FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

invincible1921
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la invincible1921 » 29 sep 2014, 17:39

sanjingr je napisao/la:Malo previse price na ovoj temi i poredjenja Intera i Juventusa,svaka cast za osvajanje lige ali Juventus vise nista nije pokazao,redovno ispada u LP i cemu vise tolika poredjenja,to je isto da kazem da li bi ijedan Juventusov igrac mogao igrati u Realu,po meni nijedan,a o Mazzariju vise necu trositi rijeci,ne gotivim ga od kad je imenovan za trenera i to je to.
pa poredim sa juveom jer je juve najbolji tim lige , necemo se valjda poredit sa cesenom :roll:
=\_1921_/=

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 29 sep 2014, 18:36

Vjerovatno je mislio na to da nema potrebe nas poredit s njima jer nismo konkurenti za titulu
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 sep 2014, 21:41

Pupi04 je napisao/la:Znamo svi da Mazzari ima ogromne slabosti ali me iznervira kad neko napise moze i najveci poraz u historiji da bi ovaj otisao, a nece otici i da smo 15 :1 izgubili, a zasto nece, zato sto Thohir nije Moratti, pa da olako baci odstetu WM a ovamo gleda da ustedi svaki milion
Ti ne bi potpisao najveći poraz kad bi u tom slučaju Mazzarri bio bivši?
Da se jučer u drugom poluvremenu nastavila katastrofa Thohir bi mu morao uručit otkaz između ostalog zbog ogromnog pritiska navijača ma kakva odšteta bila.Ovako kod "podnošljivog poraza" sve ostaje kako je i bilo,svi znamo da novaca nema i da bi isplaćivanje odštete mediokritetu bio novi veliki trošak pa će se pokušat spasit što se spasit da.Barem do zime jer ukoliko se nastavi s ovakvim kiksevima nikakva odšteta ne smije biti razlog da se smijeni trener s kojim je očito da ne ide.

Strama nakon 5 kola drži 3.mjesto sa 4 boda više od Mazzarrija :kafa:

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 29 sep 2014, 22:06

Znaju dobro sta ce dobiti sa WM pa su ga ostavili i ovo ljeto da slaze ekipu, znaci da mu vjeruju i siguran sam da ce ostati do ljeta, zato se trebamo manje nervirati sa tim.
I prosle sezone je znao u serijama praviti katastrofe pa opet ni da pomisle da ga sutnu, s obzirom da je ulaganje 10 miliona za godinu u ekipu WM je idealan trener za njih jer je pichka.

U sezoni gdje imamo realne sanse za LP( bez obzira na WM) nikad necu prizivati katastrofe ni gubljenje bodova u nizu jer nama je spas ulazak u LP a ne odlazak WM, iz razloga sto ce poslije Waltera naci nekog novog Waltera, nazalost Siamo gospodin sa tvog avatara je trenutno samo daleki san za Inter.

Strama :clap:
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 sep 2014, 16:05

slika

"Za mene je Vidić najvažnije pojačanje proteklog prelaznog roka za Inter. Nije lako prilagoditi se na način igranja i suđenja u Italiji, pogotovo ako dolazite iz Premijer lige, ipak to ne opravdava određene kikseve koje je imao Vidić. Savetovao bih mu, da sam ja na klupi Intera, da igra kao što je to radio u Engleskoj. Verujem da bi jedan postignut gol bio veoma značajan za dalji tok sezone. Ako bi postigao gol protiv Fjorentine ili u narednim mečevima, mnoge greške bi bile zaboravljene i on bi stekao dodatno samopuzdanje. Ne zaboravite da nije lako navići se na odbranu sastavljenu od tri igrača posle decenije u kojoj ste igrali u formaciji sa četiri defanzivca"

http://www.****.com/vesti/vidic ... -sam/85814" onclick="window.open(this.href);return false;
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 30 sep 2014, 16:31

:D

http://video.gazzetta.it/recoba-gol-cap ... 345ece9207" onclick="window.open(this.href);return false; :salut:
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”

Inter123
Kontakt:

Post Postao/la Inter123 » 01 okt 2014, 20:30

Evo prodje par dana od zadnjeg debakla,nisam nista pisao na temu u vezi toga vruce glave a sada je red da i ja nesto napisem pametno :D Zelja jedina da yuto vise ne pocne 1 postavu jer je to postalo toliko smijesno,nezna cnoovjek sta igra losije napad ili odbranu..dalje WM je dosta kriv ali po meni ne i jedini.Ja koliko god volio inter moram se pomirit sa istinom da je ovaj tim nedovoljno dobar za korak naprijed..prvenstveno mislim na jalove bekove i jedan tim u 21 stoljecu koji zeli nesto vise da nema jednog krilnog igraca,palacija ne ubrajam u to.Znaci u modernom fudbalu krila su glavna,gotovo 80 posto trenera u liga petici koristi 433 ili 4231 nema tu 352 sto i zamjeram WM.Sada je problem promjenit formaciju posto nas tim nebi mogao prilagoditi na nesto drugo posto nema tu materijala za boljeg.Tako da Inter ovu god moze igrat najbolje u 352 posto ima takve profil igrace na nasu veliku zalost.Nadati se u bliskoj buducnosti da ce se kupovati igraci kakvi i obicni ljudi koji se ne razumiju dobro pogodili sa tim

