Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Safet se nada da bi mogao pobjediti Wels i onda u pozitivnoj atmosferi pokusati pobjediti Belgiju ili odigrati nerjeseno i sve okrenuti u svoju korist , vjerovatno salje najbolje igrace bez eksperimenata . Veliko je pitanje da li igraci poput Begovica Besica Spahica Mujdze Lulica Pjanicaa Dzeke imaju zelju da ih vodi Susic . Od toga zavisi rezultat u ove dvije utakmice . Ukoliko kiksa protiv Welsa vec je bivsi selektor , onda ce igraci da konsoliduju redove i odigraju momacki do kraja sto bi i ja licno volio .
Meni nije jasno kako covjek jedino nije skontao da je izgubio obraz i postovanje koje je stekao kao vrhunski fudbaler.
Umjesto da sakriji sto kao selektor jedne nacionalne selekcije zivi u drugoj drzavi on to naglasava !
On nije u stanju da nadmudri prevari dijete od 10 godina a kamoli da nadmudri drugog selektora taktikom kao sto je njega selektor Kipra.
Po meni licno najlosiji strucnjak u historiji reprezentacije BIH .
Meni nije jasno kako covjek jedino nije skontao da je izgubio obraz i postovanje koje je stekao kao vrhunski fudbaler.
Umjesto da sakriji sto kao selektor jedne nacionalne selekcije zivi u drugoj drzavi on to naglasava !
On nije u stanju da nadmudri prevari dijete od 10 godina a kamoli da nadmudri drugog selektora taktikom kao sto je njega selektor Kipra.
Po meni licno najlosiji strucnjak u historiji reprezentacije BIH .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:
Vec od Amerike i Slovacke kad je prvi put poceo izmisljati formacije bez zadnjeg veznog i tu igru poceo forsirati neki od nas smo vidjeli da nevalja taktika i prva grupa je krenula protiv Papeta jer pola godine je nas yebao sa formacijom bez defanzivnog veznog. Ali dobro izvukao ga Hajrovic onom golcinom u Slovackoj i onda je sjedila blamaza u Austriji protiv Egipta kad je i svlacionicu izgubio. Tad je druga grupa navijaca skontala da seljaktor treba da ide. Ali on je i dalje nekima oci zatvarao pljuvanjem igraca i rat sa njima preko medija. Tad je krenuo najveci udar od navijaca protive Dzeke i Spahe. Nakon velike frke konacno je uradio ono sto vecina trazila i to je 4231 formacija sa defanzivnim veznim. Sjedile su super igre protiv veliih timova poput Meksika i Obale Slonovace, i sasvim solidan nastup protiv eventualnog vice prvaka u 4231 formaciji. Ali nije dugo trajalo. Onda blamaza u najvaznijoj utakmici protiv Nigerije. Nikad necu zaboravit onaj osjecaj sat prije tekme kad su izasli sastavi a ja morao 2-3 puta prelistat jer nisamo mogao vjerovati da je ostavio naseg najboljeg defanzivnog igraca na klupi i igrao sa 4 igraca kojima je prirodna pozicija u sredini terena plus 2 napadaca.Jos uvjek mi je muka kad na tu tekmu pomislim. Tad je i izgubio trecu grupu navijaca i vecina je vidila da on pojma nema o selektorskom poslu. U naj vecoj blamazi BH fudbala protiv Kipra izgubio je i zadnju grupu, Nadam se da ce doci pameti prije nego sto je kasno.

