NK Široki Brijeg

bordobijeli
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la bordobijeli » 02 okt 2014, 13:17

amarosi je napisao/la:Registrovao sam se samo da izrazim podrsku svim ljudima iz sirokog bosnjak sam zivim u zagrebu ali sam na vasoj strani u ovom oko vedrana puljica horde zla su smece a i manijaci kad im je torcida dosla i prebila onda su plakali a kad oni dodju divljat onda oni nisu krivi ma hajde molim vas totalno sam protiv huligana ma kako se on zvao i koje vjere bio
gdje si bošnjak :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 02 okt 2014, 13:19

amarosi je napisao/la:Registrovao sam se samo da izrazim podrsku svim ljudima iz sirokog bosnjak sam zivim u zagrebu ali sam na vasoj strani u ovom oko vedrana puljica horde zla su smece a i manijaci kad im je torcida dosla i prebila onda su plakali a kad oni dodju divljat onda oni nisu krivi ma hajde molim vas totalno sam protiv huligana ma kako se on zvao i koje vjere bio
Bravo Bosnjacino :clap:
Neka te u Zagrebu purgeru, granici BiH se i ne priblizavaj.
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

amarosi
Kontakt:

Post Postao/la amarosi » 02 okt 2014, 13:25

Dok sam zivio u sarajevo to je bio civilizovan grad a danas je pun fasista i nazalost obicna kasaba. uzivajte, ja sam u eu ;-)))

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 02 okt 2014, 13:26

Podsjeti me na vrijeme kad sam imao tLinaest godina i registrovavao se na forume samo da bi nesto rekao :mrgreen:

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 02 okt 2014, 13:30

Nemojte tako on je u eu :lol: :lol:

Sta ti znas kakav je nas grad bolan o cemu ti pricas ?
04.10.2009 !!

amarosi
Kontakt:

Post Postao/la amarosi » 02 okt 2014, 13:33

sarajlija je napisao/la:Nemojte tako on je u eu :lol: :lol:

Znam pun nacionalista i pasa lutalica od olimpijskog grada spao na kasabu zbog cerica i slicnih ekstremista i glupog naroda... ko nije zivio u yugi ne zna sta je pravo sarajevo ovo danas je sramota za grad takve historije

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 okt 2014, 13:36

takvo vrijeme doslo ,nazalost papci su sad uspjesni i kriminalci i u sportu je tako u košarci prvak iz Laktaša a u fudbalu Široki lider sve ti je sad poremeceno al polako do ce sve na svoje .

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 02 okt 2014, 13:36

Kralju necemo ljudima bezveze gusiti temu svoje misljenje zadrzi za sebe, misli o nama sta hoces , ali vedrana nemoj molim te vise da spominjes ti imas pravo da volis koga hoces toliko.

I nemoj me citirat.
04.10.2009 !!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 02 okt 2014, 13:39

amarosi je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:Nemojte tako on je u eu :lol: :lol:

Znam pun nacionalista i pasa lutalica od olimpijskog grada spao na kasabu zbog cerica i slicnih ekstremista i glupog naroda... ko nije zivio u yugi ne zna sta je pravo sarajevo ovo danas je sramota za grad takve historije
:urnebes: :urnebes: koji si ti bolid.

amarosi
Kontakt:

Post Postao/la amarosi » 02 okt 2014, 13:42

sarajlija je napisao/la:Kralju necemo ljudima bezveze gusiti temu svoje misljenje zadrzi za sebe, misli o nama sta hoces , ali vedrana nemoj molim te vise da spominjes ti imas pravo da volis koga hoces toliko.

I nemoj me citirat.

A gdje sam ja spominjao vedrana? Zao mi momka jer je zrtva nacionalisticke klime u sarajevu i bosni nazalost mladi su zatrovani mrznjom. Idu u devastaciju i huliganizam jer nemaju perspektivu

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 02 okt 2014, 13:43

Procitaj svoj post gdje branis njih , spominjes vedrana i pljujes po hordama i manijacima ! ;)
04.10.2009 !!

amarosi
Kontakt:

Post Postao/la amarosi » 02 okt 2014, 13:46

sarajlija je napisao/la:Procitaj svoj post gdje branis njih , spominjes vedrana i pljujes po hordama i manijacima ! ;)

Da u ovom prepucavanju sam na strani sirokog ili bolje rec protiv huligana kako sada tako i uvijek!!!
Jel se dogodio ijedan incident u bih a da nisu sudjelovali manijaci ili horde zlaa??? Jedino mozda zrinjski velez i to je to!! Pa se zapitaj u kome je problem zasto nema problema izmedju ostalih!!!!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 okt 2014, 14:10

nemojte trovat temu vise s time..hvala na pordsci ali nije tema za to..

idemo dalje, slijedi travnik pa igramo protiv dinama na memorijalu blage zadre idući tjedan :thumbup:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 02 okt 2014, 14:15

Nemojte o tome vise na temi molim vas, nije ni vrijeme ni mjesto, sto kaze kevin hvala na podrsci, svakako da su to komplicirane stvari i da definitivno Široki Brijeg nije zasluzio ni 10 posto pljuvanja, huskanja, predrasuda, generaliziranja i lazi koje mu se podmecu i kako ga se tretira, narocito u sarajevskim medijima (gdje se komotno moze ubrojiti i ovaj portal), no to takvima na cast.

Mi idemo dalje, Travnik ove sezone jednostavno MORAMO dobiti, pada nam cijeli koncept u vodu ako i dalje gubimo takve utakmice.

Mislio sam ici na taj Memorijal kako sam prosle godine propustio, ali propustiti cu bojim se i ove jer cu biti na putovanju. Steta, momcima je prosle godine naprosto sjajno bilo, od utakmica, provoda, prijema Kohorte, Ultrasa i ostalih.
Zadnja izmjena: BurningLegion, dana/u 02 okt 2014, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 02 okt 2014, 14:16

Necemo pisat vise ne zasluzuje ovaj klub da se pise o necemu sto nije vezano za ovu temu ja vise necu. ;)
04.10.2009 !!

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 02 okt 2014, 14:33

Tko jos nastupa na turniru osim nas i Dinama?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 02 okt 2014, 14:34

Android je napisao/la:Tko jos nastupa na turniru osim nas i Dinama?
Osijek i Vukovar .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 02 okt 2014, 14:35

sarajlija je napisao/la:Necemo pisat vise ne zasluzuje ovaj klub da se pise o necemu sto nije vezano za ovu temu ja vise necu. ;)
Dolazit ćeš ti dokle god je Široki bude ispred tvog kluba, a to znači barem do ljeta iduće godine :D

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 02 okt 2014, 14:36

kksiroki je napisao/la:
Android je napisao/la:Tko jos nastupa na turniru osim nas i Dinama?
Osijek i Vukovar .
Znaci mi i Osijek u finalu :D

Nego sta je s Pekom?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 02 okt 2014, 14:37

espresso je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:Necemo pisat vise ne zasluzuje ovaj klub da se pise o necemu sto nije vezano za ovu temu ja vise necu. ;)
Dolazit ćeš ti dokle god je Široki bude ispred tvog kluba, a to znači barem do ljeta iduće godine :D
Vidi ja ne mrzim nikoga gluho bilo nisam tako odgojen, ne pravda me boli ko svakog normalnog navijaca da vise ne pricam sta i kako. ;)

Dali cu dolazit to ne znam, a svakako se vidimo u drugom dijelu kad nam dolazite na kosevo. :wave:
04.10.2009 !!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Grk1234, Samba71, samirr, worchester i 20 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []