christianatsu - On our way to Russia...here we come Krasnodar! @setoo9 @romelu.lukaku10 #Besic #EFC #Everton #EuropaCup #COYB
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Aha'..fino, fino..znaci Muhamed pripada u grupu sa crncima.Goalgetter je napisao/la:
christianatsu - On our way to Russia...here we come Krasnodar! @setoo9 @romelu.lukaku10 #Besic #EFC #Everton #EuropaCup #COYB
Vid' mu pločicaNerminovic je napisao/la:
Čemu ovi rasistički komentari?Nerminovic je napisao/la:Aha'..fino, fino..znaci Muhamed pripada u grupu sa crncima.Goalgetter je napisao/la:
christianatsu - On our way to Russia...here we come Krasnodar! @setoo9 @romelu.lukaku10 #Besic #EFC #Everton #EuropaCup #COYB![]()
Jedan u Salke sa Japancem (mislim na Sea), drugi sa crncima.
Po meni, vrlo...rope11 je napisao/la:Je li moguce da i veceras zaigra?
Smiri se.mone je napisao/la:Čemu ovi rasistički komentari?Nerminovic je napisao/la:Aha'..fino, fino..znaci Muhamed pripada u grupu sa crncima.Goalgetter je napisao/la:
christianatsu - On our way to Russia...here we come Krasnodar! @setoo9 @romelu.lukaku10 #Besic #EFC #Everton #EuropaCup #COYB![]()
Jedan u Salke sa Japancem (mislim na Sea), drugi sa crncima.
Samo je sky the limit.skyisthelimit je napisao/la:Pusti ga, troll.... Hiljadu postova po mjesecu nabije..
Nisam ni tako mislio, malo šale al' eto...rope11 je napisao/la:Otkad je sad rasizam za crnca reci da je crnac?![]()
nadam se da mume pocinje od prve