Ovako je bilo čitavu utakmicu na svakom igraču. Na Tevezu su ponekad i trojica bili.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Mislis nedjelje i Rome?asr_pd je napisao/la:Nadam se da se nakon ovakve borbe Juve neće stići oporaviti do subote
Onda su i Barcelona i Real DOSTA slabije ekipe?PeleFerguson je napisao/la:Realno zasluzen poraz.Juventus sinoc nije sutnuo ka golu Atletica kako treba i sa takvom igrom se moralo ocekivati da ce taj gol Atletica doci kad tad.Nazalost dosao je pred kraj utakmice.
Pravi test za ovu ekipu ce biti Pirej,jer realno Juve je dosta slabija ekipa od Atletica i tu su se samo rijetki mogli nadati necemu.
I kod mene ista stvar, izgubilo draz nakon tri sezone, nije kao ona prva sa Conteom, covjek hoce vise a to je LP, pa mi Malme i Grci ce predstavljat hit sezone.Marvin je napisao/la:Mislis nedjelje i Rome?asr_pd je napisao/la:Nadam se da se nakon ovakve borbe Juve neće stići oporaviti do subote
Iskreno vise me zanima zavrsna utakmica sa Malemeom nego ova sa Romom.
Peluso barem osakati protivničkog igrača i time doprinese igri a Evra je igrač manje po lijevoj stranikorisnikforuma je napisao/la:Još jedna stvar, Evra je jučer djelovao kao kakav junior, ni jedan put nije ni probao probit bok, ubačaj za gol je pao s njegove strane, njega nigdje...
Peluso je bio limitiran u napadu, ali je barem bio borben i dobar u skoku, ispada da smo zamjenili gorim
Morata sinoc se povredio odmah kad je usaoPogba je napisao/la:Morata lakše ozlijeđen i najvjerovatnije propušta Romu, Caceres rovit, ali bi mogao stisnuti zube i najgore, Barza ide na specijalistički pregled, navodno i dalje osjeti bol. Šteta, toliko ga očekujem, ali povreda uzima danak.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.