Safet Sušić - Pape

bhsport
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la bhsport » 03 okt 2014, 14:16

emir79 je napisao/la:Nesto danas kontam :), sad Kodro nam blizu, preuzeo klub u nasoj ligi. Mogao bi biti naslijednik Papetu, mlad, amibiciozan, u svakom slucaju ima nekakvog iskustva, i bummmm, ode sve u havu :mrgreen:

Brat Menaf menadzer, sin Kenan spreman za reprezentacije, a prekjucer Meho kaze da je gledao utakmice FK Sarajeva na kasetama, hud covjek bi bio razapet u roku od mjesec dana. :mrgreen:

Sta li bi i kako reagovali Velezovci, s obzirom da su se natovarili na Safeta "seljaka" zbog kaseta, hmmm :mrgreen:
Tema je Safet Susic a ne Meho Kodro.
Kodro je svoje pokazao i dokazao ko selektor niko mu A ne moze reci. Preuzeo repku kada je bilo najgore i kada se ovaj pariski mis krio po drugim turskim ligama.
Kodro je kao igrac i kapiten reprezentacije zaduzio ovu repku.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 okt 2014, 14:22

bhsport je napisao/la:Kodro je kao igrac i kapiten reprezentacije zaduzio ovu repku.
:salut:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 03 okt 2014, 14:43

emir79 je napisao/la:slika
[youtube][/youtube]

:urnebes:
1946

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 03 okt 2014, 14:56

Na koliko bodova pristaješ protiv Velsa? Dva?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 okt 2014, 14:57

Virtu4l je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Kodro je kao igrac i kapiten reprezentacije zaduzio ovu repku.
:salut:
Nas svi zaduzili nesto jbt, imamo legendi kao da smo Njemacka, a ne fucking Bosnia..

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 03 okt 2014, 15:00

bhsport je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Nesto danas kontam :), sad Kodro nam blizu, preuzeo klub u nasoj ligi. Mogao bi biti naslijednik Papetu, mlad, amibiciozan, u svakom slucaju ima nekakvog iskustva, i bummmm, ode sve u havu :mrgreen:

Brat Menaf menadzer, sin Kenan spreman za reprezentacije, a prekjucer Meho kaze da je gledao utakmice FK Sarajeva na kasetama, hud covjek bi bio razapet u roku od mjesec dana. :mrgreen:

Sta li bi i kako reagovali Velezovci, s obzirom da su se natovarili na Safeta "seljaka" zbog kaseta, hmmm :mrgreen:
Tema je Safet Susic a ne Meho Kodro.
Kodro je svoje pokazao i dokazao ko selektor niko mu A ne moze reci. Preuzeo repku kada je bilo najgore i kada se ovaj pariski mis krio po drugim turskim ligama.
I opet ce je preuzet kad bude najgore i to uskoro...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 okt 2014, 15:09

Neka Kodro preuzme repku, a Safet FKS. Najbolje rjesenje. :cool:

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 03 okt 2014, 15:10

Goalgetter je napisao/la:Neka Kodro preuzme repku, a Safet FKS. Najbolje rjesenje. :cool:
za zeljovce i ostatak PLBiH sigurno je najbolje tako ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 okt 2014, 15:11

tuzlak1987 je napisao/la:Nas svi zaduzili nesto jbt, imamo legendi kao da smo Njemacka, a ne fucking Bosnia..
Pa ako je za tebe 'fucking Bosnia', za mene nije, a vjerujem i za većinu ;) Nemamo mi toliko legendi, a i ove što imamo ne odnosimo se prema njima sa respektom koji zaslužuju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 03 okt 2014, 15:12

Virtu4l je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Nas svi zaduzili nesto jbt, imamo legendi kao da smo Njemacka, a ne fucking Bosnia..
Pa ako je za tebe 'fucking Bosnia', za mene nije, a vjerujem i za većinu ;) Nemamo mi toliko legendi, a i ove što imamo ne odnosimo se prema njima sa respektom koji zaslužuju.
Ma stipu njega, kada je dolazio kao prvotimac Barse da igra protiv Albanije i kada je rusio Sloveniju u Ljubljani valjao je.
Kakav je covjek je pokazao 2008. Mehito respect!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 03 okt 2014, 15:13

Da je normalno,ko što nije,oni bi imali glavnu riječ i na klupi repke,i u savezu!

slika
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 okt 2014, 15:21

dansnji interviju Ivice Osima kaze treba vise postovati safeta narocito vi novinari i pustite njeg i njegovu porodicu .ipak je Osim autoritet i postovan covjek a izjavio da safeta treba poštovati :crazy: . a ja ovdje od vrlih forumasa citam svaki dan kriminalac ,teleca glava ,neznalice itd .

