unknown Genius
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Unknown Genius » 02 okt 2014, 12:00

Nerminovic je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:
Unknown Genius je napisao/la: Izgleda da ipak ne bih.
Hahahahahahahahahahahahaha! :lol: :urnebes: :rol:

Kralj. :tokralju:
De' mi inace reci, je li pogresno uvijek pisati bih ili? :kafa:
Pogrešno je u dva slučaja:
1. kada se ne radi o prvom licu jednine;
2. kada citiraš samog sebe.

:lolno:
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 02 okt 2014, 12:01

OK, hvala ti. :salut: :bih:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 02 okt 2014, 12:16

babuka1 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la: Koga vrijedja, Papeta ? Obrazlozi molim te zasto mi ne bismo smjeli vrijedjati doticnog "gospodina" ?

Na stranu sto cemo mi ispasti neodgojeni, ali ne brini ti za nas :kafa:
Vi? Ko, vi?

Ni ja za Papeta nisam, ali ne mogu vrijedjati nekoga ko je opet dao vise od mene za ovu zemlju.
Ah, sto se tice odgoja, ne brinem, trebao je brinuti neko drugi na vrijeme, al' hajd'.

:kafa:

Sta je dao vise i od koga je dao vise,da li je dao vise od mog amidze koji je ostao bez ruke za ovu zemlju,od mog oca koji je citav rat proveo na prvoj liniji,ranjavan,izgladnjivan,da li je dao vise od mog prijatelja koji je poginuo za ovu zemlju,od ljudi koji su prezivili logore i golgote,e takvi njega kritikuju majmune jedan,ljudi koji su mnogo vise dali od njega i mnogo vise vole ovu zemlju i od njega i od slicnih sportista i umjetnika,pa mi se ti sad naso ovdje govorit da je pape dao vise od nekog za ovu zemlju iz pariza jel,**** li te pape i ti njega,ljudi dali zivte,dijelove tijela,roditelje izgubili,brazu,zene djecu,i onda dodjes ti magarac i tebi slicni i kazes sta ste vi dali za Bosnu,dao sam oca,brata majku,porodicu,kucu,sve sam dao i imam pravo da ga kritikujem i ja i bilo ko ko je osto ovde kad je bilo najteze,**** i tebe i njega!

PS. Svaki Bosanac koji je jednom u zivotu zvuk granate cuo i jeo **** ikar dok je PAPE jeo kavijar po parizu je uradio vise od njega za Bosnu!
Eh,kada me vec vuces za jezik.
Ok, posteno, bio sam i ja tu kada je bilo najteze i sta sada? Gomila klonirah accounta, balavih bubuljicara psuje papetu majku, jer je to in. Gomila dusebriznika istocno ili zapadno od nas dodje i zakuha na ovom forumu i onda se smiju dok se "mujo i suljo" svadjaju. Zasto? Zato sto je lako nas zavaditi, a djeca pametnijeg posla nemaju, ni posla uopste nazalost. Nije to slucajno sto imaju po 1000+ postova na ovoj temi, a registovani u zadnjih mjesec dva.
Intervju sam pogledao, garantujem da bi jedan Osim ovog novinara tako ispreskakao da ne bi znao izaci iz saveza za ovakva pitanja. Safer jeste naivan, dijete sa sela je uvijek bio i to znaju ovi stariji navijaci Sarajeva, ali jedan Ivica se kune u njegovo postenje, meni je to dovoljno.
Ok, nisam ni ja za njega (bio je na celu ekipe koja nas je odvela na SP i tu treba povuci liniju, za pobjede i poraze su svi zasluzni, a ne samo selektor) i to sam pisao do sada cesto u zadnje vrijeme, iskljucivo zbog posljednjih rezultata, a je li mi to sto sam bio tu daje za pravo da mu sad psujem majku ili da ga nazivam degenom? Pa kao zakleti Zeljovac ti kazem da pola Francuske ne bi culo za BiH da nije Papeta bilo. Trebao je doci i ginut pa da tebi bude srce na mjestu? Magarac jedan, nemoj mi o BiH, ikaru i zrtvama samo pricati.
Post ti je prijavljen, ako te banuju, a klon si, brzo ces se vratiti.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 02 okt 2014, 12:22, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 02 okt 2014, 12:20

Ima na bosanskom jedan pre-idealan izraz za ovakve likove poput pile-stratega: Tvrdoglava mazga.

