Vels - BiH / BiH - Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Šta očekujete od ovog dvomeča:

6b
54
15%
4b
75
21%
3b
43
12%
1b
111
31%
0b
80
22%

Ukupno glasova: 363

Sabinho
Kontakt:

Re: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la Sabinho » 03 okt 2014, 00:54

A ko od nasih igraca uopce moze cuvati Hazarda, Balea i takve klase?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 okt 2014, 01:12

Sabinho je napisao/la:A ko od nasih igraca uopce moze cuvati Hazarda, Balea i takve klase?
Evo ih opet. Takve igrace ne cuva jedan, nego ekipa. Moras postavit odbranu tako da ces se kolektivno odbranit od toga.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 okt 2014, 01:15

Cartman je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:A ko od nasih igraca uopce moze cuvati Hazarda, Balea i takve klase?
Evo ih opet. Takve igrace ne cuva jedan, nego ekipa. Moras postavit odbranu tako da ces se kolektivno odbranit od toga.
Dobro, i sta ako Pape stavi Mujdzu i Spahica u odbranu i Belgija nas nabije, plus ne igraju Tino i Avdija?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 03 okt 2014, 01:28

Pa kako nisu prejaki pogledaj im ekipe da je bilo ko na klupi osim Safeta ocekivao bi barem nesto od ovog susreta sa njim nista osim poraza ne ocekujem , znaci sto imaju bolji igracki kadar mi imamo ogromni minus u vidu trenera fudbalskog znalca koji izlazi sa formacijama 3-6-1 i 2-1-5-2 na teren , Ne mogu da vjerujem kako se neki ljudi prave glupi ko ce cuvati Hazarda mozda Avdija Vrsajevic ? :lol: :lol: , zovem li ga ja u reprezentaciju ili Safet Susic ?
Ko pravi formaciju nego trener ;)
Nemislim da je toliko glup pa da ce opet s Avdijom poceti, Mujdza moze Hazarda solidno cuvati ali procemu Hazard bar 4-5 puta od 15stak pokusaja...Mislim na Hazard da ce Biti oba Besic i Mujdza na njemu a na Lukakua Sunjic i Spahic zavisi ko igra sa Spahom mozda i Ermin...Pjanic isto dobro cita igru pa ce i on pomagati. Najbolje bi bilo neki bunker pa na kontra napada..drugacije nevidim nesto bolje.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 03 okt 2014, 01:30

Sabinho je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Dobro, i sta ako Pape stavi Mujdzu i Spahica u odbranu i Belgija nas nabije, plus ne igraju Tino i Avdija?
sanse da nas Belgija nabije sa prvom dvojicom su recimo puno manje nego da nas nabiju sa drugom dvojicom,jasnije ?

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 03 okt 2014, 01:47

Clutch je napisao/la:Derbije u grupi smo uglavnom igrali dobro tako da mi to daje razloga za optimizam. Prisjeti se Grčke i Pariza.
Valja, no prisjetimo se i Koseva protiv nikad slabije Francuske, kao i slovacke x 2.... Prijeko su nam potrebna 3 poena u Velsu, no mi primamo minimalno jedan gol sa klimavom odbranom protiv Balea, dakle ostaje na napadu da zabiju minimalno 2, mozda i 3 gola za pobjedu. Da li je to ne realno? Da, nazalost jeste

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 03 okt 2014, 08:28

stvar je jednostavna:

1. pape ce nastaviti sa eksperimentima, istrcacemo u nekom sarenom sastavu sa jos sarenijom formacijom i mucicemo se obje utakmice gdje ce nas mozda neki individualni kvalitet iscupati pa cemo ukrasti pokoji bod. mada, vece su sanse da cemo u tom slucaju izgubiti obje tekme.

ili

2. pape ce shvatiti da 'napadacki' i 'neodgovorno' nisu dvije iste stvari, istrcacemo u jednoj takticki jakoj postavci gdje se zna ko pije a ko placa i uzecemo 4-6 bodova dominantnom timskom igrom.

amarosi
Kontakt:

Post Postao/la amarosi » 03 okt 2014, 08:34

Hoce li nastupati za vels remzi i alen?nisu oni samo bale imaju odbranu iz engleske lige i ovu dvojicu u veznom redu koji su bolji od nasih veznih

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 03 okt 2014, 08:36

amarosi je napisao/la:Hoce li nastupati za vels remzi i alen?nisu oni samo bale imaju odbranu iz engleske lige i ovu dvojicu u veznom redu koji su bolji od nasih veznih
Nope, Remzi koliko sam cuo je van terena jos dugo i Allen nije na spisku. :thumbup:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Grunf
Kontakt:

Post Postao/la Grunf » 03 okt 2014, 09:29

Nema neke prevelike nauke po mom laickom misljenju: 4-3-3 (ili ti 4-5-1 kad se brani).
Begovic - Mujdza Sunjic Spahic Kvesic (? - Lulic je skroz izgubio naviku vracanja kad se otisne na zalost..) - Pjanic Besic Medunjanin - Lulic Dzeko Hajrovic
Mislim da su ovi igraci u stanju da takticki interpretiraju ovu postavku, utrenirani su manje-vise svi u klubovima. Mene je recimo pozitivno dojmilo vezanje Pjanica i Medunjanina na mondijalu, a mislim da se i Besic moze fino uklopiti sa njima dvojicom u kratkom vezu. Samo da nismo razvuceni, da cijela ekipa bude u 40 m i mozemo fino odigrati.
Ono sto smo vidjeli protiv Kipra se vise nikad ne smije ponoviti, nadam se da su svi izvukli pouku! Jedan lik je sjecam se poslije Kipra kroz zajebanciju postavio nasu postavku na terenu, samo sto je to bila ziva istina i ni malo smijesno: Golman - 2 stopera - 2 beka na poziciji krila bez vracanja - vezni red i napad u liniji jedan iza drugog:
Besic
Pjanic
Susic
Prcic
Ibisevic
Dzeko
Ne ponovilo se!!

