FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Adviser
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Adviser » 02 okt 2014, 18:07

Mi samo takve i možemo dovest´! :( Lik imo´ saobraćajnu nesreću, jedva preživio ... Bog sami zna u kakvoj je formi i kakav je psihički jer mu je otac poginuo u toj nesreći ...
Miloš Aćimović (16), kapetan nogometne kadetske reprezentacije BiH, koji je jučer teško ozljeđen u promenoj nesreći kod Kalinovika u kojoj je na licu poginuo njegov otac Spasoje, zadobio je višestruke ozljede.

Prometna nesreća dogodila u mjestu Sijeračke stijene, kada je Spasoje Aćimović, najvjerojatnije, izgubio kontrolu nad vozilom, koje je sletjelo u kanjon Bistice.

U fočanskoj bolnici su potvrdili da je Miloš Aćimović primljen na Odjel intenzivne njege kirurškog odjela.

Mladić je zadobio više prijeloma na tijelu, trenutno je svjestan i komunikativan.

Otac je Miloša Aćimovića vozio na okupljanje reprezentacije BiH u Sarajevu.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 02 okt 2014, 18:12

E jesi glup de provjeri prije koliko je bila nesreca???

Mali se vec neko vrijeme nalazi na terenu tj normalno trenira igra , i bio je jedan od najtalentovaniji svoje generacije. Trenutno ne znam kakav je al ne bi ga sigurno dovodili da znaju da nije za prvi tim. tako da samo naprijed bravo uprava, bravo amare :salut: :salut:

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 02 okt 2014, 18:19

Momak je najbolji igrac igrac Leotara ove sezone a oni su 1. na tabeli.. i 99% ce se vratiti u P Ligu... A mali Milos je bio nas najbolji kadet u drzavi do nesrece.... A evo vraca se polako i bolje nego sto se ocekivalo.. Koliko je dobar pokazuje da su ga i Srbi ganjali da igra za njih, al njegov pokojni otac i on nisu to ni razmotrili jer su zeljeli samo BiH....
I nadam se da ce momak doci... Ne bi bio prvi koji se vratio poslije psihickog i fizickog dna....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 02 okt 2014, 19:13

Molio bih ako iko moze stupiti u kontakt s forumasem pod nick-om Super (nema ga odavno) da se javi i da iznese koju pouzdanu i konkretniju informaciju vezanu za sponzore i investicije,nesto je nagovještavao i nigdje ga....pratim utakmice Željezničara kao i ovaj forum stariji sam navijač i vidim kako je stanje na terenu o tome se nema sta puno polemisati a zanimaju me te informacije oko sponzora i investicija jer je to jedino sto u ovom trenutku može dati bilo kakvu nadu za bolje sutra samom klubu a ovako iz dana u dan samo možemo ići prema dole realno gledajući...a gledajući trenutnu politiku kluba mislim prvenstveno na podmladjivanje ekipe i sve ostalo mislim da je sve ovo kupovina vremena dok se ne nadje jedna ozbiljna inostrana investicija a ako se ne nadje uskoro poslije 30 godina mog aktivnog navijanja za zeljeznicar iskreno pomalo me strah sta ce se to u budućnosti događati....pratio sam i navijao za Želju i u gorim vremenima i navijat ću ali ako se sta hitno ne poduzme bogami sljedi nam jako težak period....
Ovo moje je skromno mišljenje

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 okt 2014, 19:14

JoseMourinho je napisao/la:previse je slab upload kod nasih provajdera da bi se kvalitetno ista streamovalo, jbg :thumbdown:
Nije baš, imamo momke sa orga koji streamuju utakmice bez ikakvih problema.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 okt 2014, 19:16

legenda79 je napisao/la:Molio bih ako iko moze stupiti u kontakt s forumasem pod nick-om Super (nema ga odavno) da se javi i da iznese koju pouzdanu i konkretniju informaciju vezanu za sponzore i investicije,nesto je nagovještavao i nigdje ga....pratim utakmice Željezničara kao i ovaj forum stariji sam navijač i vidim kako je stanje na terenu o tome se nema sta puno polemisati a zanimaju me te informacije oko sponzora i investicija jer je to jedino sto u ovom trenutku može dati bilo kakvu nadu za bolje sutra samom klubu a ovako iz dana u dan samo možemo ići prema dole realno gledajući...a gledajući trenutnu politiku kluba mislim prvenstveno na podmladjivanje ekipe i sve ostalo mislim da je sve ovo kupovina vremena dok se ne nadje jedna ozbiljna inostrana investicija a ako se ne nadje uskoro poslije 30 godina mog aktivnog navijanja za zeljeznicar iskreno pomalo me strah sta ce se to u budućnosti događati....pratio sam i navijao za Želju i u gorim vremenima i navijat ću ali ako se sta hitno ne poduzme bogami sljedi nam jako težak period....
Ovo moje je skromno mišljenje