Dvije rijeci koje ga po mom ukusu opisuju sto posto onako kakav jeste.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 02 okt 2014, 12:47

Ljubav prema svojoj zemlji ne treba dokazivati postovima na forumu niti su ljudi koji uzimaju sebi za pravo da nas propituju za to vrijedni odgovora. Mjesto rodjenja niti zivot u stranoj zemlji nikad nisu bili razlozi da bi svoju zemlju bilo tko od nas volio manje. Koliko je tko od nas dao za drzavu znamo samo mi koji se krijemo iza kulisa foruma.
Ipak zivot nas uci da najvise daju oni koji o tome ne govore a oni koji propituju o tome ili su premladi da bi o tome nesto znali ili im savijest bas nije cista.

babuka1
Kontakt:

Post Postao/la babuka1 » 02 okt 2014, 13:05

Ok, posteno, bio sam i ja tu kada je bilo najteze i sta sada? Gomila klonirah accounta, balavih bubuljicara psuje papetu majku, jer je to in. Gomila dusebriznika istocno ili zapadno od nas dodje i zakuha na ovom forumu i onda se smiju dok se "mujo i suljo" svadjaju. Zasto? Zato sto je lako nas zavaditi, a djeca pametnijeg posla nemaju, ni posla uopste nazalost. Nije to slucajno sto imaju po 1000+ postova na ovoj temi, a registovani u zadnjih mjesec dva.
Intervju sam pogledao, garantujem da bi jedan Osim ovog novinara tako ispreskakao da ne bi znao izaci iz saveza za ovakva pitanja. Safer jeste naivan, dijete sa sela je uvijek bio i to znaju ovi stariji navijaci Sarajeva, ali jedan Ivica se kune u njegovo postenje, meni je to dovoljno.
Ok, nisam ni ja za njega (bio je na celu ekipe koja nas je odvela na SP i tu treba povuci liniju, za pobjede i poraze su svi zasluzni, a ne samo selektor) i to sam pisao do sada cesto u zadnje vrijeme, iskljucivo zbog posljednjih rezultata, a je li mi to sto sam bio tu daje za pravo da mu sad psujem majku ili da ga nazivam degenom? Pa kao zakleti Zeljovac ti kazem da pola Francuske ne bi culo za BiH da nije Papeta bilo. Trebao je doci i ginut pa da tebi bude srce na mjestu? Magarac jedan, nemoj mi o BiH, ikaru i zrtvama samo pricati.

Tvoj svaki post je za prijave,magarac,redom vrijedjas ljude ovde,ni jedne,miran i ti jeftini seljacki fazoni prolaze mozda u tvojoj mahali,opet ti ponavljam,za Bosnu ne bi culi u fracuskoj da nije bilo papeta,da nije bilo mog oca,tvog oca,nasih boraca,ne bi Bosne postojalo! pun mi te ****,i koji si ti faktor da ovde odredjujes ko je uradio vise za bosnu od koga,ako imalo mozga imas i ako si bio ovde kad je bilo najteze,znaces da smo svi koji smo bili tu dali vise za Bosnu od papeta il bilo kog drugog sportiste il umjetnika koji nas je kobajagi predstavljo vani,bio je i Želimir Vidović - Keli sportista pa je osto i dao zivot,Heroju Vinku Šamarliću su odbrana BiH i saborci bili preči od Olimpijade i slave,dakle ti si niko i nista da ocjenjujes ko je dao vise za ovu zemlju a ko manje,i jos jednom cu ti reci da si jedan obicni debil ako mislis da je vise stvari za bosnu uradio safet susic iz pariza od bilo koga ko je bio ovde kad je bilo najteze,i **** te magarac u paksu tu sto ti se napela a mislis srce,miran!