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 03 okt 2014, 12:18

Momci, neznam kako je vama, al ja vec nocima nemogu da spavam :(.....da li ce biti Vels - BiH 0:2 ili 1:3.......muci me opasno :(.......jos sam sanjao da cemo s Belgijom odigrat 1:1.......

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la Goalgetter » 03 okt 2014, 12:21

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:Momci, neznam kako je vama, al ja vec nocima nemogu da spavam :(.....da li ce biti Vels - BiH 0:2 ili 1:3.......muci me opasno :(.......jos sam sanjao da cemo s Belgijom odigrat 1:1.......
Prosli put kad si prognozirao debakl protiv Kipra napao sam te bio :P . Sada, nadam se da ce se i ova prognoza da ostvari :D

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Re: AW: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 03 okt 2014, 12:26

Goalgetter je napisao/la:
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:Momci, neznam kako je vama, al ja vec nocima nemogu da spavam :(.....da li ce biti Vels - BiH 0:2 ili 1:3.......muci me opasno :(.......jos sam sanjao da cemo s Belgijom odigrat 1:1.......
Prosli put kad si prognozirao debakl protiv Kipra napao sam te bio :P . Sada, nadam se da ce se i ova prognoza da ostvari :D
hvala prijatelju za iskrenost i da se konacno neko ne sprda s mojim prognozama.....dosta puta sam pogadjao rezultate zmajeva.....imam taj neki instinkt kad je repka u pitanju, pratim desavanja u i oko repke i tako to.....jer na primjer, kad mnogi ne racunaju na nas, mi iznenadimo, a u dosta navrata kad svi ocekuju pobjedu, mi otkazemo.......neznam da li se sjecas jos prosle godine moje prognoze uoci duela s grcima u zenici kada sam rekao ovdje ljudima da cemo ih ubiti s dva gola razlike, pa mi se raja smijala....... ;-)

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 03 okt 2014, 12:41

Iskreno rečeno, nakon ovog sastanka IO i ostanka Sušića na klupi, potpuno sam ohladio. Nije vrijedno sekirancije i neprospavanih noći. Kako bude, biće. Ako pobjedimo, super. Ako ne, nikom ništa. Zadnja dešavanja su mi totalno ubila entuzijazam za gledanjem reprezentacije. Ne zbog poraza, nego zbog ove šarade koju nam Savez i selektor pred očima priređuju.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 03 okt 2014, 13:17

revan je napisao/la:
Iskreno rečeno, nakon ovog sastanka IO i ostanka Sušića na klupi, potpuno sam ohladio. Nije vrijedno sekirancije i neprospavanih noći. Kako bude, biće. Ako pobjedimo, super. Ako ne, nikom ništa. Zadnja dešavanja su mi totalno ubila entuzijazam za gledanjem reprezentacije. Ne zbog poraza, nego zbog ove šarade koju nam Savez i selektor pred očima priređuju.

znam prijatelju, ono posle kipra imas onaj cudan osjecaj, nije neki dozivljaj kao recimo prije 4-5 godina, kad se okupi repka, pa danima razmisljas o svemu.....kod mene je onaj pravi "entuzijazam" kao sto ti rece, vec umro ljetos nakon nigerije.....od tad nikako da se vrati :(....i ako opet dodje ona neka atmosfera, ali je stvaro cudna, nije onaj dozivljaj kao recimo prije... :( :(......

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 okt 2014, 14:45

slika

Ko poznaje malo bolje Velsane, ko ce mjenjati Ramseya i Allena u prvih 11, i moze li se ocekivati slicnih prvih 11 kao sto je igralo protiv Andorre (do ovog dvojca naravno).

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 okt 2014, 14:51

Ramseya je tu mijenjao Huws, ali on je defenzivni vezni i vodili su 1-2, vjerovatno je čuvao rezultat.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 okt 2014, 14:57

Realno jedna vrlo, vrlo limitirana ekipa. Koju bi sa normalnim trenerom mi razbili. Ovako...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 okt 2014, 15:00

Da se odmah kladimo kako ce Ashley Williams strpat Dzeku u mali dzepic?

Potcjenjujete ljude, svi oni igraju po Engleskoj manje vise. Bolje i to nego ovo gdje igra vecinski dio nase reprezentacije..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 okt 2014, 15:02

tuzlak1987 je napisao/la:Potcjenjujete ljude, svi oni igraju po Engleskoj manje vise. Bolje i to nego ovo gdje igra vecinski dio nase reprezentacije..
Da je to bitno, valjda bi nešto do sada napravili.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Kaunas, riki46 i 36 gostiju.