Vels - BiH / BiH - Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Šta očekujete od ovog dvomeča:

6b
54
15%
4b
75
21%
3b
43
12%
1b
111
31%
0b
80
22%

Ukupno glasova: 363

bordobijeli
Kontakt:

Re: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la bordobijeli » 02 okt 2014, 13:08

Ajax je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la: ja i ne pokusavam da debatujem o fudbalu s tobom ti si na puno vecem intelektualnom nivou i puno vise znas o fudbalu . pozz :thumbup:
Nikad ja to nisam rekao ti si mozda skolovaniji od mene i puno vise znas o nekim drugim stvarima od mene sigurno. Ali posto je ovo sportski forum. Sto se tice fudbala govoris previse generalno i uvijek trazis neko opravdanje. A po drugoj strani potcjenjujes 29 reprezentaciju ( od 209 ukupno ) svijeta koja po tebi nije nikog pobjedila i jednog igraca kao sto je Bale. Njih nebi ni Njemacka potcjenila. Izvini sta je previse, previse je.
:salut: :salut:
nisi dobro procitao ne podcjenjujem wels nego sam napisao da bale nije nikog SAM pobjedio odnosno htio sam reci da je on vrhunski igrac ali da nece moci sam ako nasi igraci budu na nivou .i stojim pri onom sto sam napisao da smo kvaltetni i da ako budemo pravi da cemo dobiti .

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 okt 2014, 13:19

bordobijeli je napisao/la: nisi dobro procitao ne podcjenjujem wels nego sam napisao da bale nije nikog SAM pobjedio odnosno htio sam reci da je on vrhunski igrac ali da nece moci sam ako nasi igraci budu na nivou .i stojim pri onom sto sam napisao da smo kvaltetni i da ako budemo pravi da cemo dobiti .
Moci ce sam ako krene jedan na jedan na pojedine igrace. To ti je lijepo @Cartman objasnio. Bale-a jedinu mogu zaustaviti Spahic i Besic jedan na jedan. Donekle Bicakcic, Lulic, Mujdza i mozda Sunjic mada on realno jako tesko osim visoke lopte. ( jako brz protiv jako sporog igraca ) Avdija i vjerovatno Kvesic vec puno teze. Nista nemam protiv momka samo mislim da je trebao debitovati protiv poluamatera iz Kipra a ne ove dvije utakmice. Mada da je tada debitovao nebi igrali neki drugi igraci protiv Kipra :hmmmmm:
Cartman je napisao/la: Budu li igrali likovi poput Kvesica i Avdije, crno nam se pise. Gotovi smo jednostavno, a ***** na klupi je u stanju krenut sa odbranom Avdija-Sunjic-Spahic-Kvesic.
Ako ovako krenemo Bale ce moci sam jako puno da uradi. Bukvalno ce se prosetati pored pojedinih nasih igraca. Kljuc je po meni ono sto je @ Uknown Genius napisao 5-3-2 - 3-5-2. Da igra Salihovic onda bi bio malo blize 4-2-3-1 ali njega nema.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 02 okt 2014, 13:23, ukupno mijenjano 1 put.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 02 okt 2014, 13:23

Mozeli ikako bez dva napadaca, IKAKO!
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 okt 2014, 13:25

Nerminovic je napisao/la:Mozeli ikako bez dva napadaca, IKAKO!
Moze ali tesko jer fale Kolasinac i Salihovic po ljevoj strani. A Visca je jako los u defanzivi nesto kao Avdija. Samo trci pored igraca. Protiv Argentine neznam jer napravio tri faula na utakmici a usao je svjez.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 okt 2014, 13:26

moje misljenje je da Bale ne moze cuvati niko jedan na jedan odnosno na sirokom prostoru je on najaci ,sto znaci da ce bitno biti da budemo pravilno postavljeni odnosno da igaci stoje blizu jedan drugog sto bi ćiro rekao kompaktni da budemo . to ce biti kljuc svega a mislim da je manje bitno hoce li ga cuvati avdija ili mujdza ili lulic ako budu nasi bekovi ostavljeni sami s njim imat ce problema ko god bio u igri .

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 okt 2014, 13:33

To je jedina istina da ga skoro niko ne moze cuvati jedan na jedan na sirokom prostoru donekle. Mada ja mislim da ga Spaha i Besic mogu bar donekle zaustaviti cak i jedan na jedan. Nije istina da je manje bitno dali ce ga cuvati Avdija ili Mujdza jer je i to bitno. Jer je Mujdza i u trenutnoj formi bar duplo bolji igrac od Avdije defanzivno. Posto se mora sve crtati. Vise ce prolaziti i probijati pored Avdije nego Mujdze. Kvesic je dobar igrac samo je pitanje dali je bolji i iskusniji od Lulica ako igra samo beka a ne krilnog-beka kao kod Papeta u zadnje dvije utakmice. Istina je da ce ga morati cuvati svi igraci kolektivno.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 02 okt 2014, 13:36

