nije ovo moje, ja to ni ne igram jer ne pratim taj sport, neki su tražili da stavim parove od "čarobnjaka" da ne bi ispalo da sam ja taj, svašta sam al čaroban nisamPeleFerguson je napisao/la:Green Bay ide debelo u over tebra.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
nije ovo moje, ja to ni ne igram jer ne pratim taj sport, neki su tražili da stavim parove od "čarobnjaka" da ne bi ispalo da sam ja taj, svašta sam al čaroban nisamPeleFerguson je napisao/la:Green Bay ide debelo u over tebra.
zgmiky je napisao/la:Rijeka-Sevilla 2-1 77.min
mislim da će završiti remijem pa u skladu s tim
Sljedeći gol Sevilla 4.30
X 5.25
2-2zgmiky je napisao/la:Rijeka-Sevilla 2-1 77.min
mislim da će završiti remijem pa u skladu s tim
Sljedeći gol Sevilla 4.30
X 5.25
Kod: Označi sve
02.10.2014 / 20:59
KOLO 40
Broj za uplatu u poslovnici:
12266560
Odigrani događaji u sistemu
1. 7116 Tottenham-Besiktas 02.10./21:05
Klađenje na utakmicu
X
3,55
2. 7118 Celtic-Dinamo Zagreb 02.10./21:05
Klađenje na utakmicu
X
3,50
3. 7117 Astra Giurgiu-RB Salzburg 02.10./21:05
Klađenje na utakmicu
X
3,55
4. 7114 Torino-FC Kopenhagen 02.10./21:05
Klađenje na utakmicu
X
3,55
5. 71211 Estoril-Panathinaikos 02.10./21:05
1. poluvrijeme
2
3,40
Odigrani sistemi
Sistem Kombinacija Ulog/sistem
3/5 10 23,81
4/5 5 11,91
Sistem Kombinacija Ulog/sistem
5/5 1 2,38
Pogodaka Min. isplata Maks. isplata
3 100,60 106,53
4 765,37 793,87
Pogodaka Min. isplata Maks. isplata
5 3.772,16 3.772,16
(c) 2014. Hrvatska Lutrija d.o.o.
Ukupni ulog: 38,10 kn
Ukupni MT: 1,90 kn
Ukupna uplata: 40,00 kn
Ev. maks. dobitak: 4.103,72 kn
Ev. maks. isplata: 3.772,16 kn
Yebem vam majku nesposobnu...Consigliere je napisao/la:U fazonu: Da mi zavrse sto prije, ne'am stpljenja...
Slovan- Napoli (SP) 2 1.80
- cim sam ga ugledao u super-ponudi znao sam da ce na tiket, iako ne znam u kakavom sastavu i kakavim ambicija Napoli dolazi u Slovacku. Jedan od onih parova gdje padne pola planete![]()
Feyenoord- Standard odg 1.76
- mislio sam da kvota na golove ovdje nece preko 1.5 al me kladari iznendise. Mozda zanju nesto sto mi ne znamo...![]()
Wolfsburg- Lille odg 1.84
- ovdje je sve prema ocekivanjima, Lille je poznat po tvdim utakmicama i malo golova, ali fazon je sto su obe ekipe kiksnule u prvom kolu i vise nema vremena za kalkulisanje. Ocekujem dobru tekmu i barem 2 gola![]()
Dinamo Kiev- Steaua gdg 1.57
- odigrano samo zbog kvote. Ne mozes staviti skoro 1.6 na dg ekipi koja je proslo kolo za poluvrijeme uvalila sest komada
Guingamp- PAOK 2+ 1.40
- trazio sam najvecu kvotu na 2+ i pobjednik je francusko-grcki par... kojeg li iznenadjenja.![]()
Lokeren- Metalist 3+ 1.95
- na zadnjim tekmama Metalista je prava golijada, a vec imam dva odg pa sam se odlucio za malo drugaciju opciju...
Na dvije marke...![]()
Consigliere je napisao/la:Yebem vam majku nesposobnu...Consigliere je napisao/la:U fazonu: Da mi zavrse sto prije, ne'am stpljenja...
