bhsport je napisao/la:
Tema je Safet Susic a ne Meho Kodro.
Kodro je svoje pokazao i dokazao ko selektor niko mu A ne moze reci. Preuzeo repku kada je bilo najgore i kada se ovaj pariski mis krio po drugim turskim ligama.
Kodro je kao igrac i kapiten reprezentacije zaduzio ovu repku.
Potrosili bi Kodru kao i sve do sad selektore.
Glavu dajem, da bi nakon par poraza pocelo o ovome o cemu sam pisao. Naravno da je Kodro zaduzio reprezentaciju , nemamo mi puno igraca koji su harali najboljim ligama svijeta i predstavljali BIH gdje god su stigli, nemamo mi puno igraca koji su postali najbolji strijelci svojih klubova u historiji, te rusili slavni Real.
Kodro je ponos i treba da bude ponos svakog covjeka u BIH.
Ja ti samo kazem, da bi bio potrosen. Evo sta se sve danas radi sa Safetom. Niko ga ne zakiva u zvjezde, niti ga iko poredi sa najboljim trenerima svijeta, to nije niti ce biti, ali ovoliko pljuvanje po covjeku koji ti je priustio nesto sto ces dok si ziv pamtiti je van svake pameti.
Ima Safet svojih gresaka, pa pobogu ima ih i jedan Mourinho planetarna zvijezda sa kime se ziv niko porediti ne moze, kako onda da ih nema Safet !?
Toliko je daleko otislo da bi pojedinci pozeljeli poraze vlastitoj reprezentaciji, da nebi Safet vise bio selektor. Ima li za tebe ovo zdravog razuma?
Zasto uvrede?
Teleci pogled, seljacina, papak, ludjak, idiot, manijak, mafijas .......
Da li se doticni zapitaju, koliko su sami seljacine dok ovako nesto pisu?
I da bude jasno, Safet Susic nije vrhunski trener, kao sto nisu ni mnogi koji dolaze iz BIH, jer ih jednostavno nemamo kvalitetnih, ali cu stati u njegovu odbranu uvijek, kad vidim uvrede i stvari koje nemaju veze ni sa fudbalom, niti sa istinom. Kodru bi jos barem 5 puta vise branio samo da se zna, a i da znaju oni koji bi ga poceli pljuvati. Vrlodobro znamo i ti i ja, da bi se i na njeg masa natovarila i vrijedjala, bez obzira sto je Kodro jedan veliki gospodin.