Moj rodjak recimo on je iz Sarajeva dosao ovdje kao student ..doduse dole on je tih godina se bavio profesionalno plivanjem nekakve rekorde obarao tam vam..onda sve je to uticalo da dodje vamo...naravno moja ta familija sto je ovdje su kao bili neka garancija...eto kad je dosao ovdje studirao na Alabami I vjerukte nije suplja lik je igrao ovaj americki fudbal za Alabamu bio SS ..doduse nije nikad bio ono bum napravio neki karijeru ali je ipak bio dio njihovog treninga a svi znamo sta je Alabama ..doduse tad nisu bili posebno nesto..on je dosao ovdje prije nego sam I ja dosao..Vjerujem da je on I onakav bolji od naseg Contea I ovih na toj pozicijirandy_moss je napisao/la:
Ma bila je meni prva opcija da upisem college u Americi, ali se za to treba milion stvari poklopiti, da iz prosjecne skole, prosjecnog kluba dobijes stipendiju. Austrija je pristupacnija, jeftinija, otvorila se tu prilika, a svakako su univerziteti na dobrom glasu (TU Wien je 180., TU Graz 250. na svijetu).
Nemojte me prcati, jos sam frisak od sinoc.
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: NFL
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
huso je dobio 15 jardi jer je uklizao na koljenima a ne zbog klanjanja. to je i sam potvrdio poslije tekme. uklizavanje je u NFLu zabranjeno već 5-6 godina.
bez obzira na sve, NFL definitivno ide u kur.ac. svake godine uvode još umobolnija pravila od prethodnih. od prošle godine ne smiješ više zavrnuti loptu oko svoje ose, od ove godine ne smiješ više zakucavati na prečku ... imbecilno da imbecilnije ne može! i inače je NFL na putu da ode u kur.ac! u posljednjih pet godina je toliko toga ograničeno da se više ni ne može igrati slobodno. pa to je kontakt sport koji igraju 95% primitivni glupani koji ni pravila ne mogu popamtiti, ne treba od toga praviti matematsku olimpijadu!
bez obzira na sve, NFL definitivno ide u kur.ac. svake godine uvode još umobolnija pravila od prethodnih. od prošle godine ne smiješ više zavrnuti loptu oko svoje ose, od ove godine ne smiješ više zakucavati na prečku ... imbecilno da imbecilnije ne može! i inače je NFL na putu da ode u kur.ac! u posljednjih pet godina je toliko toga ograničeno da se više ni ne može igrati slobodno. pa to je kontakt sport koji igraju 95% primitivni glupani koji ni pravila ne mogu popamtiti, ne treba od toga praviti matematsku olimpijadu!
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 30 sep 2014, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kažu da nije zbog toga, a već su priznali pogrešku:jestamaji je napisao/la:huso je dobio 15 jardi jer je uklizao na koljenima a ne zbog klanjanja. to je i sam potvrdio poslije tekme. uklizavanje je u NFLu zabranjeno već 5-6 godina.
Ovaj Signora je NFL vice president of football communications, i jutros je to odmah izjavio kad su ga novinari pitali.Michael Signora ✔ @NFLfootballinfo
Follow
Abdullah should not have been penalized. Officiating mechanic is not to flag player who goes to ground for religious reasons.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
pročitao sam i ja to na nfl.com, ali on je malo potrčao pred rudu. ako si gledao tekmu mogao si čuti šta je sudija rekao kod penala. ma osjetljiva je to tema u ovim posranim vremenima. danas diskutuju cijeli dan o tome na nfl networku ... ako imaš gamepass možeš i sam pogledati svo to beskrajno palamuđenjerio_Ferdy88 je napisao/la:Kažu da nije zbog toga, a već su priznali pogrešku:jestamaji je napisao/la:huso je dobio 15 jardi jer je uklizao na koljenima a ne zbog klanjanja. to je i sam potvrdio poslije tekme. uklizavanje je u NFLu zabranjeno već 5-6 godina.