Thibaut Courtois, Simon Mignolet, Jean-François Gillet (golmani)
Toby Alderweireld, Laurent Ciman, Jason Denayer, Vincent Kompany, Nicolas Lombaerts, Sébastien Pocognoli, Jelle Van Damme i Jan Vertonghen. (odbrana)
Nacer Chadli, Kevin De Bruyne, Steven Defour, Moussa Dembele, Marouane Fellaini, Radja Nainggolan i Axel Witsel (Sredina)
Yannick Ferreira-Carrasco, Eden Hazard, Adnan Januzaj, Romelu Lukaku, Dries Mertens i Divock Origi. (Napad)

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 02 okt 2014, 13:41

anelbavarac je napisao/la:
Yannick Ferreira-Carrasco, Eden Hazard, Adnan Januzaj, Romelu Lukaku, Dries Mertens i Divock Origi. (Napad)
Dva klasicna napadaca (CF), ovo ostalo su krila i krilni napadaci. Hajmo sad opletite po belgijskom selektoru kao sto ste opleli po Susicu kada je rekao da su Hajrovic i Visca napadaci.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 02 okt 2014, 13:43

Bit ce gutavo protiv Belgije u Zenici. Medjutim dosta ce i zavisiti od toga kakav ce rezultat biti u Velsu. Ako tamo dobijemo mogli bi u naletu uzeti i Belgiju sa nekim minimalnim rezultatom. Kud ces dalje kad im je odbrana sa Kompanyem i Vertonghenom najslabiji dio ekipe :? Ako izgubimo u Velsu protiv Belgije bi krenuli na sve ili nista, a tada bi nas oni pomeli.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 02 okt 2014, 13:44

Naingolan pozvan..

Oh nooo :damn:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 02 okt 2014, 14:08

Nama death game protiv Velsa, uprskamo li to, a sanse su realne da se i to desi, Belgija ce da nas usmrti i Safko ode a mi kako znamo i umijemo dalje.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 02 okt 2014, 14:36

Toby Alderweireld, Laurent Ciman, Jason Denayer, Vincent Kompany, Nicolas Lombaerts, Sébastien Pocognoli, Jelle Van Damme i Jan Vertonghen. (odbrana)
Nacer Chadli, Kevin De Bruyne, Steven Defour, Moussa Dembele, Marouane Fellaini, Radja Nainggolan i Axel Witsel (Sredina)
Gledaj igraca covjece...

Mislim da nismo dorasli zadatku da ovu momcad dobijemo. Daj Boze da grijesim..
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 02 okt 2014, 14:38

Sa dobrim selektorom ja se ne bih Njemačke plašio, kamoli Belgije. S ovim panjom strah me i šugavog Kipra kada budemo išli u goste (a nadam se da do tada konjina leti).

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 02 okt 2014, 14:39

plavalokomotiva je napisao/la:
Gledaj igraca covjece...

Mislim da nismo dorasli zadatku da ovu momcad dobijemo. Daj Boze da grijesim..
daj Bože remi izvuć..

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 02 okt 2014, 14:40

DonCorleone je napisao/la:Nama death game protiv Velsa, uprskamo li to, a sanse su realne da se i to desi, Belgija ce da nas usmrti i Safko ode a mi kako znamo i umijemo dalje.
Ja se iskreno tome nadam. Nekada je potrebno napraviti korak unazad da bi se krenulo naprijed.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 02 okt 2014, 14:42

calcio je napisao/la:
Dva klasicna napadaca (CF), ovo ostalo su krila i krilni napadaci. Hajmo sad opletite po belgijskom selektoru kao sto ste opleli po Susicu kada je rekao da su Hajrovic i Visca napadaci.
Normalno kad igraju 4-3-3 formaciju da ce biti vise krilnih. Vidi se da si logicar ko i idol ti.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 02 okt 2014, 14:44

Fak, ja i zaboravi da mali Januzaj se odluci za njih igrat. Ovo ni blizu one ekipe koju smo oderali. Ali valja i mi smo bolji.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 02 okt 2014, 14:49

U Velsu moze svasta biti sva 3 znaka su u igri , dok u Zenici ocekujem poraz od 2 razlike ;)
Moje iskreno i objektivno misljenje :)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 02 okt 2014, 14:51

Protiv velsa ici na pobjedu i onda bi nam i bod bio dobar kuci protiv belgije moje misljenje. :bih:
04.10.2009 !!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 02 okt 2014, 14:54

Greivis je napisao/la:
calcio je napisao/la: Dva klasicna napadaca (CF), ovo ostalo su krila i krilni napadaci. Hajmo sad opletite po belgijskom selektoru kao sto ste opleli po Susicu kada je rekao da su Hajrovic i Visca napadaci.
Normalno kad igraju 4-3-3 formaciju da ce biti vise krilnih. Vidi se da si logicar ko i idol ti.
Znas li citati? :facepalm:

Da je Pape izjavio da su Hazard i Januzaj napadaci, pritupi bukvalci bi ga ismijavali kao sto su ga ismijavali kada je rekao da Visca i Hajrovic mogu biti napadaci.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: edvaE2, Maverick i 20 gostiju.