Slovan- Napoli (SP) 2 1.80
- cim sam ga ugledao u super-ponudi znao sam da ce na tiket, iako ne znam u kakavom sastavu i kakavim ambicija Napoli dolazi u Slovacku. Jedan od onih parova gdje padne pola planete![]()
Feyenoord- Standard odg 1.76
- mislio sam da kvota na golove ovdje nece preko 1.5 al me kladari iznendise. Mozda zanju nesto sto mi ne znamo...![]()
Wolfsburg- Lille odg 1.84
- ovdje je sve prema ocekivanjima, Lille je poznat po tvdim utakmicama i malo golova, ali fazon je sto su obe ekipe kiksnule u prvom kolu i vise nema vremena za kalkulisanje. Ocekujem dobru tekmu i barem 2 gola![]()
Dinamo Kiev- Steaua gdg 1.57
- odigrano samo zbog kvote. Ne mozes staviti skoro 1.6 na dg ekipi koja je proslo kolo za poluvrijeme uvalila sest komada
Guingamp- PAOK 2+ 1.40
- trazio sam najvecu kvotu na 2+ i pobjednik je francusko-grcki par... kojeg li iznenadjenja.![]()
Lokeren- Metalist 3+ 1.95
- na zadnjim tekmama Metalista je prava golijada, a vec imam dva odg pa sam se odlucio za malo drugaciju opciju...
Na dvije marke...![]()
LloriS je napisao/la:Evo nesto od ovih u 19 sati:
Feyenord - Standard PS1
Aalborg dg1
Slovan - Napoli 2
Dinamo Minsk - Fiorentina 2
Rijeka - Sevilla (-9,5+) zk2
Trabzon - Legia 1 Uzdam se u Vahu a kvota dobra
Aalborg - Rio Ave 1
Metalist K.- gg1
Sparta P. - Young Boys 3+
Ma, brate, nemas mi sta cestitati... Ovo mi je svakodnevnica. Na kraju dana, oni imaju moje dvije marke, a ja mogu samo sanjati njihovu petobu kuknjavaLEO10 je napisao/la:
Svaka cast na ovako lijepom tiketu, steta za zadnji par
Vidi nesto drug,, poslusaj savjet ovaj,, umjesto sto si odigrao tih 6 parova na jedan tiket,,zamisli situaciju da si odigrao 3 dubla i to npr tim redosljedom,, bio bi u profitu,,Consigliere je napisao/la:Ma, brate, nemas mi sta cestitati... Ovo mi je svakodnevnica. Na kraju dana, oni imaju moje dvije marke, a ja mogu samo sanjati njihovu petobu kuknjavaLEO10 je napisao/la:
Svaka cast na ovako lijepom tiketu, steta za zadnji par
A, druze, imam ja svoju ozbiljnu kladu, online naravno, gdje stavljam 10% banke na singlove i dublove. Tu je OK. Nerviraju me ovi narodni listici, slatko mi na mraku, dvije uzet lovu, al slabo totalno u zadnje vrijemegonzales je napisao/la:
Vidi nesto drug,, poslusaj savjet ovaj,, umjesto sto si odigrao tih 6 parova na jedan tiket,,zamisli situaciju da si odigrao 3 dubla i to npr tim redosljedom,, bio bi u profitu,,
sve preko 5 parova je previse,,lova se uzima na singlovima i dublovima
LP
Prvo pa musko.Beppe je napisao/la:Vozdra raja, evo malo i ja da se ukljucim, sirim se po forumu lagano.![]()
Tiketi za danas:
Viljareal 1
Inter H1
Feyenord 1
Rijeka oba daju
Torino dš x ; pik x
Beppe je napisao/la:Prvo pa musko.Beppe je napisao/la:Vozdra raja, evo malo i ja da se ukljucim, sirim se po forumu lagano.![]()
Tiketi za danas:
Viljareal 1
Inter H1
Feyenord 1
Rijeka oba daju
Torino dš x ; pik x
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.