Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Paradajz
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la Paradajz » 02 okt 2014, 17:42

Izgleda da ni stranac ne pomaze. A cuj stekao utisak da Neven nece da igra za Srbiju... :lol:

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 02 okt 2014, 17:45

Da je naveo bilo kog drugog,al Nevena :oops:

Nego, veoma je bitno pobjedom početi ciklus, kao što neko reče sve sem plasmana je tragedija velikih razmjera.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 02 okt 2014, 19:20

44Bertans je napisao/la:I mene čudi da je Danko na spisku,ali me još više nervira obrazloženje da Subotić ne želi igrati za SRBIJU. :roll: :lol:

Kako god dobiti šipce i ostale do kraja godine, cilj je jasan.
zašto je to čudo? mene uopšte ne iznenađuje... pa on je digao sidro još u prošlim kvalama i odmah nakon toga teško se povrijedio...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 02 okt 2014, 19:54

Nadam se da ce Mitrovic napustiti ovaj ljigavi briselski klub koji ga ne zasluzuju pre svega njihova publika. Oni koji celoj Evropi prodaju price o vrednostima ponasaju se kao nosioci zlatne medalje za primitivizam. Decko moze da igra u bilo kojoj ligi na svetu i to kao standardni prvotimac. Vise bih voleo da ga gledam u dresu Zelje ili OFK Beograda nego ovih briselskih nistaka.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 02 okt 2014, 20:09

Tribalian je napisao/la:Nadam se da ce Mitrovic napustiti ovaj ljigavi briselski klub koji ga ne zasluzuju pre svega njihova publika. Oni koji celoj Evropi prodaju price o vrednostima ponasaju se kao nosioci zlatne medalje za primitivizam. Decko moze da igra u bilo kojoj ligi na svetu i to kao standardni prvotimac. Vise bih voleo da ga gledam u dresu Zelje ili OFK Beograda nego ovih briselskih nistaka.
ja to stvarno ne shvatam, dečko daje sve od sebe trese mreže i džaba... još ni 20 nema jbt a oni kao da ima 25 i da je plaćen 35 miliona....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 02 okt 2014, 20:11

DANTES je napisao/la: ja to stvarno ne shvatam, dečko daje sve od sebe trese mreže i džaba... još ni 20 nema jbt a oni kao da ima 25 i da je plaćen 35 miliona....
Sta imas da shvatis. Seljacka posla prelivena primitivizmom ? Zavese su spustene u ovom jedinstvenom i do sad nezabelezenom vremenskom intervalu u svetu , sav brlog zapadnoevropskih kultura izlazi na videlo. Mnogo je primera , ali ovde pisemo Mitrovicu jer je to u domenu sporta , a mi smo na sportskom forumu.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 02 okt 2014, 20:13

DANTES je napisao/la:
44Bertans je napisao/la:I mene čudi da je Danko na spisku,ali me još više nervira obrazloženje da Subotić ne želi igrati za SRBIJU. :roll: :lol:

Kako god dobiti šipce i ostale do kraja godine, cilj je jasan.
zašto je to čudo? mene uopšte ne iznenađuje... pa on je digao sidro još u prošlim kvalama i odmah nakon toga teško se povrijedio...
Negdje sam procitao nezvanicno u komentarima da je Subotić vec od starta proslih kvalifikacija u sukobu sa FSS, jer nije pristao da mu Ramadani bude agent! Nista cudno, jos kad malo bolje razmislim sasvim realna prica s obzirom da je Mihajlović tada forsirao tandem Nastasić-Biševac, a lik koji igra finale LŠ mu sjedio na klupi... :facepalm:

Ma koliko se covjek trudio biti optimista i taman kada pomisli da ne moze gore, oni te razuvjere! Definitivno ne vrijedi vise pratiti i podrzavati ovu menadzerko-mafijasku reprezentaciju... :nene: :puke:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 02 okt 2014, 20:14

Tribalian je napisao/la:
DANTES je napisao/la: ja to stvarno ne shvatam, dečko daje sve od sebe trese mreže i džaba... još ni 20 nema jbt a oni kao da ima 25 i da je plaćen 35 miliona....
Sta imas da shvatis. Seljacka posla prelivena primitivizmom ? Zavese su spustene u ovom jedinstvenom i do sad nezabelezenom vremenskom intervalu u svetu , sav brlog zapadnoevropskih kultura izlazi na videlo. Mnogo je primera , ali ovde pisemo Mitrovicu jer je to u domenu sporta , a mi smo na sportskom forumu.
kad kažem ne shvatam koristim stilske figure... :tralala:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 02 okt 2014, 20:20

marconato je napisao/la:
Ma koliko se covjek trudio biti optimista i taman kada pomisli da ne moze gore, oni te razuvjere! Definitivno ne vrijedi vise pratiti i podrzavati ovu menadzerko-mafijasku reprezentaciju... :nene: :puke:
Posle raspada SFRJ na ovu nasu fudbalsku reprezentaciju gledam kao neku komsijsku ali sa kojima smo u dobrim odnosima. To naravno ne vazi za kosarkase, odbojkase, vaterpoliste, rukometase i sve ostalo, vec samo za ove fudbalere. Komplet prezivela kriminalna struktura iz 90-tih koja nije zavrsila u policijskoj sluzbi uvukla se u domaci fudbal, sto kroz menadzerisanje sto kroz predsednikovanje . Ramadani je pravi predsednik Partizana ( gde prednost imaju njegovi igraci u odnosu na one koji znaju igrati fudbal) i pravi predsednik FSS-a ( gde njegovi igraci imaju prednost u odnosu na one koji znaju igrati fudbal) . Tomislav karadzic je samo iritirajuca marioneta , komunisticki isprdak koji je propao kroz hodnike vremena i nekako se ubacio prvo u PFC a posle i u FSS, jedino nejasno je zasto toliko fanaticno zastupa stavove ovog Ramadanija ili je sve jasno a mi ne vidimo. ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 02 okt 2014, 20:28

