Meni bar meni i mojoj raji pes je Tito, jel to navika jer ga igramo 10 godina ili ne neznam, al jednostavno probali i fifu i nije to to

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
znaci PC useri ce duze cekati a dobiti losiju verzijuKonami today finally revealed the full list of differences between PES 2015 for PC and the PES 2015 version for the two current consoles PS4 and Xbox One.
In a Facebook reply to a question of a user, the official Pro Evolution Soccer account revealed a full list of improved graphic specifications for PES 2015 on PS4 and Xbox One. Today's reveal seems to confirm the previous statements by PES Brand Manager Adam Bhatti that the differences between the versions were only graphical.
From the look of that list we can expect PES 2015 on PC to look almost identical to PES 2014, which isn't a bad thing at all, albeit it's quite dissapointing we won't see the new dynamic lighting system - at least for this year.
Even though the list was only posted in a Facebook comment, it appears trustworthy as we have seen images from the PES 2015 PC version and it didn't look all that bad.
PES 2015 PC / PS4 + XBOX ONE DIFFERENCES
Here's the full list of (visual) features that are on PES 2015 for PS4 and Xbox One, but not on PC.
Elapsed time: Show brightness / shadow change from real time lighting according to the match time of day
Crowd improvement: Crowd variety to be increased by 10 times
Player lighting to be improved through different rendering
Improved shirt quality: Weave variety added
Enhanced depth of field
Ovo mi je i bitno..Konami went on to add that "gameplay, animations, modes etc etc exactly same."
i ja sam cuo dosta pohvala na racun novog PES-a narocito sto se tice gameplaya, neki idu toliko daleko da kazu da je cak i bolji od onog na FIFA 15 a ako ne bolji onda rame uz rame s istimHZ_ilidzaa je napisao/la:Iako sam zadnju godinu presao na FIFA-u moram vas obradovati i reci da je novi PES odlican![]()
![]()
![]()
![]()
Maloprije na ps4 igrao demo verziju![]()
Na ps3 je uzasan.
Ako bude demo za ps3 danas cu ga skinuti i javim utiskeJoseMourinho je napisao/la:Ma izašao demo za konzole kažu da je dobar pravovidjet ćemo kas izadje kakav ce biti
ima demo za PS3, izasao isti dan kad i za PS4arelinho je napisao/la:Ako bude demo za ps3 danas cu ga skinuti i javim utiskeJoseMourinho je napisao/la:Ma izašao demo za konzole kažu da je dobar pravovidjet ćemo kas izadje kakav ce biti
Ko ti je to slagao?HZ_ilidzaa je napisao/la:Iako sam zadnju godinu presao na FIFA-u moram vas obradovati i reci da je novi PES odlican![]()
![]()
![]()
![]()
Maloprije na ps4 igrao demo verziju![]()
Na ps3 je uzasan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.