velez_mostar
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la velez_mostar » 02 okt 2014, 13:12

dubrovnik je napisao/la:Ljubav prema svojoj zemlji ne treba dokazivati postovima na forumu niti su ljudi koji uzimaju sebi za pravo da nas propituju za to vrijedni odgovora. Mjesto rodjenja niti zivot u stranoj zemlji nikad nisu bili razlozi da bi svoju zemlju bilo tko od nas volio manje. Koliko je tko od nas dao za drzavu znamo samo mi koji se krijemo iza kulisa foruma.
Ipak zivot nas uci da najvise daju oni koji o tome ne govore a oni koji propituju o tome ili su premladi da bi o tome nesto znali ili im savijest bas nije cista.
Tu se moze postaviti pitanje "kojoj zemlji", i zapravo za koju smo se zemlju borili (na ovaj ili onaj nacin), da li je to zemlja(drzava) sa vartinom zastavom, himnom plagijatom, entitetom skrojenom na "ciscenju" onih koji imaju drugacije ime i prezime, i td..

Safet Susic nikada ne bi mogao prismrditi Republici Bosni i Hercegovini jer prave patriote znaju prepoznati dezertera, nekoga koga je bolio kur.ac za ovaj narod, nekoga ko se stidi sto je Bosanac, i nekoga ko svoju korist trazi na racun kvalitete igrackog kadra.

Safet Susic samo u drzavi u kojoj neprijatelji iste odlucuju o njenoj sudbini moze biti selektor, idealan komad hajvana koji u neznanju obavlja dobar dio posla onih koji se trude da BiH ne izraste u silu(makar i u sportskom smislu).

Sad ponovo prepustam dvojici, ili trojici totalno nerealnih momaka da brane lik i djelo najveceg prokletstva bih repke nakon trojstva Iljo, Suljo i Munja.

Ovaj narod nikada nece prestati biti glupa stoka kojom se lagano manipulira tako da ce takvi profili degena poput Susica i dalje trajati.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 02 okt 2014, 13:14

On je fakat retardiran, selektor Bosne i Hercegovine je yebena retardirana tvrdoglava mazga, kako me ovo ne cudi da bas mi imamo retardiranog covjeka na celu selekcije.?
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 okt 2014, 13:15

sta je ovo predizborna kampanja ovdje :rol: :?: za koga li ce pape glasati :?: :lol:

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 02 okt 2014, 13:18

velez_mostar je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Ljubav prema svojoj zemlji ne treba dokazivati postovima na forumu niti su ljudi koji uzimaju sebi za pravo da nas propituju za to vrijedni odgovora. Mjesto rodjenja niti zivot u stranoj zemlji nikad nisu bili razlozi da bi svoju zemlju bilo tko od nas volio manje. Koliko je tko od nas dao za drzavu znamo samo mi koji se krijemo iza kulisa foruma.
Tu se moze postaviti pitanje "kojoj zemlji", i zapravo za koju smo se zemlju borili (na ovaj ili onaj nacin), da li je to zemlja(drzava) sa vartinom zastavom, himnom plagijatom, entitetom skrojenom na "ciscenju" onih koji imaju drugacije ime i prezime, i td..

Safet Susic nikada ne bi mogao prismrditi Republici Bosni i Hercegovini jer prave patriote znaju prepoznati dezertera, nekoga koga je bolio kur.ac za ovaj narod, nekoga ko se stidi sto je Bosanac, i nekoga ko svoju korist trazi na racun kvalitete igrackog kadra.

Safet Susic samo u drzavi u kojoj neprijatelji iste odlucuju o njenoj sudbini moze biti selektor, idealan komad hajvana koji u neznanju obavlja dobar dio posla onih koji se trude da BiH ne izraste u silu(makar i u sportskom smislu).

Sad ponovo prepustam dvojici, ili trojici totalno nerealnih momaka da brane lik i djelo najveceg prokletstva bih repke nakon trojstva Iljo, Suljo i Munja.

Ovaj narod nikada nece prestati biti glupa stoka kojom se lagano manipulira tako da ce takvi profili degena poput Susica i dalje trajati.