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 03 okt 2014, 15:29

Dobro ba bordo,mene ne interesuje,njegov IQ,ili ti nadimici,a nit sam mu kad psovao familiju ili nešto u tom smislu!
Od njega se zahtjeva da samo stavi najboljih 11,i formaciju kakvu smo igrali u Americi na turneji! I to je to,mi imamo igrače koji će se sami pobrinuti za rezultat! Kod nas nema filozofije puno... Samo najboljih 11 nek igra,i to je to! I normalno zvati nove igrače,koji imaju kvalitet!
Fakat da iritira poraz od Kipra,jer svi znaju da nit je ono formacija za nasu repku,nit najbolji igrači!
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 03 okt 2014, 16:02

Te psovke prema Susicu razumijem, bar vise nego ovih sto tvrde da ga ne brane kao trenera nego sto ljudi previse na njega pljuju. Ljudi su dosta frustrirani, i to sa dobrim razlozima. Reprezentacija Bosne je jedna vrlo rijetka stvar na koju ljudi iz BiH mogu biti ponosni. Koliko sam puta pisao da je on kao trener samo bio u Turskim fenjerasima i to po 3-4 mjeseca i odmah otkaz. Jednostavno dobije posao i ljudi nakon kratkog vremena vide da nema nekog fudbalskog znanja i odmah slijedi otkaz. Jedino kod nas covjek koji izjavljuje da zeli da mi igramo kao barcelona i netreba nam defanzivni vezni, koji forsira kralja sesnesterca na desno krilo gdje se nikako ne snalazi, koji u naj vaznijoj utakmici ostavi naseg daleko najboljeg defanzivnog igraca na klubi, postavlja formacije sa cetri CM-a da se guse po terenu, koji jednog Vrsajevica stavlja ispred 100% spremnog Mujdze koji 5-6 godina igra standardno u Bundesligi, koji nakon svakog velikog poraza igrace pred voz gura i tvrdi da su bodbacili, i jos brojni tako evidentni glupi potezi i izjave, moze da ostane 5+ godina. Covjek u svakoj izjavi provali se i svakom sa imalo mozga u glavi je jasno da njemu stvarno dosta nedostaje, i opet sa njim moramo da se patimo. Nakon Sp-a na svakom portalu koji je imao biranje vecina je bila da se ne produzi Papetu saradnja, a sta ovi iz saveza rade? Produzuju mu ugovor i to sa nevjerovatnom placom. Pa gdje nece ljudi biti isfristrirani?
Zadnja izmjena: DzemoVoliMarmeladu, dana/u 03 okt 2014, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 okt 2014, 16:11

bhsport je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Ma stipu njega, kada je dolazio kao prvotimac Barse da igra protiv Albanije i kada je rusio Sloveniju u Ljubljani valjao je.
Kakav je covjek je pokazao 2008. Mehito respect!
Ne mozemo se ponasati kao klubovi PL, pa ako je igrao za nas da mora i nakon karijere tu biti. Tu jednostavno treba biti neko ko zna raditi sa ovakvim igracima..

Eto Srbija je nama najbliza sto se tice toga, imaju tih nekih starih "legendi" ali su pravi jedino kada ih preuzme neko ko zna, tipa sada Advocat..

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 03 okt 2014, 16:14

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Te psovke prema Susicu razumijem, bar vise nego ovih sto tvrde da ga ne brane kao trenera nego sto ljudi previse na njega pljuju. Ljudi su dosta frustrirani, i to sa dobrim razlozima. Reprezentacija Bosne je jedna vrlo rijetka stvar na koju ljudi iz BiH mogu biti ponosni. Koliko sam puta pisao da je on kao trener samo bio u Turskim fenjerasima i to po 3-4 mjeseca i odmah otkaz. Jednostavno dobije posao i ljudi nakon kratkog vremena vide da nema nekog fudbalskog znanja i odmah slijedi otkaz. Jedino kod nas covjek koji izjavljuje da zeli da mi igramo kao barcelona i netreba nam defanzivni vezni, koji forsira kralja sesnesterca na desno krilo gdje se nikako ne snalazi, koji u naj vaznijoj utakmici ostavi naseg daleko najboljeg defanzivnog igraca na klubi, postavlja formacije sa cetri CM-a da se guse po terenu, koji jednog Vrsajevica stavlja ispred 100% spremnog Mujdze koji 5-6 godina igra standardno u Bundesligi, koji nakon svakog velikog poraza igrace pred voz gura i tvrdi da su bodbacili, i jos brojni tako evidentni glupi potezi i izjave, moze da ostane 5+ godina. Covjek u svakoj izjavi provali se i svakom sa imalo mozga u glavi je jasno da njemu stvarno dosta nedostaje, i opet sa njim moramo da se patimo. Nakon Sp-a na svakom portalu koji je imao biranje vecina je bila da se ne produzi Papetu saradnja, a sta ovi iz saveza rade? Produzuju mu ugovor i to sa nevjerovatnom platom. Pa gdje nece ljudi biti isfristrirani?
koja gomila nebuloza, kakvi otkazi ia kakav Mujdza i standard, jest standardno se povrijedi svako 2-3 utakmice.
isti ti ljudi su i Osima tjerali iz Juge zbog kojekakvih licnih i klubskih interesa, tako da jedino mjerilo njegovog ostanka ili otkaza mogu biti rezultati.
Nemas ti zive veze momak.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 03 okt 2014, 16:24

