Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la Goalgetter » 02 okt 2014, 22:23

soccerfan je napisao/la: Ma meni je forumskih strucnjaka koji se pale tek kad treba kritikovati nekog naseg igraca puna kapa. Sve znaju a zivot im prode ispred monitora i tastature. ;) ;)
Ma dobro, forum je ovo, svako ima pravo da iznese svoje misljenje, i svoj vid razmisljanja. Razumijem kad neko nakon 6 ili 12 mjeseci proglasi ga promasajem. Ali momak nije odigrao 3 tekme, kiksao ono jednom protiv Chelsea, i odmah se prica o posudbama u Madjarsku, u 2. ligu Engleske itd. Bezvezno lupetanje.

Neka, neka, kako ono kazu ovi Papetovci, Mume ce da dijeli pljuske. Pljuske onima koji su ga sada kritikovali u pocetku sezone, a i oni koji su ga prije poziva u Brazil pljuvali i kritikovali da nikad od njega igrac nece biti. :kafa:

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 02 okt 2014, 22:24

Ma Ajax je bio malo skeptičan za odabir kluba zato jer Mume nije mogao standardno igrati odmah po dolasku u klub, ali naravno da je dobro odabrao. Everton je stabilan i uređen klub, sa amibicijama za TOP 4, te vrlo dobrim managerom. Na njemu je da radi i pokaže kvalitet, a svi znamo da je lav i kako je borben, tako da u Muhamedov uspjeh ne treba sumnjati.
Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 02 okt 2014, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 02 okt 2014, 22:24

Goalgetter je napisao/la:
soccerfan je napisao/la: Ma meni je forumskih strucnjaka koji se pale tek kad treba kritikovati nekog naseg igraca puna kapa. Sve znaju a zivot im prode ispred monitora i tastature. ;) ;)
Ma dobro, forum je ovo, svako ima pravo da iznese svoje misljenje, i svoj vid razmisljanja. Razumijem kad neko nakon 6 ili 12 mjeseci proglasi ga promasajem. Ali momak nije odigrao 3 tekme, kiksao ono jednom protiv Chelsea, i odmah se prica o posudbama u Madjarsku, u 2. ligu Engleske itd. Bezvezno lupetanje.

Neka, neka, kako ono kazu ovi Papetovci, Mume ce da dijeli pljuske. Pljuske onima koji su ga sada kritikovali u pocetku sezone, a i oni koji su ga prije poziva u Brazil pljuvali i kritikovali da nikad od njega igrac nece biti. :kafa:
Ako Bog da. Slazem se sa napisanim. :thumbup: :thumbup:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 03 okt 2014, 00:02

Goalgetter je napisao/la:
Ajax je napisao/la: :thumbup: :thumbup: Izgleda da je dobro odabrao klub ipak
Ovi najveci tzv. strucnjaci sa foruma su ga vec otpisali nakon mjesec dana neigranja, i onog kiksa protiv Chelsea. Govorio sam uvijek, Martinez zna sta radi sa njim, koliko je u cilju Muhamedu da uspije u Engleskoj, toliko je i Robertu cilj da napravi zvijer od igraca, a doveo ga za 4 miliona. Obje strane profitiraju. Vec pokazuje svoj potencijal, a ovo je tek pocetak.

Do kraja sezone jedan od glavnih igraca Evertona, sljedece sezone mozda i medju boljima na svojoj poziciji u EPL. :cool:
Slazem se :thumbup:

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 03 okt 2014, 00:03

Do kraja sezone nema TEORETSKE ŠANSE da bude "jedan od glavnih igrača".

Za poslije ne znam.
A.F.C. Bournemouth!

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 03 okt 2014, 00:17

rambo16 je napisao/la:Do kraja sezone nema TEORETSKE ŠANSE da bude "jedan od glavnih igrača".

Za poslije ne znam.
Ne znam ko je normalan očekivao da za 1 sezonu bude jedan od glavnih igrača. Prešao je iz Mađarske u Englesku, drastična promjena na koju da se privikne možda treba cijela godina pa tek onda da počne pokazivati zašto je tu gdje jeste. Očekujem da tek sljedeće sezone bude većinom starter, a onda šta slijedi je najviše do njega.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 okt 2014, 01:43

rambo16 je napisao/la:Do kraja sezone nema TEORETSKE ŠANSE da bude "jedan od glavnih igrača".