@storm, ne znam sta je sa tobom, bio si normalan forumas i odjednom iskaces iz svojih okvira sa glupostima tipa miran, uz nogu i slicno.
Papetovo postenje je posebna stvar, Osim se mozda kleo ali budi siguran da se vise ne kune, nakon Maja kada mu je uputio par sugestija i prijedloga za pozive na SP koje je Safet hladno izignorisao Osim se distancirao, a Pape je svojim ocito postenjem i rezultatima lobirao za ostanak na celu repke.
Prvi put ga je Osim ostavio u sedlu jer nam je trebao kontinuitet i rezultati do 8. mjeseca 2013 su isli u prilog tome, dalje je istorija, 14 mjeseci jedna tekma da valja protiv Argentine koju smo zijanili, pobjede protiv L ekipa na racunam, a pobjedu protiv Irana postujem mada sam i tada govorio a i sada govormi ako je ona bila prevaga da Pape ostane, zao mi je sto smo dobili tu tekmu.
Pape je toliko posten da je lika koji je jednom dobio sansu i iskoristio je protiv Bjelorusije, hladno otpili za sva vremena, a covjeku koji je dobio 101 sansu da 102 i 103.
Primjer tog covjeka je Avdija Vrsajevic kao i Anel Hadzic, i ne mozes me ubijediti da oni posteno imaju mjesta u nasoj repki. Najnoviji primjer je Ratko Dujkovic, za kojeg ces mi reci da je posteno ispred jednog Sehica koji brani u ligi uefa ili jednog Burica.
Mi nemamo posteno treceg spica vec 4 godine, jer ako cemo posteno Hajrovic nije napadac kao ni Visca i ako cemo posteno jel vjerujes da Pape posteno govoreci ne zna za Germaniu?
Papetovo postenje je posebna stvar, Osim se mozda kleo ali budi siguran da se vise ne kune, nakon Maja kada mu je uputio par sugestija i prijedloga za pozive na SP koje je Safet hladno izignorisao Osim se distancirao, a Pape je svojim ocito postenjem i rezultatima lobirao za ostanak na celu repke.
Prvi put ga je Osim ostavio u sedlu jer nam je trebao kontinuitet i rezultati do 8. mjeseca 2013 su isli u prilog tome, dalje je istorija, 14 mjeseci jedna tekma da valja protiv Argentine koju smo zijanili, pobjede protiv L ekipa na racunam, a pobjedu protiv Irana postujem mada sam i tada govorio a i sada govormi ako je ona bila prevaga da Pape ostane, zao mi je sto smo dobili tu tekmu.
Pape je toliko posten da je lika koji je jednom dobio sansu i iskoristio je protiv Bjelorusije, hladno otpili za sva vremena, a covjeku koji je dobio 101 sansu da 102 i 103.
Primjer tog covjeka je Avdija Vrsajevic kao i Anel Hadzic, i ne mozes me ubijediti da oni posteno imaju mjesta u nasoj repki. Najnoviji primjer je Ratko Dujkovic, za kojeg ces mi reci da je posteno ispred jednog Sehica koji brani u ligi uefa ili jednog Burica.
Mi nemamo posteno treceg spica vec 4 godine, jer ako cemo posteno Hajrovic nije napadac kao ni Visca i ako cemo posteno jel vjerujes da Pape posteno govoreci ne zna za Germaniu?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ma i Storm piše gluposti,o nekakvoj dresuri,valjda to čuo u mahali negdje,pa sad prosipa po forumu!
Mene bi sramota bilo da primam tolike pare kao selektor i da se još žalim,kako imam porodicu u Francuskoj! Pita li se on kako žive djeca u BIH??? Pita li se on kako žive ta djeca čiji roditelji ne mogu zaraditi za godinu dana koliko on za mjesec?
A TI STORM AKO VEĆ HOĆEŠ DA BUDEŠ PAMETAN,OKRENI SE OKO SEBE,PA ĆEŠ VIDJETI MORE BIVŠIH BORACA,KOJI SU DALI SVE ZA OVU ZEMLJU,A ZAUZVRAT DOBILI TO DA NE MOGU OTIĆI NA UTAKMICU REPREZENTACIJE S PORODICOM!
E TO JE ŽALOST,A NE OVO ŠTO SAFET LUPETA,AKO NE MOŽE DA ŽIVI OD TIH PARA U FRANCUSKOJ,NEK SE VRATI U ZAVIDOVIĆE!
Mene bi sramota bilo da primam tolike pare kao selektor i da se još žalim,kako imam porodicu u Francuskoj! Pita li se on kako žive djeca u BIH??? Pita li se on kako žive ta djeca čiji roditelji ne mogu zaraditi za godinu dana koliko on za mjesec?
A TI STORM AKO VEĆ HOĆEŠ DA BUDEŠ PAMETAN,OKRENI SE OKO SEBE,PA ĆEŠ VIDJETI MORE BIVŠIH BORACA,KOJI SU DALI SVE ZA OVU ZEMLJU,A ZAUZVRAT DOBILI TO DA NE MOGU OTIĆI NA UTAKMICU REPREZENTACIJE S PORODICOM!
E TO JE ŽALOST,A NE OVO ŠTO SAFET LUPETA,AKO NE MOŽE DA ŽIVI OD TIH PARA U FRANCUSKOJ,NEK SE VRATI U ZAVIDOVIĆE!
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
- hogarstrasni
Ma nije Susic kriv, covjek hoce da igra kao Barcelona, to je njegovo selektorsko pravo, krivi su igraci sto nisu dovoljno dobri da tako igraju!
Susic lijepo kaze, "ne bih nista mijenjao, igraci su podbacili", kada budu na razini Messija, Inieste,Piqea, pobjedjivacemo...nije do selektora
Susic lijepo kaze, "ne bih nista mijenjao, igraci su podbacili", kada budu na razini Messija, Inieste,Piqea, pobjedjivacemo...nije do selektora

Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 02 okt 2014, 15:47, ukupno mijenjano 2 puta.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Zar ima još onih koji vjeruju u poštenje Sušića? Hipotetički recimo da je zaista i pošten, onda čovjek jednostavno nije dovoljan kvalitet da vodi ovu reprezentaciju.
O moralu da ne govorimo, odmah nakon Nigerije je trebao dati otkaz, tj. reći da mu je utakmica protiv Irana posljednja na klupi reprezentacije Bosne i Hercegovine.
O moralu da ne govorimo, odmah nakon Nigerije je trebao dati otkaz, tj. reći da mu je utakmica protiv Irana posljednja na klupi reprezentacije Bosne i Hercegovine.
hogarstrasni je napisao/la:Ma nije Susic kriv, covjek hoce da igra kao Barcelona, to je njegovo selektorsko pravo, krivi su igraci sto nisu dovoljno dobri da tako igraju!

- undefined007
- Kontakt:
Opet Safetova kondradiktornost. Kaže mu novinar na početku da li bi šta mijenjao nakon poraza od Kipra u postavci,taktici i igračima kaže ne bih. Pa onda tamo negdje oko 4 minute pitanje za poraz od Nigerije kaže uvijek bi čovjek drugačije uradio i postavio poslije poraza . Pa ko je ovdje lud?

For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
Problem je što on nikad ne može skontat da stavi pogrešne igrače,i pogrešnu taktiku,i protiv Velsa ako izgubi,igrači će podbacit
Pa taj yebeni Kipar je mogao pobijediti kako je htio
Ako nije bio zadovoljan zadnjim utkamicama Lulića,kako reče i prije Kipra,stavi brate tog Višću i s njim na krilu bi dobili Kipar,al brate onakvu zbrku na sredini,to dunjaluk cijeli još nije vidio! Samo da je uradio ono što je bilo normalno,bez Avdije,Tine, i ubacivanje debitanta od prve minut Prcića,to se valjda radi u drugom poluvremenu,kad ih razmontiraš,uvedeš 3 nova igrača postepeno u igru... al jok,nikad čovjek da skonta! Sva je mudrost u ovome sastavu,koji bi i bez Lulića dobio te mrtve Kiprane!

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
- Consigliere
- Kontakt:
Ovo je najjadnije...Principatus je napisao/la:Gledam sad njegov interview. Necu cijeli pogledati jer je gubljenje vremena. Ali vec na pocetku: "Ne bih mijenjao nista na postavki protiv Kipra kad bih sada mogao. Igraci su podbacili." Krme jedno.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Pape sam sebe šamara sa izjavama.
Koliko ima istine da je Salihovic 'povrijedjen'?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
- hogarstrasni
Nisu bitne godine, vazno je da je studiozan, energican, autoritativan, elokventan, s takvim osobinama, nas selektor nece imati problema da nadje novi posao.dubrovnik je napisao/la:hogarstrasni je napisao/la:Ma nije Susic kriv, covjek hoce da igra kao Barcelona, to je njegovo selektorsko pravo, krivi su igraci sto nisu dovoljno dobri da tako igraju!
Susic lijepo kaze, "ne bih nista mijenjao, igraci su podbacili", kada budu na razini Messija, Inieste,Piqea, pobjedjivacemo...nije do selektoraOn to najbolje zna bio je u kombinacijama za Barcu. Gdje danasnji nogomet srlja i kakva je novinarska stiva ta menadzerska bulumenta sposobna poplacati. A on kao odgovara da nije zainteresiran za tu funkciju. Za par dana se prica zaboravi i krenu jovo nanovo. Zivi bili pa vidjeli koga ce trenirat i koliko dugo kad podje iz repke. Ipak ima vremena za njega trener je pocetnik i usto jako mlad i talentiran. Mozda aktualni OM potjera trenera kad im on bude dostupan.
Bojim se da ga necemo moci dugo zadrzati !

