Vidis, to je zanimljivo, a i apsurdno.Chengzhang je napisao/la: pizza samo kod Napolitanaca i ostalih iz juzne Italije i nigde drugde (moj favorit je calzone).

p.s. Odakle si ti kad volis toliko paprikas, gulas i masno... ?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Vidis, to je zanimljivo, a i apsurdno.Chengzhang je napisao/la: pizza samo kod Napolitanaca i ostalih iz juzne Italije i nigde drugde (moj favorit je calzone).
Istina majke miTribalian je napisao/la: Vidis, to je zanimljivo, a i apsurdno.Najbolju pizzu sam jeo u Chicagu kod Italo-amera a najgoru u Italiji.
![]()
Preskupa je ali zaboravio sam da pomenem. Ma kako god okrenes , a ako izuzmemo ovaj Chicago, nigde jacih pizza nije bilo nego po predratnim ex yu pizzerijama . Miris koji se oseca dok prilazis , pa kad udjes on se pojaca pa ti toplo oko srca nekako.Clutch je napisao/la: Istina majke mi![]()
Ja i @bavarian_bk je jeli znači fujNa kraju smo je pojeli zbog 30 eura koliko smo na nju potrošili
![]()
U Švicarskoj sam također išao u u talijanski restoran, i ni tu mi se nije svidjela
pinoglavi je napisao/la:[youtube][/youtube]
anderkaver ejđntsUnofficialpage je napisao/la:Večeras, mislim, imaju nastup. Otvorit četvere oči i pratit svaki pokret, jedna greška i znaš ko su.
Ne bih im io u koži, sad moraju učit i plesat
U moje vrijeme nisu bili tako popustljivi. Slaba vam je ta škola danas....Otelo je napisao/la:Sad 4 dana bez skole![]()
![]()
Sta ima kod vas ?
Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 18 gostiju.