Za poslije ne znam.
Upravo.I ajmo bit realni,pojma nemamo šta trener radi s njim i kakvi su mu planovi.Nek dodje drugi trener,možda ga i proda.Tako da treba prestat o bezveznim lupetanjima i samo se nadat da će proigrat ;)
Nad tobom sunce najljepše sja

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 okt 2014, 01:51

kao prvo, sigurno neće doći novi trener :D kao drugo, Roberto voli rad s mladim igračima (Stones, McC, Bešić, Barkley, Lukaku, pa i Coleman) :D kao treće, Barry ima 33 godine :D kao četvrto, onog trenutka kad Bešić postane standardan, a za to mu predviđam narednu sezonu, očekujem strahovit' napredak i da oduševi navijače, kao i javnost, kao što je to bio slučaj s McC, Barkleyjem, Colemanom, a što će u narednih sezonu-dvije biti slučaj sa Stonesom i Bešićem :D

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 03 okt 2014, 02:01

pinoglavi je napisao/la:Upravo.I ajmo bit realni,pojma nemamo šta trener radi s njim i kakvi su mu planovi.Nek dodje drugi trener,možda ga i proda.Tako da treba prestat o bezveznim lupetanjima i samo se nadat da će proigrat ;)
Upravo tako, nadajmo se da covjek koji ga je i doveo ostane na klupi, jer znamo koliko trener-manager moze utjecati na karijeru i razvoj, pogotovo mladog, temperamentnog igraca velikog srca.
Ukoliko zabiljezi 10-12 ili vise nastupa u EPL ove sezone to bi bio fantastican uspjeh za mladog igraca iz Madjarske

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 03 okt 2014, 19:59

Citam na Evertonovoj stranici da se Barkley tek vraca treninzima ove sedmice tako da za United sigurno nece biti spreman. Sto znaci da ce i Besic najvjerovatnije poceti. :) :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

amarosi
Kontakt:

Post Postao/la amarosi » 03 okt 2014, 20:43

Na zimu na posudbu pa onda sljedece sezone u prvih 11 ali sad je vazno da igra neka trazi posudbu pa barem u holandiju

Bajric981
Kontakt:

Post Postao/la Bajric981 » 03 okt 2014, 20:46

amarosi je napisao/la:Na zimu na posudbu pa onda sljedece sezone u prvih 11 ali sad je vazno da igra neka trazi posudbu pa barem u holandiju
i ja mislim da mu je bolje otici i u losiji klub a igrati :crazy: bolje nego da grije klupu....

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 03 okt 2014, 20:47

sreca pa se trolovi poput vas nista ne pitaju

Hombre
Kontakt:

Post Postao/la Hombre » 03 okt 2014, 20:47

amarosi je napisao/la:Na zimu na posudbu pa onda sljedece sezone u prvih 11 ali sad je vazno da igra neka trazi posudbu pa barem u holandiju
Sjo buraz pravo ti je dobar plan Ala'a mi.
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 okt 2014, 08:58

Valjalo bi da mu Don Roberto pruži šansu danas na Old Traffordu, bila bi to odlična uvertira pred Vels za našeg najvažnijeg igrača.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

marcelo12
Kontakt:

Post Postao/la marcelo12 » 05 okt 2014, 10:34

Sad na Livescore gledam postavu i piše da je Besic u prvoj postavi :D

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 okt 2014, 10:37

Virtu4l je napisao/la:Valjalo bi da mu Don Roberto pruži šansu danas na Old Traffordu, bila bi to odlična uvertira pred Vels za našeg najvažnijeg igrača.
pa s obzirom da Man Utd igra ofanzivnije od Liverpoola, očekujem da opet krene s tri igrača u veznom redu :D inače McC upitan za današnji meč, tek danas nekad će testovi pokazat' da l' je spreman :D

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 05 okt 2014, 11:23

Kad nekad danas kad pocinju za sat i po? :D

Mislim da Mume igra, a formacija ce zavisit od toga da li je McC zdrav ili ne. Licno bi ga vise volio vidjeti pozadi sa dvojicom destruktivaca, odnosno sa Barryem.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 05 okt 2014, 11:27

mislim da je siguran starter danas. ne bitno da li bio McC spreman ili ne.
pi.

kobac
Kontakt:

Post Postao/la kobac » 05 okt 2014, 11:29

Mume deri danas smećare :bih: :bih:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Amazon [Bot], CAGarfia, Jegres, Maverick, Normus90, tuzlanskinacin i 36 gostiju.