Cleveland Cavaliers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Cleveland Cavaliers
@adriano vjerovatno ima razlog zasto se Gee nije vratio vama, iako ste bili zainteresovani, vjerujem zbog jake hemije u ekipi...I nije mi jasno kako te nije stid tako potcjenjivati Indianu i Nuggetse, kad su ti Cavsi prosle godine bili "playoff ekipa"

Nafuro se lik ko da je game 7 Finala a ne hebeni trening. Aludiram na ovo silenje prema publici poslje zakucavanja.Lillard je napisao/la:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
@BIHfan bas....to je i razlog zasto sam ga zamrzio uopste...sta dalje pricati kad se lik kurci kad igra protiv svojih saigraca, ono...
Ma ne brate mi smo hejteri, fini Lebron.JHam je napisao/la:@BIHfan bas....to je i razlog zasto sam ga zamrzio uopste...sta dalje pricati kad se lik kurci kad igra protiv svojih saigraca, ono...
Ove sezone nadam se da ce i tvoj Denver napraviti dobru pometnju na zapadu, ima materijala u ekipi, nezgodni ce te biti.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ma ne smijes protiv LeBrona nista napisati....Napadaju te ko da je ne znam ti sta...Adriano lagano postaje(ako vec nije) gori od LenBias-a po tom pitanju, a toliko mu je bilo "zao" kad se pricalo o njegovom povratku, kao "ne bi on to volio jer ih je zajebao jednom vec..."
P.S Iskreno i ja se nadam, mislim da ima materijala, dosta njih zaboravlja kakva je ova ekipa bila prije 3 sezone, ista prva petorka, koja je sad samo bolja, svi osim Galloa(koji se vraca tek...), i koja je pojacano dosta sto se tice klupe, a i iskreno se nadam(uvijek mi nekako drago bude kad se tako nesta desi, ili kad se neki stari igrac vrati, tipa Rip Hamilton
) da ce se svi povrijedjeni vratiti samo bolji, tipa Rose,Kobe,Gallo,George...
P.S Iskreno i ja se nadam, mislim da ima materijala, dosta njih zaboravlja kakva je ova ekipa bila prije 3 sezone, ista prva petorka, koja je sad samo bolja, svi osim Galloa(koji se vraca tek...), i koja je pojacano dosta sto se tice klupe, a i iskreno se nadam(uvijek mi nekako drago bude kad se tako nesta desi, ili kad se neki stari igrac vrati, tipa Rip Hamilton
- IlCapitano
- Kontakt:
Ništa Rondo?JHam je napisao/la:Ma ne smijes protiv LeBrona nista napisati....Napadaju te ko da je ne znam ti sta...Adriano lagano postaje(ako vec nije) gori od LenBias-a po tom pitanju, a toliko mu je bilo "zao" kad se pricalo o njegovom povratku, kao "ne bi on to volio jer ih je zajebao jednom vec..."![]()
![]()
P.S Iskreno i ja se nadam, mislim da ima materijala, dosta njih zaboravlja kakva je ova ekipa bila prije 3 sezone, ista prva petorka, koja je sad samo bolja, svi osim Galloa(koji se vraca tek...), i koja je pojacano dosta sto se tice klupe, a i iskreno se nadam(uvijek mi nekako drago bude kad se tako nesta desi, ili kad se neki stari igrac vrati, tipa Rip Hamilton) da ce se svi povrijedjeni vratiti samo bolji, tipa Rose,Kobe,Gallo,George...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Kad bi sve nabrajao ne bih do sutra zavrsio
Eto, kad se jos uvijek nadam da bi neko mogao dati kakav ugovor Iversonu

- NeverGiveUp
- Kontakt:
Lillard je napisao/la:kakav si ti lik![]()
Sasvim je normalan lik.
Čovjek se qurči na trening utakmici sa suigračima, nekakvi pogledi prema publici. Da fak
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
covjek je zabavljac, publika dolazi zbog ovoga, i ko god da ovako zakuca treba malo da se uzdigne, sve je to show.