Ali gdje god da ode, opet cemo moci, s ponosom, reci da je nas, Bosanac

SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Za.ebano pitanje koje mi se vec par dana mota po glavi. On je u zadnje vrijeme zagrijo klupu dok Tino pomalo uzima mjesto na strani. Ni Lulicu se ne pise dobro kad se Kolasinac vrati. Mozda je Sali i ozlijedjen a mozda mu je i dosta. Ovaj na klupi drzi one koje smije i one koji se ne bune. Ipak rafal bolje radi, to je Miske doktorirao. Mislim da se i Luliceva konstatacija nakon tekme sa Ciprom najvise referirala na problem Tino-Slihovic.bhsport je napisao/la:Koliko ima istine da je Salihovic 'povrijedjen'?
Ocigledno je bilo bitnije da tu utakmicu protiv "po njemu" outsidera igraju neki igraci koji moraju igrati. Mada nema teorije da on misli da su to bolji igraci od jednog Medunjanina ili Hajrovica ili Mujdze. Pored svega toga nenormalno je podcijenio Kipar kojega vjerovatno nije ni analizirao. Pa bilo je logicno da ce i oni izvuci bar remi zbog zakona velikih brojeva kao i njihovih zadnjih rezultata gdje su namucili mnoge solidne reprezentacije i izgubili golom razlike a i jake domace lige. Ali Pape je bio tada u nekom svom svijetu ufuran od nekih novinara da je trenercina i da je napravio uspjeh sto niko prije nije pa je mislio da ima zbog toga kao neki kredit pa moze da reskira malo.rishaaa je napisao/la:Problem je što on nikad ne može skontat da stavi pogrešne igrače,i pogrešnu taktiku,i protiv Velsa ako izgubi,igrači će podbacitPa taj yebeni Kipar je mogao pobijediti kako je htio
Ako nije bio zadovoljan zadnjim utkamicama Lulića,kako reče i prije Kipra,stavi brate tog Višću i s njim na krilu bi dobili Kipar,al brate onakvu zbrku na sredini,to dunjaluk cijeli još nije vidio! Samo da je uradio ono što je bilo normalno,bez Avdije,Tine, i ubacivanje debitanta od prve minut Prcića,to se valjda radi u drugom poluvremenu,kad ih razmontiraš,uvedeš 3 nova igrača postepeno u igru... al jok,nikad čovjek da skonta! Sva je mudrost u ovome sastavu,koji bi i bez Lulića dobio te mrtve Kiprane!
Koliko god on los bio da mu bar igra najboljih 11 igraca i da je nagovarao ( ulozio trud ) nove potencijalne igrace sve bi to drugacije izgledalo nazalost. Nikad se onakva prilika kao protiv Nigerije nece vise ponoviti.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 02 okt 2014, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Bogat vokabular
Kakav intervju. Dajte neki sitcom za Saju...
Ionako on moze samo u penziju poslije nas.
Ko ce ovoj sirovini hljeb dati, osim taldzija iz naseg saveza. Niko!

On je njima dao hljeb.baglama je napisao/la:Kakav intervju. Dajte neki sitcom za Saju...Ionako on moze samo u penziju poslije nas.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nego gdje su sad nasi dragi Pap(k)oljubci? Nesto ih nema ovih dana da brane neobranjivo? Najgolemija je cinjenica da im kriticari Pap(k)eta ne trebamo ni iznositi argumente, jer ih ovaj mongloid svakom svojom retardiranom izjavom zabija u zemlju.
Steta... bilo je veselo dok je trajalo
Steta... bilo je veselo dok je trajalo

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.