Garant ga otjerali ovi likovi što su mu govorili kako on nije nikakav "insajder" i čovjek više ne dolazi. Pametan jbg...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 02 okt 2014, 19:26

Vjerovatno da je tako

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 02 okt 2014, 20:41

Ima li neko 2 slobodna mjesta za BL? PP
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 02 okt 2014, 20:53

Stanić odigrao 200. utakmicu u dresu Plavih

http://fkzeljeznicar.ba/stanic-odigrao- ... vih/11914/" onclick="window.open(this.href);return false;

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 02 okt 2014, 22:19

@legenda79 Nije ga niko otjerao, neki dan je pisao ...

"za nekih tri mjeseca necemo razglabati imaju li para"

Eto, imaš i odgovor na svoje pitanje, nesvjesno ti je odgovorio. :D
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 02 okt 2014, 22:38

Znam za to nije bas bilo neki dan....zbog toga se i pitam ima li kakvih svježih informacija...nesto malo konkretnije od tog,detaljnije....ako ima sta koliko je ozbiljna priča....ja sam definitivno ispao iz krugova gdje sam možda nekad i mogao ponešto saznat....osudjen sam na forum jer više nisam tako blizu Grbavice i Sarajeva kao grada

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 02 okt 2014, 23:43

imal ba ta od tih banana ili prijateljske sa olimpijom kad je ono trebala bit :)
=\_1921_/=

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 02 okt 2014, 23:45

Šehić večeras branio protiv Intera i imao par odličnih odbrana, bravo Šeha majstore :D

Pričalo se da će se ta prijateljska igrati u reprezentativnoj pauzi.
FKŽ !

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 okt 2014, 23:55

invincible1921 je napisao/la:imal ba ta od tih banana ili prijateljske sa olimpijom kad je ono trebala bit :)
Bice banana buraz, sabura. :mrgreen:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 okt 2014, 06:37

FaraonTM je napisao/la:Garant ga otjerali ovi likovi što su mu govorili kako on nije nikakav "insajder" i čovjek više ne dolazi. Pametan jbg...
Nisu. Čovjek se javi samo kad ima razlog za to :salut:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 03 okt 2014, 07:55

a dok nema investitora, jedini način da se dođe do neke dobre love je ovo što se radi sad. jer ne možeš ti ni najboljeg igrača naše lige prodati za neku cifretinu ako on ima 27 godina. bajić, sadiković i memija su već nosioci igre, ovaj prvi dijeli prvo mjesto na listi strijalaca, polako ulazi i mali amir i to će se vratiti i sa i bez investitora. a da ih "trpimo" i ne trpimo, trpimo ove što bi trebali biti iskusni.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 03 okt 2014, 09:27

zaboljisportuBiH je napisao/la:Nešto kako sam gledao ove druge teme, pa uđoh na ovaj transfermarkt vidim piše da je sa nama potpisao i Tarik Handžić (čini mi se da je on naš junior). JEl tačno to? I jel tačno da je onaj Količić još kod nas? On još tam ostoji a znam da ste govorili da je otišao.
Da se citiram jer sam stavio ovaj post pred tekmu pa vjerovatno niko nije vidio ili niko ne zna ;)

Dino1921
Kontakt:

Post Postao/la Dino1921 » 03 okt 2014, 10:38

Mislim da sa Borcem nikada nismo u PL igrali nerijeseno ni u BL ni u DOLINI :) :)
Po meni je najveci crnjak sto Jakupovic sudi :S
...Ljubavi sto te rodi
klasa radnicka
Tebi posvetio zivot
sve dane,godine,
sa svojom bracom zivim
za tvoje uspjehe...

ODUVIJEK RADNIČKI NIKAD REŽIMSKI, UVIJEK GRADSKI NIKAD SELJAČKI

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 03 okt 2014, 10:47

E momci, Sarajevo dvije godine ne porazeno u kupu... :crazy: :crazy:

Kad sam vidio naslov umalo se nisam frapirao...

Dino1921
Kontakt:

Post Postao/la Dino1921 » 03 okt 2014, 10:50

DzoleZeljo je napisao/la:E momci, Sarajevo dvije godine ne porazeno u kupu... :crazy: :crazy:

Kad sam vidio naslov umalo se nisam frapirao...
Brate nemas potrebe njih ovdje spominjati...
...Ljubavi sto te rodi
klasa radnicka
Tebi posvetio zivot
sve dane,godine,
sa svojom bracom zivim
za tvoje uspjehe...

ODUVIJEK RADNIČKI NIKAD REŽIMSKI, UVIJEK GRADSKI NIKAD SELJAČKI

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 15 gostiju.