Da, potpuno tacno !
Susic moze biti selektor, samo u drzavi o cijoj sudbini odlucuje neprijatelj.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 02 okt 2014, 13:24

bordobijeli je napisao/la:sta je ovo predizborna kampanja ovdje :rol: :?: za koga li ce pape glasati :?: :lol:
Za koga ce on glasati pojma nemam ali ti za njega glasas svakim svojim postom. Koji su ti vise motivi za to tesko je reci.
Mozda i glasa za one koje su ga zadrzali na poziciji selektora a to bi vec bila i obiteljska tradicija. Najbolje bi po nas i bilo da se uhvati politike kao i svi nekompetentni ljudi u BIH a selektorsku poziciju prepusti netkom tko zna i moze.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 02 okt 2014, 13:28

bordobijeli je napisao/la:sta je ovo predizborna kampanja ovdje :rol: :?: za koga li ce pape glasati :?: :lol:
Ne trebas se ponositi time sto osobi poput Susica dajes podrsku, to dovoljno govori koliko kvalitetno mozes procjeniti druge, i naravno govori puno o tvom fudbalskom znanju tako da se mozes slobodno pitati da li si na pogresnom forumu.

A, mozda je za tebe samo bitno da ucestvujes u necemu, pa makar kontriranjem dolazio do paznje.

Ako si mislio ispasti zanimljiv sa ovim za koga ce ljubimac Pape glasati, vjeruj da nisi uspio, cak ni kod onih sa ispodprosjecnim IQ. :-D

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 okt 2014, 13:29

dubrovnik je napisao/la:
Za koga ce on glasati pojma nemam ali ti za njega glasas svakim svojim postom. Koji su ti vise motivi za to tesko je reci.
Mozda i glasa za one koje su ga zadrzali na poziciji selektora a to bi vec bila i obiteljska tradicija. Najbolje bi po nas i bilo da se uhvati politike kao i svi nekompetentni ljudi u BIH a selektorsku poziciju prepusti netkom tko zna i moze.
nisam zivota mi :lol: nadji postove prije SP gdje sam pisao da treba da odradi SP i da ide i sad to mislim da je trebao otici nakon Irana .

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 02 okt 2014, 13:34

Onda nam samo pristajes na muku. Nemoj brate i ovako ga vecina nas jedva gleda. Zgadio nam je zivot a ako trolas na temi i nije neka fora. Volimo repku a ovaj je razbija. Budi covjek nemoj vise. Vidis i sam da ne ide. Priznaj pogresku samo se mali ljudi toga boje.pozz

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 02 okt 2014, 13:43

babuka1 je napisao/la:

Tvoj svaki post je za prijave,magarac,redom vrijedjas ljude ovde,ni jedne,miran i ti jeftini seljacki fazoni prolaze mozda u tvojoj mahali,opet ti ponavljam,za Bosnu ne bi culi u fracuskoj da nije bilo papeta,da nije bilo mog oca,tvog oca,nasih boraca,ne bi Bosne postojalo! pun mi te ****,i koji si ti faktor da ovde odredjujes ko je uradio vise za bosnu od koga,ako imalo mozga imas i ako si bio ovde kad je bilo najteze,znaces da smo svi koji smo bili tu dali vise za Bosnu od papeta il bilo kog drugog sportiste il umjetnika koji nas je kobajagi predstavljo vani,bio je i Želimir Vidović - Keli sportista pa je osto i dao zivot,Heroju Vinku Šamarliću su odbrana BiH i saborci bili preči od Olimpijade i slave,dakle ti si niko i nista da ocjenjujes ko je dao vise za ovu zemlju a ko manje,i jos jednom cu ti reci da si jedan obicni debil ako mislis da je vise stvari za bosnu uradio safet susic iz pariza od bilo koga ko je bio ovde kad je bilo najteze,i **** te magarac u paksu tu sto ti se napela a mislis srce,miran!
Ma sta mi naprica, miran i uz nogu sad dok dobijas dresuru.
Nigdje ja nisam odredjivao ko je koliko dao, vec sam pricao u svom, prvom licu, a to jel'te imam pravo. Eh, kada bi znao da citas, rat je zavrsen prije evo 18 godina, a ti i dalje o istom. Nemoj mi o patriotizmu ti i takvi, a pogotovo o ratu i zrtvama i previse palih boraca sam poznavao. Opet ces se ti vratiti nakon bana, kao i 100 puta do sad. Kloniran po 100ti put. U koju kategoriju spadas, klonirani bubuljicari, dusebriznici ili oboje, to je jos samo ostalo.
Ja prvi za Papeta nisam, ali mu necu sada psovati majku ni nazivati ga debilom niti mu psovati majku. Ono sto je uradio, uradio je i dosta, vrijeme je za novo lice.
A za to debil... to je onaj sto te je vaspitao odnosno nije.. miran!
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 02 okt 2014, 13:46, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 okt 2014, 13:46