harixs je napisao/la:
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Te psovke prema Susicu razumijem, bar vise nego ovih sto tvrde da ga ne brane kao trenera nego sto ljudi previse na njega pljuju. Ljudi su dosta frustrirani, i to sa dobrim razlozima. Reprezentacija Bosne je jedna vrlo rijetka stvar na koju ljudi iz BiH mogu biti ponosni. Koliko sam puta pisao da je on kao trener samo bio u Turskim fenjerasima i to po 3-4 mjeseca i odmah otkaz. Jednostavno dobije posao i ljudi nakon kratkog vremena vide da nema nekog fudbalskog znanja i odmah slijedi otkaz. Jedino kod nas covjek koji izjavljuje da zeli da mi igramo kao barcelona i netreba nam defanzivni vezni, koji forsira kralja sesnesterca na desno krilo gdje se nikako ne snalazi, koji u naj vaznijoj utakmici ostavi naseg daleko najboljeg defanzivnog igraca na klubi, postavlja formacije sa cetri CM-a da se guse po terenu, koji jednog Vrsajevica stavlja ispred 100% spremnog Mujdze koji 5-6 godina igra standardno u Bundesligi, koji nakon svakog velikog poraza igrace pred voz gura i tvrdi da su bodbacili, i jos brojni tako evidentni glupi potezi i izjave, moze da ostane 5+ godina. Covjek u svakoj izjavi provali se i svakom sa imalo mozga u glavi je jasno da njemu stvarno dosta nedostaje, i opet sa njim moramo da se patimo. Nakon Sp-a na svakom portalu koji je imao biranje vecina je bila da se ne produzi Papetu saradnja, a sta ovi iz saveza rade? Produzuju mu ugovor i to sa nevjerovatnom platom. Pa gdje nece ljudi biti isfristrirani?
koja gomila nebuloza, kakvi otkazi ia kakav Mujdza i standard, jest standardno se povrijedi svako 2-3 utakmice.
isti ti ljudi su i Osima tjerali iz Juge zbog kojekakvih licnih i klubskih interesa, tako da jedino mjerilo njegovog ostanka ili otkaza mogu biti rezultati.
Nemas ti zive veze momak.
Mujdza kad god nije bio povrijeden bio je standardan. To sto je cesto imao povrede, nakon sto ga je onaj crnac polomio nije bitno, jer kad god je spreman bio i igrao je. I za Svrska je Dani Alves. A o nedostajaku resultata i govorim od poraza protiv Amerike vrlo slabi rezultati, Poraz od Slovacke u Zenici, poraz u utakmici koja se morala dobit protiv Nigerije. I blamaze protiv Egipta i Kipra. Pogledaj rezulatate ako ce tvrdit da ih ima Pape. U zadnjih godinu dana 14 tekmi 7 pobjeda 7 poraza.

Porazi od Amerike, Slovacke, Argentine x2, Egipta Nigerije, Kipra
Pobjede Slovacka(losa igra, majstorija Hajrovica. Vrlo lahko mogla biti velika blamaza i da propustimo SP) Lichtenstein x2 Litvanija, Meksiko, Obala Slonovace, Iran.

