Vels - BiH / BiH - Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Šta očekujete od ovog dvomeča:

6b
54
15%
4b
75
21%
3b
43
12%
1b
111
31%
0b
80
22%

Ukupno glasova: 363

Clutch
Kontakt:

Re: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la Clutch » 02 okt 2014, 17:08

Nije ni Wilmots nikakav vrhunski stručnjak. Na SP-u se jasno vidjelo da nije uspio izvući maksimum iz ekipe koju je imao..imali su dosta problema sa stvaranjem šansi, dosta su se mučili, ali ih je taj individualni kvalitet ipak odveo do 1/4 finala (prije svega Lukaku i De Bruyne protiv USA).
Belgijanci imaju nestvarnu ekipu, možda i najširi roster vrhunskih igrača trenutno na svijetu, uz Španiju jel. Ali i bez obzira na to, svi mi znamo šta predstavlja grotlo Bilinog polja ;) . Kvalitet imamo, motivacija će biti na najvećem mogućem nivou, atmosfera također, tako da se ne treba unaprijed predavati. Nadati se samo da Sušić neće opet promašiti s formacijom, valjda je naučio nešto dosad.

Što se tiče Velsa, kvalitetniji smo na 10 od 11 pozicija, tako da bi sve osim pobjede bio neuspjeh.
Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 02 okt 2014, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 okt 2014, 17:08

@ Goalgetter
Ja mislim da Pape ipak zna da pobjeda protiv Walesa ima vecu tezinu nego dva nerjesena rezultata. Vjerovatno zeli prikazati ta dva boda kao neki minimalni uspjeh jer je jos 7 utakmica u igri i na taj najcin da ostane selektor. Kako god bilo to me ne zanima. Wales moramo dobiti :bih: :bih: Mada za nesto takvo ce biti potrebna jako mudra taktika a i malo srece.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 okt 2014, 17:10

Clutch je napisao/la:Nadati se samo da Sušić neće opet promašiti s formacijom, valjda je naučio nešto dosad.
U ove 4 godine nije nista naucio, tako nece ni ubuduce.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 02 okt 2014, 17:13

Goalgetter je napisao/la:
Clutch je napisao/la:Nadati se samo da Sušić neće opet promašiti s formacijom, valjda je naučio nešto dosad.
Derbije u grupi smo uglavnom igrali dobro tako da mi to daje razloga za optimizam. Prisjeti se Grčke i Pariza.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 okt 2014, 17:13

Bas govorim headu maloprije, Susic je sve gori i gori. Zapravo bio je se popravljao jedno vrijeme, izgledalo je da ima nade. Ali onda je dosla Slovacka i nakon toga ide iz greske u gresku i sve je ludji u izjavama. Malo mu je falilo da nas kosta SP-a.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 02 okt 2014, 17:16

Nemamo mi lijeka za Balea,ako ga Lulic zaustavi on ode na Mujdzu/Avdiju :facepalm:

Bale ce za koji dan postati ispodprosjecan igrac na ovom forumu,pa evo da se malo i mi spustimo na zemlju :kafa:

[youtube][/youtube]

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 okt 2014, 17:17

Cartman je napisao/la:
Bas govorim headu maloprije, Susic je sve gori i gori. Zapravo bio je se popravljao jedno vrijeme, izgledalo je da ima nade. Ali onda je dosla Slovacka i nakon toga ide iz greske u gresku i sve je ludji u izjavama. Malo mu je falilo da nas kosta SP-a.
Tako je. Bio sam na njegovoj strani za vrijeme tekmi protiv Grcke, kao i cjelokupni start kvalifkacija, gdje je radio odlican posao. Sve do tekme do Slovacke, kao sto si rekao, gdje se okrenuo 180 stepeni, i odtada je on izgubio kompas.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 okt 2014, 17:28

autogol je napisao/la:Nemamo mi lijeka za Balea,ako ga Lulic zaustavi on ode na Mujdzu/Avdiju :facepalm:

Bale ce za koji dan postati ispodprosjecan igrac na ovom forumu,pa evo da se malo i mi spustimo na zemlju :kafa:

[youtube][/youtube]
Realan post ali nadoci ce oni. Jedino nas Safet moze spasiti sa nekom mega taktikom da poduplamo bekove i zgusnemo sredinu terena inace :roll: . Samo ja se ipak uzdam u ove momke:
slika

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 okt 2014, 17:30

I nadam se da cemo igrati u komplet plavoj garnituri. Muka mi je od ovih bijelih dresova.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 okt 2014, 17:32

Goalgetter je napisao/la:I nadam se da cemo igrati u komplet plavoj garnituri. Muka mi je od ovih bijelih dresova.
I meni ocajni su. To sam ja govorio i prije prve utakmice samo plavi :bih: :bih:
Ako vec bijeli onda gusca bijela kao sto imaju bolju klubovi. A ne ona obicna providna.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 okt 2014, 17:33

Ajax je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:I nadam se da cemo igrati u komplet plavoj garnituri. Muka mi je od ovih bijelih dresova.
I meni ocajni su. To sam ja govorio i prije prve utakmice samo plavi :bih: :bih:
Ako vec bijeli onda gusca bijela kao sto imaju bolju klubovi. A ne ona obicna providna.
Meni su gore one crte nekako, nikako mi se ne uklapaju u dres. Plavu su zato perverzni. :cool:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 okt 2014, 17:36