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 02 okt 2014, 11:20

Puma reaguj malo na ovo nasladjivanje po temi, mene onaj mali manki banuje za svaku sitnicu, ovi ovdje silu na temi prosipaju, ti nista.
L'Avvocato je napisao/la:A meni se smijali kad sam pisao da Vidić neće biti od pomoći Interu i da ni u kom slučaju ne može dobiti epitet pojačanja. Bruka koliko je grohnuo kao štoper u zadnje tri godine.
Vidara broj jedan, bio i ostao.Samo debil moze ocekivati da igra odmah na vrhunskom nivou. Nova liga novi klub, novi sistem, nije ni doshao u top formi...Ali sta s vama pricati, vase je bolje, makar **** bilo, klasicna seljacka politika. Primjer – retard Bonucci. Kada si tako realan i upucen zasto ne dash analizu Moratte, kao pojacanja Juventusa od 20 milki i neka tvoja ocekivanja “majstorove” buducnosti… Naravno na temi Serie A, rado cemo citati.

Kakva smo mi gospoda, navijacka elita :D Nema niko na njihovoj temi da “mudro zbori” poslije njihovog poraza.A nisu ljudi prilike napravili, brane se ko Katanja.Muka ih gledati.Kod nas 15 njihovih intelektualaca. Prvi na tabeli, ali kompleksi su josh uvijek tu, gleda se iz perspektive Intera, uporedjuje itd.

Sto se tice prosle tekme, pogotovo trenera i Yuta, davno sam sve napisao…

Veceras pobjeda, mada je Sehu tesko savladati, Zeljina je to skola. :) Nadam se Mbayeu malo prostora, da pokaze momak da imamo beka na kojeg mozemo racunati.
Amar Osim selektor BiH

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 02 okt 2014, 12:54

Evo kakav sastav ocekuju veceras:

Handanovic; Andreolli, Ranocchia, Juan Jesus; Nagatomo, Kuzmanovic, M'Vila, Hernanes, D'Ambrosio; Guarin; Icard.

Kovacic je valjda nesto opet povrijedjen, mogo bi propustit i Fiorentinu

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 02 okt 2014, 13:00

Fenomenalna prica o nashem klubu, koga interesuje nek pogleda nece se pokajati. Izvinjavam se unaprijed ako je vec bilo postavljano, ja nisam upratio.

[youtube][/youtube]
Amar Osim selektor BiH

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 02 okt 2014, 18:48

Eto Vidić nije pojačanje jer je odigrao jednu lošu utakmicu i to je bila ona u kojoj je cijela ekipa debelo podbacila.To su ti shizo zaključci.
Inter123 je napisao/la:Ja koliko god volio inter moram se pomirit sa istinom da je ovaj tim nedovoljno dobar za korak naprijed..prvenstveno mislim na jalove bekove i jedan tim u 21 stoljecu koji zeli nesto vise da nema jednog krilnog igraca,palacija ne ubrajam u to.
Korak naprijed bi bio prestati gubiti bodove protiv ekipa tipa Palermo i Cagliari,a onaj tko kaže da je ekipa nedovoljno dobra i za to nije baš pri sebi.

http://mondonerazzurropod.podomatic.com ... 5_04-07_00" onclick="window.open(this.href);return false;
Ljudi objasnili sve Mazzarrijeve gluposti protiv Cagliarija i neviđenu sramotu da se Nagatomo pojavi kao kapetan :kafa:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 02 okt 2014, 20:31

Opet Nagatomo.I Kuzmanović od prve.Daj umri više go*no jedno.
Mbaye na klupi,a Krhin niti tu :facepalm:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 02 okt 2014, 20:46

Ovu tekmu cu gledati samo zbog Sehica, inace ne zanima me toliko ni igra ni rezultat.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 02 okt 2014, 21:03

Sta je ovo jbt, na areni 1 najavljivali da ce prenosit..sad odjednom partizan

Evo naso sam na srpskoj areni 1..nije u HD-u :evil:

Ne moze se ovo gledat, zaboravio sam kolko je losa slika na analognom signalu..valja trazit na netu

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 02 okt 2014, 21:20

Azeri dominiraju :rol: Mazzarri jel te sramota!?

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 02 okt 2014, 21:25

Uh dobrog gola, ima Danilo fin sut :thumbup:

Siamo sta ces drugo ocekiva kad magare krene sa jednim napadacem..cojk se brani protiv hebenog karabega

Mislim da je ovo Danilu treci gol u trecoj utakmici u EL

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 02 okt 2014, 21:32

Dokle vise s ovim sutevima Guarina...
Hernanes najbolji za sada.

Mozda se konacno Ambrozije ustali desno.Bilo bi i vrijeme.

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 02 okt 2014, 21:46

Mnogo ruzna utakmica za gledati

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 02 okt 2014, 21:50

Publika koristi svaku priliku da im zvizdi

Danilo i Hernanes najbolji..Andreolli mi tanak skroz

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 02 okt 2014, 21:53

Sviđaju mi se ovi zvižduci Meazze.Možeš trpit do neke mjere,ali ovo je previše.Žao mi jedino igrača,nisu oni krivi...

Danilo jako dobar.Ovo mu je odlična prilika da se ustali u prvom sastavu.Sad ili nikad!

Juan malo nesiguran,mora to bolje.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.