Nisu dobri rezultati nikako kad uzmes u obzir nas kvalitet.
Zadnja izmjena: DzemoVoliMarmeladu, dana/u 03 okt 2014, 16:31, ukupno mijenjano 3 puta.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 03 okt 2014, 16:25

Sta kaze lola,Boske igra zadnjeg veznog u Barceloni ali nije ni on klasicni zadnji vezni nego je vise kreator :lol: :lol: :lol: :lol:
Boske :urnebes:
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 03 okt 2014, 16:25, ukupno mijenjano 1 put.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 03 okt 2014, 16:25

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Te psovke prema Susicu razumijem, bar vise nego ovih sto tvrde da ga ne brane kao trenera nego sto ljudi previse na njega pljuju. Ljudi su dosta frustrirani, i to sa dobrim razlozima. Reprezentacija Bosne je jedna vrlo rijetka stvar na koju ljudi iz BiH mogu biti ponosni. Koliko sam puta pisao da je on kao trener samo bio u Turskim fenjerasima i to po 3-4 mjeseca i odmah otkaz. Jednostavno dobije posao i ljudi nakon kratkog vremena vide da nema nekog fudbalskog znanja i odmah slijedi otkaz. Jedino kod nas covjek koji izjavljuje da zeli da mi igramo kao barcelona i netreba nam defanzivni vezni, koji forsira kralja sesnesterca na desno krilo gdje se nikako ne snalazi, koji u naj vaznijoj utakmici ostavi naseg daleko najboljeg defanzivnog igraca na klubi, postavlja formacije sa cetri CM-a da se guse po terenu, koji jednog Vrsajevica stavlja ispred 100% spremnog Mujdze koji 5-6 godina igra standardno u Bundesligi, koji nakon svakog velikog poraza igrace pred voz gura i tvrdi da su bodbacili, i jos brojni tako evidentni glupi potezi i izjave, moze da ostane 5+ godina. Covjek u svakoj izjavi provali se i svakom sa imalo mozga u glavi je jasno da njemu stvarno dosta nedostaje, i opet sa njim moramo da se patimo. Nakon Sp-a na svakom portalu koji je imao biranje vecina je bila da se ne produzi Papetu saradnja, a sta ovi iz saveza rade? Produzuju mu ugovor i to sa nevjerovatnom placom. Pa gdje nece ljudi biti isfristrirani?
Ma đaba ti ovo pišeš, pa pogledaj samo ko nam je konstantno na vlasti ovih dvadeset godina i pogledaj profil glasača biti će ti sve sve jasno i kod ponovnog izbora i ostanka Sušića na klupi, isti su to principi. Narod je glupo krdo ovaca koje treba samo **** i ništa više. Što se mene tiče ja repku ne mogu više pratit, previše je tu bilo razočarenja ali mislim da će ovo koje slijedi bit najveće i nemam više srca za takvo nešto.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 03 okt 2014, 16:33

bhsport je napisao/la: Tema je Safet Susic a ne Meho Kodro.
Potrosili bi Kodru kao i sve do sad selektore.
Glavu dajem, da bi nakon par poraza pocelo o ovome o cemu sam pisao. Naravno da je Kodro zaduzio reprezentaciju , nemamo mi puno igraca koji su harali najboljim ligama svijeta i predstavljali BIH gdje god su stigli, nemamo mi puno igraca koji su postali najbolji strijelci svojih klubova u historiji, te rusili slavni Real.
Kodro je ponos i treba da bude ponos svakog covjeka u BIH.

Ja ti samo kazem, da bi bio potrosen. Evo sta se sve danas radi sa Safetom. Niko ga ne zakiva u zvjezde, niti ga iko poredi sa najboljim trenerima svijeta, to nije niti ce biti, ali ovoliko pljuvanje po covjeku koji ti je priustio nesto sto ces dok si ziv pamtiti je van svake pameti.

Ima Safet svojih gresaka, pa pobogu ima ih i jedan Mourinho planetarna zvijezda sa kime se ziv niko porediti ne moze, kako onda da ih nema Safet !?

Toliko je daleko otislo da bi pojedinci pozeljeli poraze vlastitoj reprezentaciji, da nebi Safet vise bio selektor. Ima li za tebe ovo zdravog razuma?

Zasto uvrede?
Teleci pogled, seljacina, papak, ludjak, idiot, manijak, mafijas .......

Da li se doticni zapitaju, koliko su sami seljacine dok ovako nesto pisu?

I da bude jasno, Safet Susic nije vrhunski trener, kao sto nisu ni mnogi koji dolaze iz BIH, jer ih jednostavno nemamo kvalitetnih, ali cu stati u njegovu odbranu uvijek, kad vidim uvrede i stvari koje nemaju veze ni sa fudbalom, niti sa istinom. Kodru bi jos barem 5 puta vise branio samo da se zna, a i da znaju oni koji bi ga poceli pljuvati. Vrlodobro znamo i ti i ja, da bi se i na njeg masa natovarila i vrijedjala, bez obzira sto je Kodro jedan veliki gospodin.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.