Tino je zadnji vezni koji ne može svoje defanzivne kvalitete pokazati zbog napadačke igre BiH, :lol:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 okt 2014, 13:55

dubrovnik je napisao/la:Onda nam samo pristajes na muku. Nemoj brate i ovako ga vecina nas jedva gleda. Zgadio nam je zivot a ako trolas na temi i nije neka fora. Volimo repku a ovaj je razbija. Budi covjek nemoj vise. Vidis i sam da ne ide. Priznaj pogresku samo se mali ljudi toga boje.pozz
ja bi sad potpisao da safet ode uopšte nisam misljenja da je on neki strucnjak .samo mi se ne svidja kad se pocnu izmisljati stvari i nagadjati tipa tuca u svlacionici ,kriminala oko igraca i jel rekao bolje 2 ili 3 boda i tako te gluposti a vjeruj to utice na sve ukupnu atmosferu oko reprezentacije .

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 02 okt 2014, 14:26

Susica za predsjednistvo BiH slusajuci ovaj razgovor na izvoru isto ko da sam slusao Bakira Izetbegovica
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 02 okt 2014, 14:37

:zviz:
bordobijeli je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Onda nam samo pristajes na muku. Nemoj brate i ovako ga vecina nas jedva gleda. Zgadio nam je zivot a ako trolas na temi i nije neka fora. Volimo repku a ovaj je razbija. Budi covjek nemoj vise. Vidis i sam da ne ide. Priznaj pogresku samo se mali ljudi toga boje.pozz
ja bi sad potpisao da safet ode uopšte nisam misljenja da je on neki strucnjak .samo mi se ne svidja kad se pocnu izmisljati stvari i nagadjati tipa tuca u svlacionici ,kriminala oko igraca i jel rekao bolje 2 ili 3 boda i tako te gluposti a vjeruj to utice na sve ukupnu atmosferu oko reprezentacije .
Ja dugo vremena na ovom forumu nisam vrijedjao Safeta Susica. Bilo mi je drago kad je preuzeo repku jer nisam znao nista o njegovim ljudskim osobinama. Nisam znao nista o njegovoj strucnosti iako su mi tada neki ljudi koji su u dodiru sa nasom repkom sa velikom rezervom govorili o njemu. Ja sam se Susica sjecao kao velikog igraca cije sam majstorije gledao doduse kad je vec bio pri kraju karijere. U medjuvremenu sam vidio da kod njega uopce nogometna strucnost nije u pitanju jer covjek o modernom nogometu ne zna nista. Mislim da ne zna nabrojat prvu momcad PSG kluba koji mu je bio druga kuca. Covjek je i izrazito neinteligentno bice koje nije u stanju voditi 11 igraca i djelovati kao autoritet na njih. Moras priznat i da je glup ko maca ako ne zna kako mu se bratova firma zove ili pokvaren ko mucak ako to krije. Ukratko niti ga mozes zvati strucnjakom jer on niti ne zna sto je to a boga mi nema ni druge vidljive ljudske osobine koje bi ovo prvo koliko toliko pokrile. Ja ovo ne pisem sto ne volim BIH vec sasvim obrnuto. Istina je put ka
izlijecenju.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 02 okt 2014, 15:22

Balja baš dobro pjeva :bih: Oko čega se vi raspravljate,samo ba opušteno... Ovo su za nas sad svakako prijateljske tekme :D
[youtube][/youtube]
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.