Znamo kako je Seo prolazio sa Bejlom, a ni komsije nisu nista bolje prosle :yawn:

[youtube][/youtube] Svaka mu cast!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 okt 2014, 17:37

Goalgetter je napisao/la: Meni su gore one crte nekako, nikako mi se ne uklapaju u dres. Plavu su zato perverzni. :cool:
**** dresove samo da budemo na EP jer tada dobivamo sasvim novu Adidas garnituru za EP mozda cak i malo unikatnije dresove. Zavisi i malo koliko ce se ove sadasnje garniture prodati dotada. Sto se tice bijelih neznam zasto ali sveukupno su nikakvi. Mada ako se ne plasiramo na EP ostace nam ovi sadasnji.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 okt 2014, 17:41

Sabinho je napisao/la: Znamo kako je Seo prolazio sa Bejlom, a ni komsije nisu nista bolje prosle :yawn:
Evo kako je to bilo. ( 1.40 min )
[youtube][/youtube]

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 okt 2014, 17:46

Ma dobro, imas u ovoj tekmi Ronalda, Benzemu, Isco cini mi se isto da je igrao, hrpu igraca kvalitetnije ili pribliznog kvaliteta Bale-u, na koje se sviju moras fokusirati, njegove igre u Walesu su drugi par carapa, iako, vidi se i na ovom videu protiv Hrvatske da je paklen. Sto znaci, 2 igraca po lijevoj strani trebaju igrati, Lulic i jos neko, de duplati. Ili jednostavno, staviti flaster na Bale-a (Besica).

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 okt 2014, 17:51

Goalgetter je napisao/la:Ma dobro, imas u ovoj tekmi Ronalda, Benzemu, Isco cini mi se isto da je igrao, hrpu igraca kvalitetnije ili pribliznog kvaliteta Bale-u, na koje se sviju moras fokusirati, njegove igre u Walesu su drugi par carapa, iako, vidi se i na ovom videu protiv Hrvatske da je paklen. Sto znaci, 2 igraca po lijevoj strani trebaju igrati, Lulic i jos neko, de duplati. Ili jednostavno, staviti flaster na Bale-a (Besica).
Nema ko duplat Ibisevic i VIsca su u defanzivi 0 bodova. Pogledaj jos jednom gol na 1.40 min to je cista individualna akcija prosao covjek trojicu igraca. Ne pomaze u ovakvoj utakmici nista. Mogli samo igrati 4-2-3-1 ali fale Salihovic i Kolasinac. Treba ic na sve ili nista kao Ciro protiv Belgije 5-3-2 i unistiti ih kratkim pasovim i imat velik posjed lopte. Nece oni moci zasutaviti sve nase ofanzivce :nene: Na sve druge formacije Wales ce biti spreman i jako tesko cemo izvuci vise od boda.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 02 okt 2014, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.

PeleFerguson
Kontakt:

Post Postao/la PeleFerguson » 02 okt 2014, 17:52

Beg
Mujdza-Spahic-Sunjic-Salihovic

Pjanic-Besic-Medunjanin/Vrancic

Hajrovic-Dzeko-Lulic

Jel ovo naucna fantastika Safete ?

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 02 okt 2014, 17:58

Goalgetter je napisao/la:Ma dobro, imas u ovoj tekmi Ronalda, Benzemu, Isco cini mi se isto da je igrao, hrpu igraca kvalitetnije ili pribliznog kvaliteta Bale-u, na koje se sviju moras fokusirati, njegove igre u Walesu su drugi par carapa, iako, vidi se i na ovom videu protiv Hrvatske da je paklen. Sto znaci, 2 igraca po lijevoj strani trebaju igrati, Lulic i jos neko, de duplati. Ili jednostavno, staviti flaster na Bale-a (Besica).
Najbolje rješenje.

Ako je Mume mogao čuvati Messija, onda sigurno može i Balea. Suludo je očekivati da će Lulić ili bilo koji drugi bočni igrač moći zaustaviti Garetha. Ovako će se Mo pretvoriti u njegovu sjenu, a znamo da je on prava mala napast. :cool: Siguran sam da će mu i Pjanić biti od pomoći kao i protiv Argentine.

PeleFerguson
Kontakt:

Post Postao/la PeleFerguson » 02 okt 2014, 18:00

I Manijaci ne budite smijesni sa Viscom.Da je normalan selektor oni bi bio u istom kosu kao i Avdija/Tino/Hadzic.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 02 okt 2014, 18:06

Claus je napisao/la:
Najbolje rješenje.

Ako je Mume mogao čuvati Messija, onda sigurno može i Balea. Suludo je očekivati da će Lulić ili bilo koji drugi bočni igrač moći zaustaviti Garetha. Ovako će se Mo pretvoriti u njegovu sjenu, a znamo da je on prava mala napast. :cool: Siguran sam da će mu i Pjanić biti od pomoći kao i protiv Argentine.
Evo kladim se na gajbu pive da ce lijevu stranu ciniti Tino i Lulic.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Daduli i 14 gostiju.