Partizan proda Jovetica za 10 miliona eura a njemu dođe samo 6 ostatak ide menadžerima
samo jedan od primjera
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 02 okt 2014, 20:32

DANTES je napisao/la:Partizan proda Jovetica za 10 miliona eura a njemu dođe samo 6 ostatak ide menadžerima
samo jedan od primjera
Jos bolji primer kod vas je Brasanac ili sto bi Zivadinovic rekao Branezac :urnebes: covek koji se vukao po pozajmicama dok ga Ramadani nije uzeo pod svoje . Sad je standardni prvotimac iako ne zna da spoji dva dobra dodavanja i lik koji bi verovatno da mu nije menadzera igrao za Leotar ili Vozdovac.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 02 okt 2014, 20:39

Ne slazem se za Brasanca, barem kada su njegovi igracki kvaliteti u pitanju! Istini za volju, ne pratim dovoljno Partizan (Dantes sigurno zna bolje) da bih davao neki veci sud, ali ono sto je odigrao u mladoj reprezentaciji je vise nego korektno!
Protiv Belgijanaca je bio ponajbolji na terenu, a i u Italiji se nedavno vidjelo koliko je pala nasa igra, tacnije vezni red kada je on zbog povrede izasao... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 02 okt 2014, 20:43

marconato je napisao/la:Ne slazem se za Brasanca, barem kada su njegovi igracki kvaliteti u pitanju! Istini za volju, ne pratim dovoljno Partizan (Dantes sigurno zna bolje) da bih davao neki veci sud, ali ono sto je odigrao u mladoj reprezentaciji je vise nego korektno!
Protiv Belgijanaca je bio ponajbolji na terenu, a i u Italiji se nedavno vidjelo koliko je pala nasa igra, tacnije vezni red kada je on zbog povrede izasao... ;)
Misljenje uvazavam, ali se ne slazem, iako ni ja ne pratim PFC , ali ih slusam sta pricaju kad ih sretnem negde i na koga se zale.

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 03 okt 2014, 12:52

S Brašancem je najveći problem što on ne zna koju poziciju igra. A o Marku Nikoliću i njegovim trenerskim nekvalitetima bi se moglo do prekosutra. Za razliku Brašanca puno veći talenat Ninković zbog psihe nikada neće postati veliki igrač, iako ima predispozicije za takvo nešto.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 03 okt 2014, 13:58

Spisak mladih za baraz sa Spancima:

golmani: Marko Dmitrović (Ujpesht), Nikola Perić (Jagodina), Stefan Čupić (OFK Beograd).

odbrana: Darko Lazić (Crvena zvezda), Aleksandar Filipović (Jagodina), Filip Stojković (Čukarički), Marko Petković (Crvena zvezda), Aleksandar Pantić (Cordoba), Miloš Veljković (Tottenham), Lazar Ćirković (Partizan), Nemanja Petrović (Partizan), Bojan Nastić (Vojvodina).

sredina: Sergej Milinković Savić (Genk), Andrija Živković (Partizan), Slavoljub Srnić (Čukarički), Goran Čaušić (Eskishehir), Aleksandar Kovačević (Crvena zvezda), Srđan Mijailović (Kajseri), Nemanja Radoja (Celta), Filip Kostić (Stuttgart).
napad: Aleksandar Pešić (Toulouse), Uroš Đurđević (Vitesse), Aleksandar Čavrić (Genk).

Po meni nesto najjace sto se moze iz ovoga izvuci:

........................Pešić.............................
.......Kostić.......................Đurđević..............

................Čaušić........Radoja......................
......................Kovačević..........................

...Filipović...Veljković...Pantić....Petković.........
.......................Dmitrović..........................

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 03 okt 2014, 14:35

ti ni na Sapnce sa 4-3-3
pa to je samoubistvo
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 03 okt 2014, 14:42

Tako izgleda samo na papiru, a i igrali smo pretezno na ovaj fazon tokom citavih kvalifikacija...U praksi je vise to 4-5-1.

3-ka u sredini je trkacki jaka, jedino mozda Milinković-Savić umjesto Čaušića, ali dao sam prednost ovom drugom jer je iskusniji, a to nam je upravo potrebno protiv jakih Španaca.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 04 okt 2014, 11:12

Cijenim da su ovo samo novinarska naklapanja i da je sve prenaduvano...

U reprezentaciji je atmosfera svakako nezdrava, ali mislim da je pravi razlog neigranja kako Subotića, tako i Ljajića menadzerisanje i njihova neposlusnost!

Subotić svojevoljno ne zeli vise da bude dio svega toga (nesto slicno kao i Vidić), dok je Ljajić sam po sebi prgav igrac, ali cisto sumnjam da je jedna obicna svadjica dovela do toga da on bude izostavljen, pogotovo da zbog toga dodje do raskola izmedju Ivanovića i Kolarova koji su nerazdvojni...

Sve je jasno, u Srbiji je najmanje bitno ko je selektor! Jedino sto je bitno je to da on (u ovom slucaju Dik) slusa svoje Advokate (Toleta, Ramadanija...) i forsira one igrace koje mu oni izdiktiraju...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 05 okt 2014, 22:38

Đorđević gol, Tomović gol + asist, Pešić i Maksimović po asistencija...

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.