Gojko Cimirot
Gojko Cimirot
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- adriano_leite
- Kontakt:
Citiraj mi jedan post u kojem sam branio LeBrona i ja cu se odmah obrisati sa foruma. Znaci samo jedan post citiraj gdje sam i 1% branio LeBrona i nema me vise na ovom forumu. Ne moras ti, moze i bilo ko drugi, samo nadjite post gdje sam ga branio...JHam je napisao/la:Ma ne smijes protiv LeBrona nista napisati....Napadaju te ko da je ne znam ti sta...Adriano lagano postaje(ako vec nije) gori od LenBias-a po tom pitanju, a toliko mu je bilo "zao" kad se pricalo o njegovom povratku, kao "ne bi on to volio jer ih je zajebao jednom vec..."![]()
![]()
P.S Iskreno i ja se nadam, mislim da ima materijala, dosta njih zaboravlja kakva je ova ekipa bila prije 3 sezone, ista prva petorka, koja je sad samo bolja, svi osim Galloa(koji se vraca tek...), i koja je pojacano dosta sto se tice klupe, a i iskreno se nadam(uvijek mi nekako drago bude kad se tako nesta desi, ili kad se neki stari igrac vrati, tipa Rip Hamilton) da ce se svi povrijedjeni vratiti samo bolji, tipa Rose,Kobe,Gallo,George...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Gdje sam ja napisao da ga ti branis?? Ja samo kazem da si promijenio pricu kako je ovaj potpisao....
Ako mislis na ovo za LenBias-a, tu mislim vise na ove vase prognoze i "izivljavanja" nad drugim ekipama, i kako si vec poceo previse da pametujes oko Cavsa...
Ako mislis na ovo za LenBias-a, tu mislim vise na ove vase prognoze i "izivljavanja" nad drugim ekipama, i kako si vec poceo previse da pametujes oko Cavsa...
Nije branio Lebrona ali zato pocinje prodavat pricu u stilu lenbiasa kako ce se prosetat ligom. Adriano sto si se bolan promjenio.JHam je napisao/la:Gdje sam ja napisao da ga ti branis?? Ja samo kazem da si promijenio pricu kako je ovaj potpisao....
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
To i pisem, a do neki dan je bio normalan forumas....Valjda ga atmosfera povukla, al dzaba mu kad s ovom trojkom nema sanse da uzmu finale lige...BIHfan je napisao/la:Nije branio Lebrona ali zato pocinje prodavat pricu u stilu lenbiasa kako ce se prosetat ligom. Adriano sto si se bolan promjenio.JHam je napisao/la:Gdje sam ja napisao da ga ti branis?? Ja samo kazem da si promijenio pricu kako je ovaj potpisao....
Ja razumijem nadat se ono, malo mastat ko sto ovu moji Bullsovci mastaju, ali zna svako a i ja da su sanse minimalne da Bullsi prosetaju ligom ali nadat se ok. Al ovako uvjeren biti ono ko lenbias, ee Adriano Adriano.JHam je napisao/la:To i pisem, a do neki dan je bio normalan forumas....Valjda ga atmosfera povukla, al dzaba mu kad s ovom trojkom nema sanse da uzmu finale lige...BIHfan je napisao/la:Nije branio Lebrona ali zato pocinje prodavat pricu u stilu lenbiasa kako ce se prosetat ligom. Adriano sto si se bolan promjenio.JHam je napisao/la:Gdje sam ja napisao da ga ti branis?? Ja samo kazem da si promijenio pricu kako je ovaj potpisao....
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Svi imamo pravo da se nadamo, kakav bi bio navijac da ne mislis najbolje svojoj ekipi 
Ko god ne pise protiv Jamesa za vas nije normalan. 
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Adriana jeboovukla atmosvera malo nema veze oprastamo mu..ima tazlog imaju finu ekipu sansa za titulu I to je to...nadam se da ce im moji Bullsi pomrsit racune
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Greivis je napisao/la:Ko god ne pise protiv Jamesa za vas nije normalan.
a do juce im Cavsi i Adriano bili simpa
eh taj James
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.