Ovaj Signora je NFL vice president of football communications, i jutros je to odmah izjavio kad su ga novinari pitali.Michael Signora ✔ @NFLfootballinfo
Follow
Abdullah should not have been penalized. Officiating mechanic is not to flag player who goes to ground for religious reasons.
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 30 sep 2014, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
Dobio je zbog slide (vecinom to rade u fudbalu/nogometu) nije sudija skonto da je religijski gest, nece vise dobit sigurno.
Neki dan je I Hopkins dobio 15 yardi, her je odradio soccer gest, I rece I poslje tekme I gave a shoutout to my soccer fans
Neki dan je I Hopkins dobio 15 yardi, her je odradio soccer gest, I rece I poslje tekme I gave a shoutout to my soccer fans
da. ja sam siguran da će sad NFL dati instrukcije sudijama da pripazealemsa je napisao/la:Dobio je zbog slide (vecinom to rade u fudbalu/nogometu) nije sudija skonto da je religijski gest, nece vise dobit sigurno.
Da, zadnje sto im treba je religijski konflikt nakon ovog svega sta se desava sa Ray I Adrianom.jestamaji je napisao/la:da. ja sam siguran da će sad NFL dati instrukcije sudijama da pripazealemsa je napisao/la:Dobio je zbog slide (vecinom to rade u fudbalu/nogometu) nije sudija skonto da je religijski gest, nece vise dobit sigurno.
Na onaj tvoj prethodni post se slazem ali stas moraju mjenjati jer likovi zavrse karijere I onda tuze NFL, zbog concussions itd.
Američki fudbal, odavno nije više muški sport - by Charles Tillman.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ovaj tek sad primjetio ono sto sam I ja I vecina navijaca govorili da je besmisleno
..pa glupson nije normalan sta su sve uradili od Bearsa..pravit trade igraca zbog ofanzivnog kordinatora hahahha..ali hajde sad inamo Benneta pa halalim ali drugacije nebi nikako
http://www.csnchicago.com/bears/bears-j ... as-mistake" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.csnchicago.com/bears/bears-j ... as-mistake" onclick="window.open(this.href);return false;
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Bolje bi mi sa foruma, vodili jednu sportsku ekipu nego, Jerry Angelo. Bez zezancije.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
pa dobro, nogiran je već odavno, što ste svi zapeli za njega kad imate aktuelnih tema, npr malo višo o cutleru

Koji IDIOT moras biti pa prekriziti igraca radi onog panja i tako oslabiti ekipu...Dobson was benched in Weeks 3 and 4 because he "mouthed off" to offensive coordinator Josh McDaniels, per a ****.
Benglasi ce pokazati je li sta naucio iz poraza protiv Chiefsa i siguran sam da je ostao iznenadjen kada su navijaci i mediji njega proglasili kao glavnog krivca za poraz.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
PeleFerguson
- Kontakt:
Pozz svim mojim Lionsima,ako nas ima uopste 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ta cete viPeleFerguson je napisao/la:Pozz svim mojim Lionsima,ako nas ima uopste
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
PeleFerguson
- Kontakt:
Znam da cemo uzet diviziju 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Polahko mogu se desit povrede...I Bearsi su zadnje dvije sezone imali 2 utakmice presnost od Packersa pa nisu opet uzeli diviziju ...ima tu jos dosta da se igra povrede uticu na krajnji rezultat mi smo toga svjesni evo par godina
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
kad_kako je napisao/la:Draft iduce godine seli u Chicago.
Veceras mi totalno neinteresantna utakmica. Pass.
da, TNF je ove godine katastrofa
a i ova naredna 2-3 kola su poprilično neinteresantni za generalne ljubitelje američkog fudbala. fanovi pojedinih timova će tu već naći nešto interesantno, ali generalno gledano sve je to tanko! imbecilan schedule ove godine!
NFL nije nikad bio više u kur.cu nego sad. Svaki dan nešto novo što pokazuje koji je tamo haos trenutno! Moglo bi se ove godine lako desiti nešto epohalno
NFL Referees Association: League saying calls are wrong when they're correct
NFL Referees Association: League saying calls are wrong when they're correct
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.